VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 99 471
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Интересен подбор - 2 футболиста, 2 говорещи със звездите, 3 миски. Ако фолк певиците и гримьорите станат двама екшъна е гарантиран

# 661
Интересно ми е има ли потребители, които са се настроили да гледат непредубедено, или предпочитате от самото начало да сте крайно негативни към всичко и всички?

Дано не се сметне за спам и някаква персонална обида, просто въпрос!

Как е възможно да гледат непредубедено, след като вече са ги гледали? Да се трие памет преди сезона ли, какво?
Именно. Нвъзможно е да ги гледам непредубедено тези изтъркани мутри.
Даже, убийте ме, ама не разбирам целта на този преформатиран формат... освен да обира хейт и да се раздадат малко парички на разни съвсем изпаднали хора.

# 662
  • Испания
Джулката от ваза ли пие Simple Smile)))

Да. Оригинал!

# 663
Интересно ми е има ли потребители, които са се настроили да гледат непредубедено, или предпочитате от самото начало да сте крайно негативни към всичко и всички?

Дано не се сметне за спам и някаква персонална обида, просто въпрос!
Е, как непредубедено с тези стари муцуни? Давам, все пак, кредит на доверие до визитката, нооо...

# 664
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз го помня с оня лимон, който трябваше да изядат за време, другите хапаха, дъвкаха, тоя го нагълта цял и щеше да умре.
И това не помня, ужас. Кои други са били в неговия сезон?

# 665
  • густо майна Филибето
Весела стана по-известна с връзката си с Освалдо Риос. За по-младите - актьорът от "Касандра" и други сапунки Grinning

# 666
Отново вкъщи вика...надявам съ да си припомня 😂😂😂

# 667
# 668
Салсиша, от началото на епизода са само плювни по всичко и всички.

Разбира се, всеки има право на мнение, аз просто отбелязвам, че на мен това ми идва предубедено, как пък в никой да не можеш да видиш дори 1 положително нещо.
Гледаме или просто си избиваме злобата пред екраните... Има някаква разлика Roll Eyes

Да, масово. Което говори само, че кастинга е разочаровал зрителите, засега. Ти си ги хвали, щом ги харесваш, някой спира ли те?

# 669
Никитааааааааа,ето това е мойто момиче Simple Smile

# 670
  • София
Никита?За нея не знаех,че пак ще участва.

# 671
  • Бургас
Ау,тая гадната дето беше с Боби ръгбиста,ужасна жена.

# 672
  • 221B Baker Street
🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔😍😍Защо влизат с чанти???
Е, как защо?! За цигарките!

# 673
Салсиша, от началото на епизода са само плювни по всичко и всички.

Разбира се, всеки има право на мнение, аз просто отбелязвам, че на мен това ми идва предубедено, как пък в никой да не можеш да видиш дори 1 положително нещо.
Гледаме или просто си избиваме злобата пред екраните... Има някаква разлика Roll Eyes

Е, не си права. Аз вече казах, че си имам фаворит - Златка.

# 674
  • Сф
Империалистката говорить, тЮхо
П.п.Айде още една откачалка! Вкарвайте лекар!

Общи условия

Активация на акаунт