VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 97 316
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 135
  • sofia
Мерси за темата на Смайлис!
Съмнява ме да ми е интересно да гледам отново тази група простакели, но те винаги могат да ни изненадат, с нови простотии.
След предсрочното прекратяване на предният Брадър, поради небивал успех, пожелавам нови творчески висини на екипа на предаването! Wink

# 136
  • в резерват
Те нали първо минават през Черешката, ама като ги гледахме и там готвач до готвача се оказаха.

# 137
Добра вечер, мили дами.
Гледам, приготвили сте се за бала - в лилаво сте се барнали.
Аз, като една истинска кралска особа и индивидуалист, ще бъда единствена и неповторима. Перлите ми ги лъснаха вече, както виждате. Черпя с отварка от костилки - сомелиерът ми я е приготвил просто фантастично. Почерпете се, не се стеснявайте. Има и мекички с трюфели, поляти с Уорчестър сос, абсолютно неповторими.

# 138
Те нали първо минават през Черешката, ама като ги гледахме и там готвач до готвача се оказаха.

Да, но в Черешката се опитват да се покажат много хай. В къщата на ВБ освен да направят боб и мусака, друго няма кво. Нямат бюджет - някакви смешни 600лв, за 20 човека, за 7 дни... И един от тези хора все яде като невидял - преди Сачка, сега Добринка...

# 139
Да, но в Черешката се опитват да се покажат много хай. В къщата на ВБ освен да направят боб и мусака, друго няма кво. Нямат бюджет - някакви смешни 600лв, за 20 човека, за 7 дни... И един от тези хора все яде като невидял - преди Сачка, сега Добринка...

А Мекичко где го забрави? Той яде като за всички.

# 140
opa
още малко остана чипса; пичието; всички натръшкани тук съм и аз

# 141
  • София
То и аз мога да готвя и то не лошо Simple Smile по мое скромно мнение, но едно е да готвиш в къщи за четири човека в тенджерката, друго е в голямата бака за 12. И то всеки ден по два пъти. От тук ще тръгне раздора.

# 142
Дано да е по- интересен тоя Брадър.., ама надали..

# 143
  • София
Добър ви вечер! Благодаря за темата! Flowers Bouquet
Докато се запиша и свършили лИлавите бои, дрехи, очилца....и зрънчо няма. Само едни зъбаци и тестери ми останаха, ама куот...такоуа, чуек. Важното да сме на линия!
За анкетата - всеки път си мисля, че по- зле не може да стане, но сценаристите почти винаги успяват да ме опровергаят. Гоуеми са! Уау и пак са ни подготвили първата експлозивна мисия за сезона.

# 144
Хоп троп, и аз тук.
Тете бърже зъбаците и на диваня.

# 145
А, защо винаги трябва да се готвят някакви буламачи за 12, все едно са на лагер? Не може ли всеки да се грижи за себе си, по дяволите
... за какво ми влизат там, да ги гледам, как плюскат, докато някой готви ли? Да се оправят сами.

# 146
Малко се разсеях и дрескод,лилаво.Готова съм.Пак не ми качва новите чорапи,Аман!
http://prikachi.com/images/675/9433675m.jpg

От шоуто,очаквам база,не вярвам нещо ново да са измислили.Разбирам,че Алекс я няма,не е голяма загуба,но де да го нямаше и Пънчев.

# 147
  • Испания
Надявам се, че всеки получи поканата си за премиерата.

Още малко и се разполагам на дивана.

# 148
Сипах си жълта лимонаТа и слънчоглед турих.....на първия ред съм

# 149
  • София
И аз съм готова, давайте да ги мятаме.  Laughing Малко рехаво ми се струва присъствието в къщата, да видим ще успеят ли да ни изненадат с нещо, защото съм изключително скептична.

Общи условия

Активация на акаунт