VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 198
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 2 475
Някой гледа ли хорър шоуто при гала?петра транс и илиян отпадъка си задават неудобни въпроси.За какво ли,можете ли да предположите?!
А пък "втория" учудващо не срещал почти никакви негативни коментари за себе си,чудя се,в една и съща държава ли живеем?!!

# 2 476
Аз го гледам и се чудя как успяха да се отрежат толкова в ефир преди обед...

# 2 477
  • София
Предаването "На кафе" трябва да го прекръстят "На кръчмЕ при Гала".

# 2 478
Това вече е " На ракийка" , а не " На кафе"  Joy

# 2 479
Златка така надменно и назидателно се държи с Благой, че си мисля , че човекът има мазохистични наклонности да го търпи това. На всеки въпрос вчера го репликираше, зъбеше се и се троскаше. Ако някой се държи така с мен 24/7 ще види вратата на третия ден. Отврат е тая, мисли си, че с едната хубост ще задържа мъжете, ама йок, трябва и акъл.

# 2 480
  • София
Дреме му на Благой Joy
Обаче ББ ще направи огромна грешка, ако ни занимава само с техните истории.
Вътре има достатъчно колоритни участници и наистина може да е шоу.

# 2 481
  • София
И на мен не са ми никак интерсени "гълъбчетата"
Заспах снощи и не можах да го догледам,Гъмов и Женя много се излагат,ама много Mask

забравих да похваля Уош Simple Smile

# 2 482
А Гала май е с плажна рокля...или пола е това. Не мога да разбера.

# 2 483
И каква е това оранжево чанте изтипосано на масичката между двата дивана при Гала? Още при гостуването на Митко Павлов ми направи впечатление имаше и коментари, но нищо не разбрах.

# 2 484
  • София
Понеже не гледам Гала да попитам за какво напиване става въпрос? Да не пият в ефир?

# 2 485
  • София
Понеже не гледам Гала да попитам за какво напиване става въпрос? Да не пият в ефир?
Само дегустират, по няколко пъти Joy

# 2 486
  • в резерват
Ай, котарачета, , замислила съм го Цецко.  Кой в момента ще китосва звездите и известните на България и целият планктон от подобни около тях.

Айде ден-два ще им издържи цимента, ама като се пропука... ще хукнат по други и току виж се усетили, че има и по-добри от него. Миличкият, да не се окаже без работа след време.

# 2 487
  • Пловдив
Хелоу, котарачета...Този сезон е наистина по-интересен (поне за мен) от предишния. Вкараха само откачалки с нисък праг на търпимост. ША става кОпон.
Сега сериозно. Толкова неприятно впечатление ми направи Гъмов "интелектуалеца", че чак ми опротивя. То, ясно че малката Джулка не е титан на мисълта и че Нобелова награда няма да вземе никога, НО да показваш среден пръст и да псуваш хората (без значение жена или мъж) на база интелект ми е безумно. Аргументът му беше, че е тъпа...Ъъъъ, сериозно?!? И, което ме потресе най-вече е, че от всички в къщата (и при Гала) единствено Уош взе отношение и го изказа възпитано, но твърдо. Както казваше Роузи - Това не е ОК.
Иначе са кукувици повечето от тях. Ще има забава

# 2 488
Юхуууу.....ахой, дет се вика Satisfied

Ричко Мекичко го избутаха - той си мислеше, че само неговото име ще биде записано в историята человеческа - като Мъжът, правил секс в къщата на брадъра, но ето че още в продължението го изместиха ЗЗ - Златка и Зъбатко...юхуйййй. Соре, Риче ... подобриха ти рекорда, рожбо....

Сексът как беше - нещо? Нали няма завивки, как се прикриваха...или тъй на всеослушание дет се вика, се плющяха Joy

Пускам и аз модна линия, тренд ли му се вика, трен ли Joy...не разбрах, но бързам да не изостана назад и аз - пускам колекция зимни ръкавици със средни пръстоВЕ - много ще са актуални тоз сезон, да знайте. Побързайте. Къде да ги кача - в инстаграма ли...SatisfiedSatisfied

# 2 489
Гущерова изглежда потресаващо! И тя с ,,гримьор на звездите" се е фотнала, явно е модно напоследък. Какво е направила със себе си?
[/quote

Мисля, че това е Ивайло Колев... фризьора на “звездите” Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт