VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 216
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 2 415
  • Испания
Колко се лъже Евгения, че нейният метаболизъм бил работел на 100 %. В 0.30 ч. българско време плюска сладко.

# 2 416
"С яд отговарях!" - Видяхме, Злати, видяхме.

# 2 417
  • София
Е стига де, Вулева налапа едното парче и го върна в чинията. Бляк.

# 2 418
  • София
Не съм гледала днешния епизод. Сега пуснах лайфа и се натъкнах на коремчето на Жени. Да не е бременна? Или вече е много подута от по-големите количества пиене?

# 2 419
  • Испания
И

Не спряха да се надвикват.

# 2 420
Голямо кокорене се кокори Златка.
Скучно беше това, Гърбов го няма, лудото си кротува с библията, поне да бяха изпяли една песен тея купонджии.

# 2 421
  • Испания
Гледам в момента Ерос Рамацоти, който гостува в музикалния формат, който следя. Нашите ми изглеждат мноооооооооого микроскопични на неговия фон.

# 2 422
  • Варна
Благо и Златка са на дивана в момента и правят секс. Relieved
Днес също правиха и поне 3 пъти пред всички като Златка яхва Благо и той я разнася така като куриер бърза пратка (може и пратка без Р).
Като турим и вечерното сексуване, мамка му - по 5 пъти на ден го правят в брадъра!
Учете се!
Мда.. в компроматната тема се обсъждаше, че Благо бил много надарен, затова му се лепели като мухи на мед.

# 2 423
Албена хубаво опипа всички сладки, почти налапа една и я върна в чинията...ми гнусничка ми е.
Жени вече е придобила лелчински вид-малки гърди  и стрърчащ голям корем.

# 2 424
  • София
Пак изпуснах, а уж гледах! Къде го тоя секс на дивана?

# 2 425
Пак изпуснах, а уж гледах! Къде го тоя секс на дивана?
Опипваха се е с Благо.Аз съм много архивна, такова натискане пред хората не го разбирам.Златка има ужасен тик и не спира да го прави.Сякаш непрекъснато позира и бръчка вежди.
Албена беше много неприятна като постави в устата си някаква храна и после я остави в чинията, друг да я яде🤮
В анкетата в понеделник гласувах за Уош.Мъжкарче ми се струва.
Лека нощ!

# 2 426
Аз гледах живото и Златка с Благо са ми като карикатура, през цялото време си мисля за бившия й и как я е търпял нз, но тя май смята, че при този ще й вървят същите номерца, очаква същото внимание и поклонничество, онзи беше по млад, зелено лъвче, май я и обичаше. Тук обаче не стоят така нещата и тя очевидно се кахъри. Благо се дразни вече, тя точно маниерничи като тийн, когато се опитва да привлече другия да го накара да я забележи и заобоча, той не й дава вниманието, на което е свикнала, и ще има да му подскача, да му мие чиниите, и дете ще му роси, само да я забележи, и колкото повече се старае, толкова повече щв му опротивява тя. Виждам я много да страда от него, заради огромното си его. Ако му роди и дете ще стане злобна лелка и дотам.

# 2 427
  • София
В кой сезон и коя е раждала и после се е върнала в къщата?

Връщане в къщата след раждането:
Скрит текст:
След своето завръщане в Къщата Светлана моментално наруши клетвата да не пали цигара, докато кърми. Лана се оправда с големия стрес, на който е подложена. Нейна опора в трудния момент стана Ева, която, виждайки Амбър, се натъжи за своята дъщеря Евана и дълго плака. Светлана изпадна в депресия най-вече заради писмото, написано от нейния съпруг Станислав. Най-много я потисна фактът, че писмото не е адресирано до нея. Тя разказа всичко на Ева и стигна дотам да се отрече от новородената Амбър. "Ако ще хората да ме намразят, точно в този момент не мога да я приема" - заяви Светлана пред приятелката си.

Интервю след напускането на къщата:
https://www.tialoto.bg/a/62-interviuta/3878-svetlana-ot-big-brad … e-se-snimam-gola/

# 2 428
Ами много по-интересни са тези съквартиранти от предишните. Да ги бяха вкарали още септември. Забавни са ми, ако може да останат в пълен състав до финала, имат потенциал. Това, че повечето влизат за втори път си казва думата - обиграни са и май не го раздават толкова тежкарски. Научили са си урока, че каквото и да направят, ще ги говорят до Нова година и ще се забрави. Уош ми хареса колко директен беше с Гъмов. На Жени й прощавам махмурлука, не зная защо, но й симпатизирам - пряма е, казва си нещата, когато сметне за нужно и никога не си оставя магарето в калта. Имаше някои изпускания за "тази и онази", които не ми допаднаха, но това да й е кусура. Златка и Благо... ако тя продължава с истериите, без да се усети ще го направи победител. Златка е коренно различна от предишното си участие, сега е себе си. На Емануела не й повярвах, че ще си тръгне. Всичко беше сценка. Останалите са ми симпатични, само Гъмов не искам дори да го коментирам.

Като нищо ще го направи победител... Както Райна на същия принцип направи Коцето. Мрънка, мрънка и ...

# 2 429
  • густо майна Филибето
Тя може и да го направи, но със сигурност не й е това целта. Прекалено е егоцентрична, за да си жертва имиджа за Благо.
Напомпани устни без червило изглеждат потресаващо. Ужас.

Общи условия

Активация на акаунт