VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 392
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 1 635
За малко щях да мисля и аз като Делта (че Благо трябва да откаже мисия заради лИбоФта си към Злати), амааа.. Не, не успях да се убедя сама себе си.

Така или иначе ако го беше направил, всички щяха да писнат, че Благо е чехъл.

Така че угодия няма.

А Златка да се осъзнае. Просто игра.

# 1 636
Златка е била в този формат и много добре БИ ТРЯБВАЛО да знае, че пращането на Благо при Емануела е стратегия на ББ, за да я предизвика и, че за изпълнение на мисия не трябва да се сърди. Явно нищо не е научила от предишния си престой в къщата. НОООО - нека му на Зъбчо такава жена - тя му е наказанието за всичко, което е причинил на жените преди нея
Тя според мен за друго се разсърди. Един вид Благой и каза "Не се притеснявай от Емануела", а тя реагира "Защо въобще ми го казваш, аз не виждам конкуренция в Емануела".

# 1 637
  • Испания
И в самото начало дори не споменаваха името на Емата, а казваха "топчето".

# 1 638
Не ви ли се струва, че са повтаряли мисията? Снощи в живото излъчване, като падна на Емануела и Благо топчето казаха "Край", но само за тях двамата и другите разбраха, че е за всички и пуснаха топчетата.
А гримьорката Цеца е резилна отвсякъде!

# 1 639
Златка подивя защото той се опита да се държи покровителствено "да не страдаш", а тя му обясни ,че това не е проблем за нея ,и той трябва да се държи мъжки и да издържи всички мисии.По този начин ще й покаже любовта си като издържи всички мисии без да се разклати.На нея й е ясно,защо го сложиха точно с Емануела и тя е готова за това ,само че той дали е готов и изобщо дали я разбра.По -силен характер е от него и по-умна.
А Гъмов е дъно!Алкохолно дъно.
Гримьора още сега ми е непоносим,особено тембъра.

# 1 640
Златка вече е пътничка. Такава волна душа като на Благой да оковеш в тежки претенции... Няма да й се получи. Би трябвало да знае, че не му е първата с претенции.

# 1 641
Фрийк шоу с елементи на хорър. И няколко пияндета за пълнеж.

Общо IQ на съквартирантите - около 73-74.

# 1 642
Златка от всичко, което каза на Блажко е : Защо не отказа мисията и не каза със Златито влезнах и няма да се отделям от нея или да беше провалил мисията и не хързулна топчето както аз направих. Кой може да разбере чувствата и мислите на козирога.

Аз. Щото съм Козирог. Разбирам я, влюбена е. Момчето обаче не й е на нивото. То кой ли ни е на нас, Козирозите? Simple Smile )))

# 1 643
Не ви ли се струва, че са повтаряли мисията? Снощи в живото излъчване, като падна на Емануела и Благо топчето казаха "Край", но само за тях двамата и другите разбраха, че е за всички и спряха с мисията.
А гримьорката Цеца е резилна отвсякъде!

Това го забелязах и аз.
Може да са ги карали по няколко рунда да правят това с топчетата, а да го излъчват като 1.
Така се получава максимум раздразнение и за по-ревнивите участници. Joy

# 1 644
  • Някъде в Матрицата
Значи не съм само аз неразбралата. 😂😂😂 Няколко неща не схванах в този епизод. 😂😂😂 (1) Опитвах се да слушам  и да разбера каква е драмата  при Златка и Жизъс и нищо не разбрах. (2) Преди това не разбрах каква е причината за показване на среден пръст от страна на Гъмов, но там е замесен алкохола (не е облекчаващо вината обстоятелство) и може би и те не се разбраха кой за какво говори.
А цупенето на гримьорчето за парти ми беше много смешно.
Уагабунга, амин и иншалла. 😉

# 1 645
Фоточувствителност - 100%

# 1 646
  • София
Що ми се струва,че Благо с Емануелка ще са по-хубава двойка.

# 1 647
Да, Златка беше обидена, че той си мисли, че тя е обидена заради топчето с Емануела, все едно я сравни с нея, все едно й казва, че Емануела може да е някаква заплаха за тях,  което е удар по егото й.Затова и "грешните" отговори с неправилно гушкане...  Ревнива, но и с огромно его, лоша комбинация, а то и повечето ревнивци са си така. Блажко горкия, пълен безхаберник.

# 1 648
Златка е била в този формат и много добре БИ ТРЯБВАЛО да знае, че пращането на Благо при Емануела е стратегия на ББ, за да я предизвика и, че за изпълнение на мисия не трябва да се сърди. Явно нищо не е научила от предишния си престой в къщата. НОООО - нека му на Зъбчо такава жена - тя му е наказанието за всичко, което е причинил на жените преди нея

Подозирам, че поведението и е просто поза. Видиш ли колко държа на теб.
Златка си играе с него, както котка с мишка. Да, да, да по Яя.

# 1 649
Що ми се струва,че Благо с Емануелка ще са по-хубава двойка.
Смях, не смях, но да не си излезе с нея...
Те със Златка от колко време са заедно?
Ей, откакто спрях да следя компроматите и нищо не знам какво се случва из родния и световния хайлайф, пълна мъгла.

Общи условия

Активация на акаунт