VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 324
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 1 710
Както очаквах гея веснага се дъни, даже много бързо се показа, даже няма смисъл да се сравнява с Кули, няма място за сравнение никакво. Златка е дърта коза, горкият й бивш какво конско е слушал 6 години, само той си знае, тя е много изхабена емоционално женица, за съжаление толкова мъже е навъртяла, личи й. Джизъса нз какво може да даде на някоя жена, но тая връзка няма да я бъде след Бб, и най много да се хванат Джизъса с Емануела, тя поне няма да го ангажира с правене на още деца и отглеждането им. Отвсякъде тя е едни гърди пред Златка Simple Smile
Гани си е все така простовата и наивна до втръсване, може да извади всеки от нерви колко е бавна.
Калканджиева сигурно е бременна, не виждам иначе как може такъв корем да има.
Гъмов е противняк, гаден характер, жалко поведение, осмиващо жените, които може би си заслужават, но е грозно, само върху циците и екстеншъните им се фокусира, завижда ли какво, че са известни и те. Гани е глупава, но поне не дразни толкова, колкото префърцунения интИлигент Гъмов.

# 1 711
Уабабунга било сега, ще има ли нов хит?
Минало оттук и оттам, пък се върнало в България. Оттук ли произхожда?

Рових в гуглето, нищо не излиза, тия всичките не са в ред. Ебаси типажите, чак ми се плаши окото.
То било да не играеш игрички с "женички" и да не ги носиш, иначе нищо интересно. Ужас.

# 1 712
SmileySmiley
Блого не успя да замаже положението, това е то две жени го искат

Как две бре, я да не злословиш. 😂😂

Ще има ли звездна тройка Smiley

# 1 713
  • София

Рових в гуглето, нищо не излиза, тия всичките не са в ред. Ебаси типажите, чак ми се плаши окото.
Ооооо,ама той Яя не знае,че и тук има хора,които изповядват неговата религия Simple Smile
Много сме,силни сме Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Никакви привърженички не сте вие!
ЧовекО ви каза - тайна трябва да се пази, за да не се опорочи вие зинахте та опищяхте цял свят!!!

# 1 714
  • Terra incognita
Калканджиева влиза в критическата, коремчето може би е заради това.
Не искам да вярвам, че е бременна, а пуши и пие като за последно...

# 1 715
Чакам си живото. Сега прогнозата.

# 1 716

То било да не играеш игрички с "женички" и да не ги носиш, иначе нищо интересно. Ужас.
Сигурно жената на Стоян Роянов е ревнива като Златка, поради тази причина е измислил в последния момент тази нелепа религия, иначе после като излезе ще има шамари Grinning

# 1 717
# 1 718
  • Бургас
Аммм,чии как!
Трябва да се подкрепяме,'ръйш ли Simple Smile

Ще ме умори тоя,голям зевзек се пръкна Simple Smile

# 1 719
Аз без да съм мъж като я слушах с това Бе Златето и ми идваше да й шибна един възпитателен зад врата, па мъж нз как я търпи. Блажко наистина толкова ги е слушал, слушал, убедена съм, че ако останат заедно изобщо няма да я слуша, даже като почне и вече ще знае какво следва. Всъщност той се издаде, че е мачкал чаршафите с Емануела, имали са взаимоотношения те, а той изглежда като да не ги е преживял, някаква емоция изкара при мисията с топчето.

# 1 720
  • Бургас
Лелеееее,Никита отблизо е адски плашеща!!!
Момичета,не правете това със себе си!

# 1 721
  • София
Май ще ги заболят задниците да седят на пода...

# 1 722
Джулияна - средни пръстове ?

# 1 723

Ооооо,ама той Яя не знае,че и тук има хора,които изповядват неговата религия Simple Smile
Много сме,силни сме Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Никакви привърженички не сте вие!
ЧовекО ви каза - тайна трябва да се пази, за да не се опорочи вие зинахте та опищяхте цял свят!!!
Правилно, трябва да си траем, та да си останат "минимум 2-ма, 3-ма", че иначе може и повече да бъдат.

# 1 724
Сетих се, че и в Брадъра на Емануела имаше един такъв "въздържател", дето не се целувал с чужди жени ли, какво беше декларирал, и Емануела го сдъвка и изплю накрая. Та сега на нея й се отваря работа на няколко фронта да съблазнява, ще се озори.

Общи условия

Активация на акаунт