VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 321
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 1 680
  • Испания
Говори Биг Брадър!

ФеновИ заспали!

Само знаИтИ да дрънкатИ, да дращитИ и не Фнимавате кВо ви се пУказва, рЪЙш ли!

СИга ФнимавайтИ!

+

=

СИга ясИн ли съм? М? Или да повтарям?

# 1 681
Януари Златка ще навърши 33. Изобщо не смятам, че е престаряла, че да трябва да се впечатлява толкова на Благой. Както за него, ако не е тя, ще е друга, така и за нея, ако не е той, ще е друг. Явно си е характер - иска да е център на внимание, а с тази мисия я извадиха от зоната й на комфорт.

Блажко Зъбчев ако беше мъж на място, щеше да тропне на Брадъра, да му дада Злати в екипа и точка. Ама не е.

# 1 682
System Error Видеото не е активно! -съвпадение с ника ти Satisfied

# 1 683
Яя правеше брадъра на луд. Сам си е измислил религията, ако изобщо я е измислил преди да влезе в къщата. Нищо чудно на момента да си я измисли за да се спаси от мисията. Лошо няма ама що лъже - всеки си има право на негова религия без значение дали сам си я изповядва или си има паство. Нормалните хора му викат принципи, ама не пречи и като религия да го представя.
Златка я мислех за по-умна, ама тя се изложи от 1 ден. Напрао не знам с кво го държи тоя Благой - тая дето по-горе предположи, че е с нея за пари може и права да излезе. Иначе не знам що зорлям ще се подлага на това унижение при това публично

# 1 684
Каква опаковчица и от какво си извади от устата "гримьорчето"?
Гъмов вън!
Някакво прахче беше, според мен от рода на аспирин или нещо за махмурлук според мен. Скъса го така, но все му излезе от устата

Според мен гримьорчето зоби.

# 1 685
  • София
Цялата работа ,че Златка е неуверена понеже си знае стоката-днес с нея ,утре с някоя друга фуста и хич не му пука.На Благой му е широко около врата-човека им 3 деца хич не му е на дневен ред да се задомява, а на Златото биологичния часовник тиктака-мисля че на 32.Демек-той зор няма ,тя има.Забелязахте ли как тя се драчи и настървява , а той просто стои и чака да мине конското и да заспива -човека хич не му дреме .
Различни приоритети-тя иска семейство и деца и да го върже(въпреки ,че него това не го връзва, както знаем ),той иска да си изживее тръпката с нея и да прелита на друга.

Аз мисля че 90% от двойките са така. Винаги жената изживява нещата, кои неща точно не е ясно, а мъжа хърка без изобщо да е разбрал за какво иде реч.

# 1 686
Януари Златка ще навърши 33. Изобщо не смятам, че е престаряла, че да трябва да се впечатлява толкова на Благой. Както за него, ако не е тя, ще е друга, така и за нея, ако не е той, ще е друг. Явно си е характер - иска да е център на внимание, а с тази мисия я извадиха от зоната й на комфорт.

Не съм съгласна.Колкото и да му се смеем за зъбаците си е много вървежен за жените-богат ,снажен, трамплин за красавиците да наберат популярност и тн. и т.н а силиконови красавици по път и над път...

# 1 687
System Error Видеото не е активно! -съвпадение с ника ти Satisfied
Simple Smile Да, изтрили са го. Преди малко го гледах.

# 1 688
Халваджиян хубаво изчетка имиджа на Златка, дано ББ да не го съсипе. То нали не хората, а ББ е съсипвач на съдби😢😢
Абе, вчера в Господарите май и се подиграваха, така че не знам колко и е лъснал имиджа Халваджиян.
Аз лично като човек никога не съм я харесвала, колкото и последно време да повтаряше колко се била променила. За мен винаги си е била същата Златка, която плюеше Алисия пред Венета.

# 1 689
Уабабунга било сега, ще има ли нов хит?
Минало оттук и оттам, пък се върнало в България. Оттук ли произхожда?

# 1 690

Не съм съгласна.Колкото и да му се смеем за зъбаците си е много вървежен за жените-богат ,снажен, трамплин за красавиците да наберат популярност и тн. и т.н а силиконови красавици по път и над път...

Ауу, значи, ако съм една Златка и гледам материалното състояние - няма да се спра на Джизъса! Доколкото знам вече не играе в Русия, има 3 деца, които ще издържа и занапред, покрай тях и бившите са на лице. Тц , мисля че са влюбени, но дали колко времето ще покаже. Иначе учудващо и на мен ми дожаля за Благо, направо не можа да разбере къде сбърка Sweat Smile

# 1 691
  • София
Скрит текст:

Така е, но и на Златка не може да й се отрече, че е готина мацка и няма да остане сама. Проблемът й е в главата и в характера. А смятам, че е до голяма степен и в монтажа, който ни излъчват.

Божеее, тази година не съм аз - първо защитавах Мира, сега Златка, трябва да се прегледам.Joy

# 1 692
  • София
Аз много харесвам визуално Златка, няма да кажа на черното бяло.

Изтървала съм клюките Никита още ли е с Борислав?
И един бърз въпрос извън шоуто.... Другата Златка с онзи нейния Миро ли си е?

# 1 693
  • Испания

Аз мисля че 90% от двойките са така. Винаги жената изживява нещата, кои неща точно не е ясно, а мъжа хърка без изобщо да е разбрал за какво иде реч.

Отдавна е измислено, дори преди

И още /скролване надолу/: http://inlife.bg/%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0% … B5%D1%80%D0%B0-2/

# 1 694
Скрит текст:

Така е, но и на Златка не може да й се отрече, че е готина мацка и няма да остане сама. Проблемът й е в главата и в характера. А смятам, че е до голяма степен и в монтажа, който ни излъчват.

Божеее, тази година не съм аз - първо защитавах Мира, сега Златка, трябва да се прегледам.Joy

То ,че няма да остане сама -ок.Може да се хване със всеки ,но мисля ,че това е най-високата партия с която може да се хване ,затова държи яко.
По-високата топка-бизнесмени, политици и синовете им изобщо няма да я отразят и да я вземат насериозно.

Общи условия

Активация на акаунт