VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 182
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 2 520
Благодаря за линка от снощното живо

Никита наистина ли си харесва лицето! Тя е обезобразена .... устните й стигат до средата на бузите .... скулите й са изкуствени бучки и те ...  за очите си каза нещо, но не я разбрах що са обезобразени и те
лелиии кат се усмихне прилича на клоуна от филма Батмат

дайте да я видим без грим тая жена, дето е спечелила някой брадър
въобще как може да се гледа в огледалото й се чудя
и да го махне тоя каскет, кво крие с него!

и като почне да спори, само клишета, едно след друго, за пример спорът й с Гъмов, дето въоще не беше спор, няма нищо умно в приказките й, само клишета

само се чудя откъде има пари, за да спечели цял брадър, и тя ли е протипуйка?!!

# 2 521
Благо и в Черешката много си хапваше. Аз го мислих за надут пуяк, но там се държа мн добре, пускаше майтапи.
Сега покрай Злати се е свил, не е така шегаджия. Тя е все намусена, то хубаво секс, секс, ще ги питам дали след 1год. пак ще правят по 3 пъти на ден.

# 2 522
  • София
Сега се сетих, че щом Златка и Зъбчо ще правят бебе хич не е добре това, че го е свикнала на 20 пъти секс седмично. Че, като забременее и най-вече, като роди и няма време да се секси с мъжО си толкова пъти, като нищо ще ни стане съфорумка с първа тема във форума "Мъжа ми ми изневерява с друга, защото не му давам секс 20 пъти седмично. Помощ!!!"

Ха добър ден сега и от мен - връщам се да ви чета

# 2 523
Красотата и тя е в гените. При грозни гени как да се пръкне красиво дете...историята и генетиката не познават такъв случай.

първо гените се предават много поколения напред. може майката и бащата да са грозни, но детето да е наследило хубави гени от предци. Второ - красотата не е в конкретните гени а в цялостната комбинация от тях и както казах познавам не един и двама грозни родители с красиви деца и обратното. Примерно аз и мъжът ми сме грозни, а децата ни хем приличат на нас хем и трите са хубави.

# 2 524
  • София
Златка и Благой дори за семейното си положение не са на едно и също мнение, според анкетите в сайта на Big Brother:

Или пък тя още счита за валиден последния си семеен статус.

# 2 525
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Блажен си е намерил временно удоволствие, но бързо ще я разкара и ще гушне друга до края на годината! Бас!
Ааа, как временно, не го обиждай, той деца иска да й прави вече...  Laughing

# 2 526
Eй като се напие човек и как лъсва характерчето - мож да си добряк, но може и простак. Wink

З и Б са скучни. Златка в капките ми хареса, но се сещам, че хич не отбираше от шега. А Благой го гледах в Черешката и точно чувството му за хумор и самоирония ми се понравиха. Имам спомен, че майката на Златка живее извън България, така че може и да не се познават с Блажко.

Никита дали не е започнала с някаква по-лека, но уви неуспешна корекция? После предполагам втора-трета уж да оправи щетите от първата и ето докъде се е разкрасила.

Стоян си е подготвен. Като знае в какви унизителни със сексуален подтекст мисии ги карат да участват, как де не станеш уагабунгаец Satisfied

# 2 527
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Сега се сетих, че щом Златка и Зъбчо ще правят бебе хич не е добре това, че го е свикнала на 20 пъти секс седмично. Че, като забременее и най-вече, като роди и няма време да се секси с мъжО си толкова пъти, като нищо ще ни стане съфорумка с първа тема във форума "Мъжа ми ми изневерява с друга, защото не му давам секс 20 пъти седмично. Помощ!!!"
Ама той ще й изневери при всички положения, просто защото така си е свикнал.  Laughing Та като че ли няма много полезни ходове Златка.  Rolling Eyes

# 2 528
  • София
Никита сподели, че устните ѝ изглеждат така в следствие на неуспешна интервенция с филъри, които може би не са и филъри, а силикон, тъй като са правени отдавна. Силиконът е много трудно да се редуцира в устни, всъщност е и грешно да се изпозлва. Спомням си, че фолк певицата Мария бе казала същото. А за очите, каза, че едното е по-голямо от другото, отново след несполучлива интервенция. Тези интервенции си ги е правила в нейното собствено студио в Швеция и е искала да изпробва всичко преди да го предлага.

Сега гледам Папи Ханс в "На Кафе" и според Гала е нямало жена на финала, Папи също се съгласи.

Последна редакция: чт, 08 ное 2018, 17:41 от La Vikinga

# 2 529
Примерно аз и мъжът ми сме грозни, а децата ни хем приличат на нас хем и трите са хубави.
ама то всяка майка казва, че децата са й хубави ...
ами айде, дано и като станат големи да са си хубави Wink

# 2 530
  • София
И сега какво.
Веселка ще кара само на вода, а другите на боб и леща Joy

# 2 531
  • София
То пък голямо чудо, че се шашна Благой и не знаеше името на тъщата. А Златка чак заподскача, че и неродената дъщеря намеси. Много е обсебваща, а мъжете бягат от такива жени. Ако наистина се разделят скоро след формата, ще го оправдая. Аз не бих я изтърпяла тази вечно мрънкаща красавица. То все нещо й криво, Благой нещо не казал, не направил според нейните очаквания, направо го обезличава с изискванията и упреците си. Не понасям такива жени, ако ще мис Галактика да е. Сексът омръзва в един момент и идва ред на характера.

# 2 532
Красотата и тя е в гените. При грозни гени как да се пръкне красиво дете...историята и генетиката не познават такъв случай.

първо гените се предават много поколения напред. може майката и бащата да са грозни, но детето да е наследило хубави гени от предци. Второ - красотата не е в конкретните гени а в цялостната комбинация от тях и както казах познавам не един и двама грозни родители с красиви деца и обратното. Примерно аз и мъжът ми сме грозни, а децата ни хем приличат на нас хем и трите са хубави.

LaughingLaughingLaughing

То нали знаеш - Наше лошо няма. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 533
То едва ли Благо остава без разни перхидролени силиконки около него, новата "голяма и единствена любов" чака зад ъгъла.

# 2 534
  • Бургас
Благой даваше интервю в някоя телевизия и го попитаха за Жабка, вече се бяха разделили, и той се оплака че много го ревнувала и затова се разделили, таа предполагам какво ще стане и със Златка.

Общи условия

Активация на акаунт