VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 237
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 2 460
Мислите ли , че Златка ще пуши ,ако има шанс да е бременна ...

# 2 461
  • Terra incognita
Какъв секс, бе хора? Нищо не съм видяла. Как го  правят тоя секс? Винаги съм се чудела на такива публични съвкупления- къде свършва мъжа, как се забърсват, измиват, оправят след това, като повечето си остават под завивките?

# 2 462
  • София
Мислите ли , че Златка ще пуши ,ако има шанс да е бременна ...
Да, за нея не се съмнявам изобщо.

# 2 463
Интересно, какво ли са направили Весела и Яя-то, че да им забранят изцяло достъпа до склада.
Като го съобщи Биг Бр. те дори не се извиниха на съквартирантите .И мен ме гложди да разбера какво са сътворили.

# 2 464
  • Варна
Папито ще е при Гала след малко. Бате му Стефчо си изпълни обещанието, да му осигури интервю

# 2 465
  • София
Аман от Папито, Настьо чУек за нищо го нямат Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 466
Весела изглежда много подута в лице, а гласчето и е ...уникално просто

# 2 467
И темата е интересна много повече;
А на Златка в оня сезон с Райнето и КоЦката не й беше обидно, когато именно заради нея Райна носи или не носи не знам точно рога заради забежките на гаджето си, сега много обидчива значи....

Така е то - колкото повече остаряваме, толкова по-несигурни ставаме в себе си - красота, решения...
А да, да не забравя - и се обръщаме към религията. Wink

# 2 468
  • Viena
Тя си е така Весела

# 2 469
Пепа Транс нормални мъжки дрехи няма ли?

# 2 470
Наско бил много зает и е .....отложил интервюто за неопределено време. За това- ето ви сега Папи.

# 2 471
Чудя им се на Златка и Благой - като толкова много им се прави секс, що не отидат в банята... Нито камери има там, нито нищо. Само се натискат като пубери в леглото.

# 2 472
  • Варна
Е, че те го правят, за да ги видят. Иначе що ще се морят?

# 2 473
  • Terra incognita
Отвратителна работа. Хора на по 30+ години не могат да се сдържат. Майки, бащи ги гледат.

# 2 474
Папи има много сладка писана 😻😻😻
Гала пак ли се алкохолизира и подмята, че Кулагин бил си харесал папито....
Златка още в капките й видях тиковете, но си мислех, че си въобразявам... Мнооого задушаваща. Гъмов е отврат, пияндурник квартален, цялото му лице подпухнало от пиене, че и е от гадните пияници, където нападат... Засега сякаш Весела (май беше) ми харесва. Вчера много се смях на мисията, когато Албена изсипа всичко наведнъж 😃

Общи условия

Активация на акаунт