VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 97 232
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 255
Павлине, що така с Яя-то. Внимавай, че сме много фенки негови 😉

свири чудесно, не отричам, но тези морални принципи, дето са свързани с някаква религия, която да си кажем честно - тя не е истинна ми идват в повече. Бъзикам се, не искам да го обиждам, все пак сме колеги по занимание.

# 3 256
  • Испания

свири чудесно, не отричам, но тези морални принципи, дето са свързани с някаква религия, която да си кажем честно - тя не е истинна ми идват в повече. Бъзикам се, не искам да го обиждам, все пак сме колеги по занимание.

Нищо не си разбрал.

# 3 257
Ейй, цял лайф слушаме крякането на Женята, аман! И признание иска, че я целували...

# 3 258
Балък си в момента, Жени, голям!

# 3 259
  • София
Кърканджиева, Кърканджиевааа... вземи млъкни!

# 3 260
  • Испания
Балък си в момента, Жени, голям!

Обикновена пияница.

# 3 261
  • София
Кърканджиева, Кърканджиевааа... вземи млъкни!
Женката е тоталка :/

# 3 262

Нищо не си разбрал.

обясни тогава.

# 3 263
  • густо майна Филибето
Много моля за четвърти път да си кажем наздраве.... и да одим да лягаме вече JoyJoyJoy

# 3 264
  • Испания
Стоян.

# 3 265

Запецнал е на номинациите. Вулева към Стоян - аз виждам как стрелям в една стена и ми се връща обратно. Стоян към Вулева - аз много те харесвам и тебе и всички. На злобата с добрина, амин.

# 3 266
Кот доди, току що им каза по негов начин, какво е ББ..
-It's a ping pong..

# 3 267

Запецнал е на номинациите. Вулева към Стоян - аз виждам как стрелям в една стена и ми се връща обратно. Стоян към Вулева - аз много те харесвам и тебе и всички. На злобата с добрина, амин.

Сега пък аз не разбрах, за какво говориш?

# 3 268
  • София
Мен в случая Жени не ме дразни.
Дразнят ме хора като Стоян, които се правят на ударени, не разбрали, нямало за какво да номинира някой, бля бля.

Много добре знае къде влиза и номинациите са задължителни. Не е като да е попаднал случайно там.
Много е изнервящ, не знам кво му се кефите

# 3 269
Отне ми години да разбера този подход, но когато срещна хора, толкова потънали в себе си, като виповете и аз се правя на неразбрала и глупава и ги оставям да си плещят...и спрях да се ядосвам, започнах да се забавлявам. Сега разбра ли, Павлине?
Дано Яя успее да следва тази линия на поведение до края. Симпатизирам му.

Общи условия

Активация на акаунт