VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 210
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 1 800
Тете, ми ся Ко ща прайм? Ми не мож да участваш у мисии на глада..🐷

# 1 801
  • София
Аз предлагам да си направим тайна религия тук. Ще я наречем "Тайната религия на миротворците". Ще си боядисаме косите в лилаво, на всяка литургия ще отиваме с пиЧие, чанти пълни с пари, библия и ще се прекланяме пред великия бог Карузо

# 1 802
  • София
И аз съм от свинЦката религия.
Всичко свинЦко ни е мило, най вече вратната пържола Joy
Може да и се кланяме сутрин, обед и вечер, без пропуск.  Всеки ден от седмицата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 803
Тете, ми ся Ко ща прайм? Ми не мож да участваш у мисии на глада..🐷

Тц...туй се сблъсква челно с мойто религия.... ни мой да стане такова нещо, тц...

Не знаех че шамани бродят из нашите земи. Лекинко съм в ступор, таман гледам тоя в изповедалнята, дето го отворили на връх Свобода в Родопите...шЪ съ съвзема, ще се стегна и ще дойда на себе си,  малко време ми трябва само...

Тая религия не е лоша, като се замисля...особено за претъпкания градски транспорт понявга - ще им викам да не ме барат и да не ме докосват....

# 1 804
Ох...не съм ви казвала цял сезон, обаче да си призная, и аз изповядвам тайна религия и участвам в таен култ .....този към свинЦкото. Не ви осведомих в началото на сезона, дано не е нарушение...че се приТснявам...
а такива  физиономии можеш ли да правиш?
Скрит текст:

# 1 805
Тоз козел хич не е в център.

# 1 806
само на мен ли този Яя не ми е забавен?
супер ми е гнусен, цялото му обяснение за "религията" звучи като нескопосана лъжа на 5 годишно дете ... и на фона на всичко това - тази мазна гнусна коса и физиономиите, които прави 🤢🤢🤮🤯

# 1 807
Не съм сигурна, че Благо и Златка ще излязат от къщата като двойка. Още от първата вечер започнаха със скандалите, а провокациите от ББ тепърва предстоят.
П.П. И аз не знам кой е Карузо - на рекламите спирам звука. Simple Smile

# 1 808
Ох....мен ме забавлява, ама то е щото аз принципно обичам чуждото нещастие ... IllLaughing / като в рекламката на Спрайт едно време.../...

Абе бастун е той...

# 1 809
  • софия
Никита съм я виждала доста в снимките на Борислав, но никога не бих се сетила че са един и същи човек.

# 1 810
Мен ме вълнува един въпрос. Ще сондирам мнение. За целта искам да кача видео , заснето с телефон. Един определен момент от предаването. Трябва да е качено в интернет предварително ли? Не става директно, като със снимки май? Къде мога да го кача, за да го постна? Благодаря!

# 1 811
Гъмов много самоуверено го раздава, ама си мисли 100% , че ще му върнат багажа, но заслужава точно обратното пияницата! Цецо сега ще има да се хвали, че той е имал парти за РД, а Кулагин- не 🤦‍♀️ много ми е противно мъж да се кефи така на чалга

# 1 812
  • София
Ако имаш канал в тубето или бокса го качи там и после дай линк.
За друго не се сещам.

# 1 813
  • Terra incognita
Страшна комбинация. Не мога да определя кой е по- противен- Цеца и Гномов 🤔

# 1 814
ох ма Джулке ... ти на Гъмов ли скачаш 🤣🤣🤣 ама точно на него ли? ама ти знаеш ли кой е хаха  ВИДНО ПИЯНДЕ  ... а тя била лайно ... скрий се бе смешник ...
аман от комплексирани, жена не е съгласна с неговото мнение и айде вече е лайно ... мишкаааа

Общи условия

Активация на акаунт