VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 99 484
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 810
Зъбаците ми бодат очите....

# 811
  • София
Ох, дайте ми кърпичка, ревнах от умиление.
Точно пък тия ли ще са ми пример залюбов?
Не че не могат да обичат, сигурно могат, ама от напъни да са на върха на всяка цена изглеждат евтини.

# 812
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тоя ми е такава карикатура, без да говори падам от смях 😄

# 813
Значи да разбирам, че Златка е разкарала онова момче, дето и предложи брак и е с Джийзъса ???????????????????
Онзи за дето ревеше в миналия брадър

Да, и когато момчето й предложи брак, Джизъс много често беше публика в Капките. И вероятно още тогава са се случвали нещата.

# 814
Едно време зрителка на телефона към проф. Вучков... : "Хубави зъбки, Зайкооо! "
Та и за Джизъса важи: Хубави зъбки,зайко!

# 815
  • София
Дъщерята пита Благой що не си оправи зъбите, че тези били като наредени дъвки Орбит.

Скрит текст:

# 816
  • в резерват
Що за  обноски между виайпитата?  Още не се видели, не се познавали, обаче:"Уау, колко си хубава, ама много си готина", едни чупки..... и повторено и натъртено няколко пъти.

# 817
Пък aз и докaт сa боядисвaм не сa рaзделям с мъжa ми. Щот ме колориствa. Ей тогaз, aко не му изпитaм нервите/рaзбирaй изпиля нервичките/, когa. Добре, че кaренцето ми е късичко. Хaх.

# 818
Как за 2-3 месеца станаха толкова сериозни тия хора...не ги разбирам тези бързи връзки аз.

# 819
  • София
И сега какво излиза според Благо...тия дето играят в големите клубове не правят пари. Горките Роналдо, Меси, Погба! На социални помощи карат сигурно Joy

# 820
Едно бебе и ще ѝ бие шута, с това съм го запомнила Джийзъса.

# 821
Значи да разбирам, че Златка е разкарала онова момче, дето и предложи брак и е с Джийзъса ???????????????????
Онзи за дето ревеше в миналия брадър

Да, и когато момчето й предложи брак, Джизъс много често беше публика в Капките. И вероятно още тогава са се случвали нещата.

Пълна трагедия. И двамата не, че ми бяха много високо в очите, но сега тотално паднаха Grinning

# 822
  • Бургас
Тоя ми е такава карикатура, без да говори падам от смях 😄
и аз,голямо лице е.

# 823
На този децата му май си ги гледат майките, Та заради млякото той... Ми и Бербатов играе професионален футбол, ама може и с пари да си нахрани децата и да се похвали в кои отбори е играл. Абе... ай!

# 824
Златка и Благой заедно ли са? Тюх да му се не знае, колко съм загубена и изостанала със светските клюки.
Сигурно защото на мен вселената не ми дава информация като на половината съквартиранти Joy

Общи условия

Активация на акаунт