VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 96 643
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 420
Константин е при МУндю ... Имал дядо от Варна, който спасил пожожението, когато се напикал като малък. Simple Smile)
чудо голямо, ти не си ли се напикавал като малък? или се трогна, че е от Варна?

# 3 421
  • в рока
 За певеца ли говорите?, Коцето е голям селянин, милия. Има голямо его, което пролича особено при участието му в капките. Заприличал е и на чичак. Ще гледам после МонДьо, ама не очаквам нещо ново да вида у Коцето.. Жена му ми е симпатична.
Интересно, как и омотава все жени, които го превъзхождат в пъти интелектуално...
Райнето може да е всякаква, но не е типично куха певачка.
Натъкнах се на нейно интервю. Ами момичето учи испански, паричките си дава главно за пътешествия, ама не да се снима у моловете по света... Била и в Куба два месеца с хора, изучаващи испански да подобри езика. Има наченки това момиче, а Коцето си дълбае...

# 3 422
За певеца ли говорите?, Коцето е голям селянин, милия. Има голямо его, което пролича особено при участието му в капките. Заприличал е и на чичак...

Не за тоя Константин говорим, а за Пепа. Тя обяви, че не е обратна и че е супер талантлива, богата и съвършена с една дума. Няма какво да гледаш, тъпо интервю с тъпи отговори. На Пепа сигурно и пръднята и е най-ароматна, баси самохвалната и повярвала си кифла е тя, горката.

# 3 423
Ма как не е велик Константин Трендафилов?! Той пее, пише  романи, стихове, творчески директор на рекламни агенции...Голяма работа е той. Че си и повярвал даже колко е значим.

# 3 424
  • в рока
Хаххаа, нищо, аз изразих мнение и за певеца...
Пепито, честно, очаквах много повече от него... Още като тръгна с Дара, обаче, ми стана ясен...
Да, няма да гледам интервюто..
Абе той е навсякъде в нова тв..

# 3 425
  • Испания
ДобрЮтро, писатели!

Дали ще е удобно за всички да сервирам едно каЙВе?

СтреснАхте ме и ме събудихте с това тръшкане на врати! Плюх три пъти и станАх. Няма спокойствие, Начи. Дори в темата. Тц, тц, тц! Пийте си отварите бе, хора!

Ще погледна какво говори Драскача, щом толкова настоявате.

# 3 426
Гледах малко Пепа, пълен потрес. Joy

# 3 427
  • Испания
"Пиша изключително мърляво и редактирам като неврохирург". О, Боже!

Не е само в Нова, а и в Дир.бг.

Папи Ханс пред Dir.bg: Това, което е в сърцето ми, не е в прегръдките ми

https://life.dir.bg/aktsenti/papi-hans-pred-dir-bg-tova-koeto-e- … -v-pregradkite-mi

# 3 428
Да не се е консултирал с Наско, нали и той уж ще става доктор. Joy

# 3 429
Пепа е абсолютно леке, надут самохвалко, досаден хипстър и въздух под налягане. Някакъв смотан пръдльо. Дразнещ!!!

# 3 430
Някакъв смотан пръдльо. Дразнещ!!!
Спомена го вече три пъти. Измисли нещо ново, че стана досадно.

# 3 431
  • Варна
Кениец спечелил Софийския маратон. Естествено няма значение, защото всички знаем кой е "НЕморалния победител" и там. Всъщност му забравих името вече ... някакво момче с червило беше, със залепени стикери на скули и перфектната БЕЗочлива линия. Simple Smile

# 3 432
Божке..колко мъка има по тази земя
..божеее

SunglassesSunglassesSunglasses

# 3 433
Кениец спечелил Софийския маратон. Естествено няма значение, защото всички знаем кой е "НЕморалния победител" и там. Всъщност му забравих името вече ... някакво момче с червило беше, със залепени стикери на скули и перфектната БЕЗочлива линия. Simple Smile
това какво общо има с ВБ, че не схващам нещо ?

# 3 434
  • Испания
Божке..колко мъка има по тази земя
..божеее

Завиждаш, наллли?

Интервюто с Константин: https://play.nova.bg/programi/subudi-se/982722?autostart=true

Общи условия

Активация на акаунт