VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 189
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 2 505
  • Ню Йорк
Ми ако не показват Златка и Благой какво друго да гледаме  newsm78 Мен хич не са ми по вкуса пияния простак Гъмов и пригласящата му Жени. Вулевата и тя е уникална простачка и всеки момент ще започне да псува и кълне или може нещо ново, ама ми е все тая. Нейнски има потенциал, но нещо се варди и не се отпуска, Емануела също се пази много. Тази Никита никак не ми е интересна, поведението и е точно на мега-скучна шведка, която не разбира, че да се нашариш по-интересен не ставаш. Оня пък дето сам си се е измислил дори не мисля да го отбелязвам на екрана. Никому неизвестен, сам си измислил тъп прякор, сам си измислил тъпа религия и вече е ВИП?! Що за тъпащина?!

# 2 506
E, значи мачо бой е най-добрият. Браво, Риче, браво, Мекичи....

И туй неговото, смятай, без да е ял мекици. Ако беше подложил ...ехеееей...

# 2 507
  • София
Само не разбрах,защо си мислите,че хората се "шарят"за да станат интересни..

# 2 508
  • Бургас
За мен връзката на Зъбчо и Златунка е много изкуствена, под натиска на Златка преминава всичко. Не мисля,че тези двамцата са влюбени,че се обичат,че са един за друг родени и тем подобни глупости.
Аз друго се чудя - нали уж връзката им е започнала след Капките? А Капките бяха миналата година или началото на тази? Е как тогава имат връзка 3 месеца? Или в случай,че е започнала септември месец?
Много неизвестни има в това странно уравнение!

# 2 509
  • На морето!
За мен връзката на Зъбчо и Златунка е много изкуствена, под натиска на Златка преминава всичко. Не мисля,че тези двамцата са влюбени,че се обичат,че са един за друг родени и тем подобни глупости.
Аз друго се чудя - нали уж връзката им е започнала след Капките? А Капките бяха миналата година или началото на тази? Е как тогава имат връзка 3 месеца? Или в случай,че е започнала септември месец?
Много неизвестни има в това странно уравнение!
Значи нищо не разбирате! Първата целувка е била през септември, а както знаем двамата са отявлени пуритани, така че вероятно връзката е от май, а чак през септември Златето е подало свенливо бузка за бърза бацка.
Ето, снощи им беше и първото опипване под  завивките, до края на формата очаквам годеж и по коледа положителен тест.
Не очаквате от скромно момче като Блажко и свенливо момиче като Златка да се метнат от септември и през ноември вече да правят бебе в ефир, нали?!

# 2 510
Гледам на запис късния лайф и просто така да ме дразни Златка и Зъбатият !!!
Той само търси храна, а тя тикове навсякъде от нерви да го дебне и да го пази и да му се хареса! Не мога да ги трая, такива са АМЕБИ!

# 2 511
  • София
Може ли линк към живото предаване от снощи?

# 2 512
# 2 513
Аз опитах да гледам малко, но се отказах. Май за сега спирам с Брадъра, не ми е достатъчно интересно. На мен пък Яя ми е симпатичен. Естествено, че това с измислената религия е извинение да прави каквото си иска и да отказва мисии. Предполагам, че няма да му мине номера. Но и той трябва да е подготвен за такъв развой - знаел е къде отива и че го прави за пари.

# 2 514

аз пък съм виждала наследствен огромен грозен нос 🤣
гущерови нямат завидна красота , виждала съм и на Светлана родителите, и те така ... ама дано де, да не е грозно ...
аз съм човек, който смята,че има грозни бебета, не си падам по лиготии и да казвам, че е тооолкова сладко ,само защото е бебе

както казах гените се наследяват но не и красотата. Нос наистина може доста да загрози, но е възможно така да е комбиниран с останалото и примерно с красива уста и очи че като цяло човек пак да изглежда чаровен и атрактивен.

# 2 515
Красотата и тя е в гените. При грозни гени как да се пръкне красиво дете...историята и генетиката не познават такъв случай.

# 2 516
  • София
Здравейте,
Някой има ли линк към записите на Mari_Mar? И изобщо дали прави записи още на предаването?
Благодаря предварително!

Последна редакция: чт, 08 ное 2018, 14:43 от Mari_Mar

# 2 517
Златка така надменно и назидателно се държи с Благой, че си мисля , че човекът има мазохистични наклонности да го търпи това. На всеки въпрос вчера го репликираше, зъбеше се и се троскаше. Ако някой се държи така с мен 24/7 ще види вратата на третия ден. Отврат е тая, мисли си, че с едната хубост ще задържа мъжете, ама йок, трябва и акъл.

Златка е типичен пример на жена която със секс държи мъжа си. Ама рано или късно ще му омръзне и ще си потърси ново креватно изживяване

# 2 518
  • Варна
Снощи лайфа ми хареса, направиха партито без да си дават багажите. Единствено не ми хареса, че не знаят ЦЯЛ текс на песен ...само припеви.

Имам един приятел който казва: "Аз не пия много - 1-2 ракии, после идва един друг, пък да знайте той как пие!!!"
Вече е ясно, че Гъмов и Цецо са тотално различни хора като се напият ... и не са ОК! Joy

Чудя се как ББ не изпра маратонките на Емануела.

На Никита й върви с Цецовците ... или влиза в сезони в които има Цецо! Joy

Благо ми е ОК! Обран и спокоен, търпи любимата. Избелил е зъбките за да може тя да се оглежд като няма гледало, ама ОК. Не знам името на майка й, ама сега "Тъщата" ли да напише?

Нещо малко ми влезе в оченцето Nerd Женя и Гъмчо с еднотипна репика, когато са сами пред камерите: " Утре ще видят те! Сега ще видят те!" ... хммм на инструктажче от ББ ми намирисва. Тия ли са новите маскосвалячи? Хм?

# 2 519
Злата до края на Формата, ще увеличи тиковете  си! Съжалявам го това просто парче!
Блажен си е намерил временно удоволствие, но бързо ще я разкара и ще гушне друга до края на годината! Бас!

Общи условия

Активация на акаунт