VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 99 471
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Аз този Сакалиев изобщо не го помня.

# 646
Джизъса ако влезе,определено ще има кекс,със звук и картина Simple Smile

# 647
Интересно ми е има ли потребители, които са се настроили да гледат непредубедено, или предпочитате от самото начало да сте крайно негативни към всичко и всички?

Дано не се сметне за спам и някаква персонална обида, просто въпрос!

Как е възможно да гледат непредубедено, след като вече са ги гледали? Да се трие памет преди сезона ли, какво?

# 648
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз Сакалиев изобщо не помня, че е участвал.  Blush

# 649
  • У Диспансера ...♥♥♥
Златка на Уош ли направи забележка да не стои близо до нея или на мен така ми се чу?
Не, каза на гримьорчето да стои до нея .

# 650
Много скучни участници. Пак няма да има шоу. Къде е Мегз? Шеф Петров? Кулагин? Тези са скумрии.

# 651
  • Испания
Стойко правеше от време на време шоу с камерите.

# 652
  • Бургас
Стойко ми е симпатичен,както и братовчедка му Гергана Simple Smile
И аз го харесвам,на фона на другите парцали той е цвете.

# 653
Интересно ми е има ли потребители, които са се настроили да гледат непредубедено, или предпочитате от самото начало да сте крайно негативни към всичко и всички?

Дано не се сметне за спам и някаква персонална обида, просто въпрос!

Честно казано ще се направя на ударен с чук по главата и ще им дам шанс да ми покажат дали наистина са разумни и умни същества и дали имат и положителни качества. За съжаление засега виждам само минуси, не плюсове. Да, може и да съм предубеден. Но повярвай ми, не чета жълти вестници и не следя форумите често. Казано честно това е единствения български форум в който имам регистрация. Участвам в 2 други форума, но те са на английски и са за видеоиграта, която играя.

# 654
Аз Сакалиев изобщо не помня, че е участвал.  Blush

Аз го помня с оня лимон, който трябваше да изядат за време, другите хапаха, дъвкаха, тоя го нагълта цял и щеше да умре.

# 655
Салсиша, от началото на епизода са само плювни по всичко и всички.

Разбира се, всеки има право на мнение, аз просто отбелязвам, че на мен това ми идва предубедено, как пък в никой да не можеш да видиш дори 1 положително нещо.
Гледаме или просто си избиваме злобата пред екраните... Има някаква разлика Roll Eyes

# 656
Доста вода изхвърлиха,ай сега режим и да видим.
Сакалиев и аз не го помня.

# 657
  • София
Джулката от ваза ли пие Simple Smile)))

# 658
Скорпиони,Телци,Рибиии,тук-там по някой Стрелец за цвят Simple Smile Интересно ще е.

# 659
голям сладур беше Стойко... харесваше ми. Дано и сега да е така

Общи условия

Активация на акаунт