VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 245
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 1 785
  • София
Добро утро момичета  Simple Smile

Кафенце

Айде разбор и от мен по темите:

1. Златка и Благо - нормално е тя да е неуверена, като му знае цялата история на живота. Заряза бременната си приятелка заради друга, после се върна при нея, направи й второ дете и пак я остави, после се ожени, направи дете и пак изчезна - и всичко това заради изневери. Ами съвсем нормално е да е ревнива и да му няма доверие. И аз не бих му вярвала. Те затова и не се разделят и са постоянно заедно.
Между другото интересен е факта, че Златка и Яна са козирози, но отношението им към любимите мъже е толкова различно. Колкото Яна е мила, грижовна и нежна към Петко, толкова Златка е дръпната, рязка и обсебваща.

2. Гримьорчето - аз лично изобщо не мисля, че прилича или се опитва да прилича на Кулагин. Тъй си е съвсем различен. Лигав, инфантилен, клюкар и интригант с типичното гейско поведение. Истината е, че Кулагин беше поне 100 пъти повече мъжкар от това превзето джудже, което подскача, като че ли е с навита пружина. Мислех, че ще ми допадне - даже се постарах да го харесам, но той пък се постара това да не се случи.

3. Джулката - кефи ме това момиче и това си е. Малко бавничко говори - интересно ми е, ако ги съберат с Насето колко ли време ще водят диалог Joy

4. Добавям Жени - напълняла, с коремче и т.н. - каквато и да е тя си е, и остава 6-тата в света по красота. Място, което вече толкова години нито една наша красавица не може да стигне. И разни Емануели, Златки, Шматки и всякакви други могат само да я гледат в очите и да мълчат. Защото освен всичко друго тя е и в пъти по-умна от тях

Последна редакция: ср, 07 ное 2018, 09:32 от Lady Cassiopeia Duval

# 1 786
Здравейте!

Роянов е абсолютно свежо попълнение. Смея се с глас на шегите му и как приятно разсеяно отговаря - "Да, да! Да, брадъре, да!"

Само Джулка ми е позната от миналия Вип, предишните години не съм гледала. Явно ще съм от непредубедените зрители.

# 1 787
Ама и Гъмчето си го бива: не спря да навира в лицето на всички "саможертвата" си в полза на гримьорчето. Е, остана без дрешоляк, ама си беше негов избор. Айде да не се прави на толкова ларж. Ще търси дивидентите от "геройската" постъпка до края на предаването, май.
Тези заигравки с религии не са ок.
Миглите на Златка и Емануела приличат на пластмасови закачалки за хавлии. От екрана ме стряскат, какво ли е на живо?! Нищо чудно, че Благо не смееше да помръдне в мисията с топчето - току-виж се убол. Пък и не поглеждаше изобщо към Емката. Даже нагласи топчето върху окото си за по - сигурно.
Златка е несигурна. Какъв кръговрат, а?!

# 1 788
Най-противен ми е Гъмов. Толкова възхвала на този противен злобен типичен пияница, изобщо не ми се гледа докато е там, дано го изгонят бързо.
Никита защо е продължила с интервенциите...да, с Гани са свестни жени, незлобни и цветни, но явно нещо психически не са у ред и това си е. Дано малката Джулка се стрестне от външния вид на Никита и спре навреме
Джизъса можеше да рече и той, че е набожен, па да откаже мисията. Или да се възползва от новата "религия" на съквартиранта- хитър ход, между другото, хаха. Добра импровизация, то на фона на Вулева и Джизъса какво да ти хрумне друго Joy И да, Благо си е спортен типаж и глупав, няма да му хрумне да саботира мисията поради стратегически или...семейни...причини.
Емануела видя каква роля й готви ББ, и ще си я изиграе. Струва ми се по-подготвена и стабилна от Златка, готова е на всякакви унижения без да й мигне окото, отдавна се е отракала в тия неща. Но Миглена я няма да я подкрепи, дано е все така стабилна до края. От фолкаджийките ми се струва най-нормална и си играе ролята без излишна драма. Каква е ролята й няма да коментирам...
Абе- усилено си заработват хонорарите Simple Smile и забавляват. Да видим...

