VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 97 165
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 315
Емануела хич не е дългокрака, виждала съм я на живо, дребничка и слабичка ми се видя.

# 3 316
Мисията с разсъбличането, както и висящата мисионерска поза са си точно от тия гаврички на Брадъра срещу които Стоян роптае.Wink

Що не разсъблякоха мъжете? Да видим и ние зрителките шкембета и криви крачета!

# 3 317
Може да е дребна и ниска направо, но има дъли ръце и крака, всъщност добри пропорции, но е малко кокалеста за да е женствена. Ганито има добре заоблени женствени форми, обаче за разлика от типа Жени и Емануела, които разцъфват с годините и изглеждат по-добре от юношеска възраст, тези като Гани втасват като козунаци и се отпускат. Няма пълно щастие! Златето изглежда добре в тяло, ама тя това и работи. Видяхте ли я как използваше стека с водата за гирички, явно по цял ден е бодибилдинг у тях.

# 3 318
тези защо се гушкат така хмм

# 3 319
Защото пиянките се намират Simple Smile

# 3 320
Емануела може да е ниска, но изглежда страхотно след две раждания, на някои години им отнема да свалят кг, камо ли да си върнат предишният вид, при мен беше така, след първото все едно не бях раждала, но след второто ми отне две години...

# 3 321
Мисията с разсъбличането, както и висящата мисионерска поза са си точно от тия гаврички на Брадъра срещу които Стоян роптае.Wink

Що не разсъблякоха мъжете? Да видим и ние зрителките шкембета и криви крачета!

Подкрепям! Искам мисия на мъже по бански, чу ли, ВБ?

# 3 322
ЗдравейтИ..безбожници такива Joy

Чувам звук на флейта...кой ме буди, м? Дъл пък не е диридиджицУ...Thinking

Мале..забравила съм алтая извън фризера цЕла нощ..тц..тц..тц...

ЯЯ голяма изпращялка...кефи ме...отивам да доглеждам...

# 3 323
Скрит текст:
ЗдравейтИ..безбожници такива Joy

Чувам звук на флейта...кой ме буди, м? Дъл пък не е диридиджицУ...Thinking

Мале..забравила съм алтая извън фризера цЕла нощ..тц..тц..тц...

ЯЯ голяма изпращялка...кефи ме...отивам да доглеждам...

Дано сега, понеже ВБ е ревнив и вижда, че харесваме Яя, да не вземе да го изплющи. Щото, всеки човек си има тъмна страна, пък доколкото Яя сам се представи в анонса, са му къси нервите. Пу пу пу! ВБ, моля те, запази поне един положителен образ в шоОто. В битката между доброто и злото, ТРЯБВА да победи доброто. Щото иначе всичко е напразно.

# 3 324
  • Испания
Big Brother Bulgaria

📺💣В Big Brother: Most Wanted този понеделник от 20:00 по NOVA:

Кризисна ситуация в Къщата!💥

Стоян е в центъра на събитията..😳

А свирепа борба за надмощие завладява участниците!🔥⚡️

⚠️Ще станеш свидетел на първи НОМИНАЦИИ и директни ЕЛИМИНАЦИИ⚠️

# 3 325
Преди малко гледах епизода от снощи. Искам да кажа само едно - давайте наградата на Уагабунга и това е ! Толкова положителни емоции от тв предаване ,не съм получавал в последните години. Голям смях Joy

# 3 326
"Задните бедра"...каза Злата. Чай да си преброя моите...колко ще ги изкарам...Rolling Eyes

Готова съм. Изгледах всичко.

# 3 327
  • Пловдив
На мен Раянов ми е неприятен. Разбирам, че зорлем се прави на луд, но ми е отблъскващ и физически, и с поведението си.

# 3 328
Кларинет ли си, саксофон ли си, лале ли си, зюмбюл ли си ...

Най ми било фагот; никой не е по голям от Него.Open Mouth
И в тъмното не може да се обърка.Yum

# 3 329
Емануела хич не е дългокрака, виждала съм я на живо, дребничка и слабичка ми се видя.

Сигурно, ще да е, щом я сложиха в двойка с Благой, защото са с най-дългите крака ...

Общи условия

Активация на акаунт