VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 194
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 1 815
  • София
Успокойте се малко с тези пияндета, човек ще рече, че имате проблем с алкохола или някой около вас.

# 1 816
Ако имаш канал в тубето или бокса го качи там и после дай линк.
За друго не се сещам.
Не, нямам. Sad
Става дума за един момент, точно след влизането на ЯЯ. Стоят до плота Джули, Емануела, Цецо... бъбрят нещо. Емануела е един момент се втренчва в Джулиана, усмихва се под мустак и тръгва да чисти с палец нещо под носа ѝ. След това Гани сама опипа горна устна с пръст, сякаш, за да е сигурна, че всичко е наред.
Интересни биха ми била коментарите ви и затова исках да покажа точно този момент. Заснех го на телефона си, продължава няколко секунди. Но не мога да го постна, затова питах как става...

ПП Допълвам по съвет на teta75 , от 50 мин., еп. 1 (втората част качена);

Последна редакция: ср, 07 ное 2018, 11:45 от Аркадия

# 1 817
За видеото - да пусне мацката официалното видео от сайта на нова плей и да каже на коя минута да гледаме....това, което иска да коментираме.

# 1 818
Здравейте,
Някой има ли линк към записите на Mari_Mar? И изобщо дали прави записи още на предаването?
Благодаря предварително!

# 1 819
От сега съм се закахърила какво ще прави Златито като изхвърчи от шоОто, а Блажкото остане.

# 1 820
Аз мислех, че някой е заснел разминаването в играта с топчетата
Не че има голямо значение, кой ли не знае, че всичко е нискобюджетно театро

# 1 821
  • София
Някой знае ли къде мога да гледам ББ от снощи в 00.00ч?

# 1 822
  • София
Уош как се представи миналия път? Не мога да се сетя изложи ли се нещо?

# 1 823
# 1 824
С едни тесни обувки съм днес и малко ми се схващат ПРЪСТОВЕТЕ на краките....

# 1 825
Така нар. скандал между двамата "влюбени" беше много пОтресен  Shocked
Така ли си говорят тези хора? Едни физиономии, едни подмятания двусрични, едно пуфтене и нищо в крайна сметка. Не издържах до края и не разбрах, момата каза ли всъщност защо мръндори или не Simple Smile
Не им е лесно и на мъжете с такива девойки.
Емануела се е загрозила. Нещо е опъвала, нещо подпъхвала, и накрая - нещо като нищо е станала. А беше интересна жена. Вярно, че и годинките си казват думата, но тя май зорлем се е окепазила.
Тази Никита не я знам каква е, но и тя се е направила на клоун.
А Вулевата - уаууу Rolling Eyes
А онази с бомбите като дини... Все чакам да се откъснат и да паднат Joy Не й ли тежат?
Луди жени!
Жени поне на такива процедури не се подлага. Май. Или ако си прави нещо, то е съвсем леко и внимателно. Само коремчето трябва да посвали.
Другите не ги знам засега. Футболисти, артисти и прочия сволочь. Ще гледаме по малко, де. Щом сме прости, ще гледаме простотии Wink

Последна редакция: ср, 07 ное 2018, 12:17 от птица

# 1 826
С едни тесни обувки съм днес и малко ми се схващат ПРЪСТОВЕТЕ на краките....
Грешка! Утре с налъми!

# 1 827
Ако имаш канал в тубето или бокса го качи там и после дай линк.
За друго не се сещам.
Не, нямам. Sad
Става дума за един момент, точно след влизането на ЯЯ. Стоят до плота Джули, Емануела, Цецо... бъбрят нещо. Емануела е един момент се втренчва в Джулиана, усмихва се под мустак и тръгва да чисти с палец нещо под носа ѝ. След това Гани сама опипа горна устна с пръст, сякаш, за да е сигурна, че всичко е наред.
Интересни биха ми била коментарите ви и затова исках да покажа точно този момент. Заснех го на телефона си, продължава няколко секунди. Но не мога да го постна, затова питах как става...

ПП Допълвам по съвет на teta75 , от 50 мин., еп. 1 (втората част качена);

Това не го схванах. Искаш да коментираме това, че Емануела се пипнала по носа, а Джугани по устата? Кажи ти какво мислиш, че аз лично не разбирам..

# 1 828
Гъмов голямо повтаряне, че си е дал багажа - още с излизането от изповедалнята. Сакън да не остане някой да не е разбрал, че "благодарение на него" има парти. Такива неща се правят и не се казват, ако искаш да покажеш добронамереност. Това неговото е показност.
Изкефиха ме Джулияна и Стойко как умно постъпиха като умишлено изпуснаха топчето и предоставиха избора /както се оказа трудния/ на Весела и Я Я.
Златка при предното си участие пак беше с любимия си. Но тогава не помня да ми е оставила кофти впечатление. Дори ѝ симпатизирах. Сега не. Да не беше влизала - имаше добро представяне в предния ВБ, имаше добро представяне в Капките, сега ще се провали.
За разлика от нея засега Емануела ме кефи. Харесаха ми в мисията с топчето с Благой. И двамата бяха съсредоточени - не се лигавеха и действително, ако не ги беше разконцентрирала Никита щяха да изпълнят мисията.
В анкетата гласувах за Никита, Джулияна и Стойко. Ако имах още гласове бих ги дала за Емануела и Иван.

# 1 829
  • софия
Според мен са казвали че е друсала или не хващам логиката правилно

Общи условия

Активация на акаунт