VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 97 169
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 135
Ти пък?!
Толкоз пари са хвръкнали за тези зъбаци, Тете где е между другото? Да не дотърчи със същите кат на Блажко...

# 3 136
  • София
Сакалиев каква е скица, а аз защо изобщо не му помня предишното участие?

# 3 137
  • София
Тези за сега са ми много по- забавни. А Саката ми става любимец.

# 3 138
  • София
Стоян е много умен! И веднага му го рекна на Саката, който по двуличен начин се е..ва с другите. Но му го каза по много готин начин: "Значи искаш мен да псуват, а не музиката...".
Стоян победител!!!

Стоян му го каза това, за да остане в тона на куку-то, което играе. После се изсмя и му каза, че няма проблем. Много добре схвана за какво става въпрос и го прие с насмешка, че се и изкефи, защото точно му приляга на образа, който си гради. Със Стойко са еднакви образи.

# 3 139

Толкоз пари са хвръкнали за тези зъбаци, Тете где е между другото? Да не дотърчи със същите кат на Блажко...
Това истински зъби ли са?

# 3 140
  • Испания
Ти пък?!

Аз не толкова заради зъбаците. Заради облизването. Адски е гнусно.

Тета хърка. Чак тук я чувам. Утре пак ще се дезинформира от темата.

# 3 141
Оф, да, с това съм го запомнила и аз, освен със зъбите.

# 3 142
  • София
Тъпото е, че повечето там са скучни, без чувство за хумор хора и свежи образи като Стойко и Стоян ще ги дразнят, като нищо ще ги номинират първи.

# 3 143
  • Испания

Това истински зъби ли са?

От "Зрънчо" са.

# 3 144
  • Сф
А сигурно ли е , че Я Я не са го пуснали временно от лудницата- за ББ, хм? Joy

# 3 145
  • Terra incognita
Сакалиев се държи като на детски лагер. А класната Вулевица веднага го насмете

# 3 146
Хахаха, не е чудно, че се съмнявам. Simple Smile))

# 3 147
Скрит текст:
Стоян е много умен! И веднага му го рекна на Саката, който по двуличен начин се е..ва с другите. Но му го каза по много готин начин: "Значи искаш мен да псуват, а не музиката...".
Стоян победител!!!

Стоян му го каза това, за да остане в тона на куку-то, което играе. После се изсмя и му каза, че няма проблем. Много добре схвана за какво става въпрос и го прие с насмешка, че се и изкефи, защото точно му приляга на образа, който си гради. Със Стойко са еднакви образи.

Обаче Стоян е много по-висок от Саката, музикант, зевзек и умен и затова е моят фаворит за победител.

Последна редакция: пт, 09 ное 2018, 23:32 от DeltaAzimut

# 3 148
А сигурно ли е , че Я Я не са го пуснали временно от лудницата- за ББ, хм? Joy
Абе, струва ми се, че и доста се преструва човека, но пък много ме весели. Дано не стане злобен само.

# 3 149
  • Испания
Добре, че са се сетили за Стойко и Стоян, иначе другите сухари щяха да умрат от скука.

Стойко и в предишния сезон беше забавен.

Общи условия

Активация на акаунт