VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 201
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 2 430
  • Испания
Хммммммм. Какво беше по сценарий? Аааааааа, да!

ДобрЮтро, уагабунци!

Дрехите си няма да ви дам, а и вашите не ща.

Споменаха, че Стоян пак не може да прави нещо в разрез с "религията" си, та чакам с нетърпение да го видя довечера.

Светлана Гущерова показа коремче

https://life.dir.bg/zvezdi/svetlana-gushterova-pokaza-koremche

Любов от Тризначките стана майка

Любов Станчева - едната от Тризначките, нашумели покрай участието си в Big Brother, стана майка за първи път. Момиченцето се е родило в Лондон.

Новородената дъщеричка на Любов и нейния любим носи името Виктория. Това съобщиха гордите лели - Вяра и Надежда, във Фейсбук. Момиченцето се е родило с тегло 4200 г.

https://life.dir.bg/zvezdi/lyubov-ot-triznachkite-stana-mayka

Последна редакция: чт, 08 ное 2018, 08:44 от smileys

# 2 431
  • Варна
Гущерова изглежда потресаващо! И тя с ,,гримьор на звездите" се е фотнала, явно е модно напоследък. Какво е направила със себе си?

# 2 432
  • Враца
Гримоьорът , като пълзеше по едно време, ми заприлича на истински плъх..  Sick

# 2 433
Оная Светлана я помня, отвратителна беше
Имаше и едно семейство с малко дете, което щеше да се удави в басейна в ефир. Те пак така си пушеха и пиеха...ама само долна паплач влиза в тоя брадър, ега ти подбора. Може би предпочитам хора като Клуагин и Златка да влизат, които професионално правят такива панаири, дето се вика- това работят. А не някаква измет с толкова гнусни изпълнения- аборти, деца от изневери, изневери и какво ли не

# 2 434
Гущерова изглежда потресаващо! И тя с ,,гримьор на звездите" се е фотнала, явно е модно напоследък. Какво е направила със себе си?
този не е гримьор Wink тя е малко по-добре от преди, но като си я знаем какво беше, се чудя какво ще им е детето милото 😂 ама мама няма да му спести пластиките

# 2 435
 Peace

Емануела има днес Рожден Ден да видим ...каква интрижка ще и заформи ББ hahaha

# 2 436
  • София
Тя може и да го направи, но със сигурност не й е това целта. Прекалено е егоцентрична, за да си жертва имиджа за Благо.
Напомпани устни без червило изглеждат потресаващо. Ужас.
Естествено, че не ѝ е, но без дори да подозира, ако не се владее (което май ще ѝ е невъзможно), направо ще го изкара победител и още по-вървежен за кифлите от сега, па макар и с четвърто дете.

Просто е себе си Rolling Eyes Тя винаги си е изглеждала потресаващо, може би е единствената, при която операциите не са свършили никаква работа, дори и фотошопа не помага.

# 2 437
  • Испания
Единият прегръща другия. В това време другият се оглежда в огледалото. Аз любов не виждам. Толкова са изкуствени, колкото "истинските" им лица и тела.

Последна редакция: чт, 08 ное 2018, 09:35 от smileys

# 2 438
коя е Гущерова? Тия двамато по цял ден ли лежат в къщи та смогват да правят секс по 3 пъти дневно? Мислех че само по филмите е възможно, но явно в БГ народът си живее всеки във своя си филм

# 2 439
Май само Златка не си изми косата.  Бляк! Чака Момчил Спасов да я барне.
Цецо Андреев на снимка изглежда баси мъжкара. А в действие си е едно лайно.

# 2 440
На мен честно казано ми стана тъпо за Благо. Много назидателно му говореше пред всички, прекали.
Все си мислех, че ще се държи като мило котенце Златка, а тя е много груба. Мъжете харесват жени с характер, но все пак и да са нежни, да не бъдат "мъже".
Скоро ще й бие шута, според мен.

# 2 441
Опаа, не е по темата, ама в На кафе Кобрата каза, че ако Андреа не спре с голите снимки ще стане страшно. Дали ще си организират един боксов мач? Grinning Grinning Grinning

# 2 442
  • София
Да похейтя малко Златка - ужасен маникюр.

# 2 443
този не е гримьор Wink тя е малко по-добре от преди, но като си я знаем какво беше, се чудя какво ще им е детето милото 😂 ама мама няма да му спести пластиките

Това беше тъпо - децата спокойно могат да се родят хубави при 2 грозни родителя както и грозни - от два хубави. Познавам и от двата случая. Гените се наследяват но не и красотата

# 2 444
Здравейте котарачета. Как сте - ОК ли сте? Биг Брадър щедро ми даде едно кафе и сега смело мога да заявя, че съм по-интелигентна. В крайна сметка знам името на майката на любимия...

Общи условия

Активация на акаунт