# 1 789
  • София
Патрашката  "в тази къща цари религиозна вакхана̀лия" Joy

# 1 790
Някой качи ли линк за снощния епизод, че нещо търся и не мога да го намеря. То още от началото почнало шоуто.

# 1 791
Оф, сега при Гала - Патрашкова не знае защо е станала кавгата между Златка и Зъбатко.
Да поясня аз, като един Козирог:
Златка не е болезнено ревнива, а по-скоро разочарована от Зъбатко поради снощната мисия.
1. Той не обяви публично, като стабилен и обвързан мъж, че иска Златка в своя отбор и с друга няма да играе.
2. Яя измисли религия, за да не участва в мисията. Златка изпусна топчето нарочно, за да не се излага, а Зъбатко си подпираше топчето заврян в дъха на Емата най-дълго, без никакво притеснение от физическата близост.
3. Останалите съквартиранти я избъзикаха, че Зъбатко и Емата се целуват, което означава, че и те не намират мисията за много ок, спрямо обвързани хора.
4. Зъбатко й каза, че не иска тя да страда. Това е покровителствено отношение, което един уважаващ себе си Козирог никога няма да приеме, още повече, че тя не го изревнува толкова много, а просто намери, че поведението му е недопустимо за обвързан мъж.
5. Проблемът й е, че се е хванала с вей-хайвей и човек, с по-ниско интелектуално ниво от самата нея (в нейните очи) и да, тя страда заради това. Но не иска никой да го разбере, още повече, да го обявява публично.
6. Да, тя ревнува, в границите на нормалното за влюбен човек, но не иска това да се вижда и разбира от никого, защото, както казах, е Козирог. Козирозите сме изключително горди и свободолюбиви.
7. Той не показа ревност спрямо нея в снощната мисия, което също я вбеси.

Последна редакция: ср, 07 ное 2018, 10:03 от DeltaAzimut

# 1 792
Ако Благо беше отказал мисията, защото иска да е със Златка , тя пак щеше да го нападне - Да не би да си е помислил, че ТЯ ще изревнува от Ема?!

# 1 793
  • София
Скрит текст:
Оф, сега при Гала - Патрашкова не знае защо е станала кавгата между Златка и Зъбатко.
Да поясня аз, като един Козирог:
Златка не е болезнено ревнива, а по-скоро разочарована от Зъбатко поради снощната мисия.
1. Той не обяви публично, като стабилен и обвързан мъж, че иска Златка в своя отбор и с друга няма да играе.
2. Яя измисли религия, за да не участва в мисията. Златка изпусна топчето нарочно, за да не се излага, а Зъбатко си подпираше топчето заврян в дъха на Емата най-дълго, без никакво притеснение от физическата близост.
3. Останалите съквартиранти я избъзикаха, че Зъбатко и Емата се целуват, което означава, че и те не намират мисията за много ок, спрямо обвързани хора.
4. Зъбатко й каза, че не иска тя да страда. Това е покровителствено отношение, което един уважаващ себе си Козирог никога няма да приеме, още повече, че тя не го изревнува толкова много, а просто намери, че поведението му е недопустимо за обвързан мъж.
5. Проблемът й е, че се е хванала с вей-хайвей и човек, с по-ниско интелектуално ниво от самата нея (в нейните очи) и да, тя страда заради това. Но не иска никой да го разбере, още повече, да го обявява публично.
6. Да, тя ревнува, в границите на нормалното за влюбен човек, но не иска това да се вижда и разбира от никого, защото, както казах, е Козирог. Козирозите сме изключително горди и свободолюбиви.
7. Той не показа ревност спрямо нея в снощната мисия, което също я вбеси.

Точно заради това стрелците са си най-добре с лъвове. Ама нищо де - нека му понатрие носа Златето. Че и той много си е повярвал

# 1 794
Добрий день.....чокам с една ръка по клавиатурата, че тука с един симпатяга натискаме едно топче в челата си....
С бяла манта съм днес и аз....Misc Ghost

# 1 795
  • в резерват
Благо, ако беше влязъл сам, щеше да купонира и да си лафи с другите. А сега трябва да стои в кафеза със златното си любовчи и да прегръща.
Имах една позната, също Златка, която си казваше за името , че е Злата от Зла.
И така.
Ненавиждам мутренско държание, особено при жени.  Нито алкохолно-агресивно.
Засега Гъмов, подскачащото човече на 33, и Златка са ми за аут.
Ще е голям панаир Злата да излезе и Благо да се приобщи към групичката.

Калканджиева е пълнежа от връзкари. Да си излиза и да си коментира там в студиото. А и не мисля, че има фенска маса.
Залагам на куковиците.

# 1 796
Срам , не срам питам... Кой е Карузо?
Всички други разгадах ама тоя момент ми отбягна Sad

# 1 797
  • София
Срам , не срам питам... Кой е Карузо?
Всички други разгадах ама тоя момент ми отбягна Sad

Една досадна реклама на крем пита, която пускат на всяко прекъсване за реклама

https://www.youtube.com/watch?v=DiBDtlmXtt4

# 1 798
Гутен утрен и от мене си...
Не знам,не знам... Както казах в началото,работата е за зелена рецепта,спешно. Много народ е изпуснат напоследък от едни специализирани заведения. ББ да не се явява държавен благодетел и да ги прибира? На онази докторка,не и запомних името доста работа ще и се отвори,май,май...
😂 Завиждам на онези от вас,на които цялата работа им е забавна...😎 На мен не ми е, а така ми се иска 🚑

# 1 799
Ох...не съм ви казвала цял сезон, обаче да си призная, и аз изповядвам тайна религия и участвам в таен култ .....този към свинЦкото. Не ви осведомих в началото на сезона, дано не е нарушение...че се приТснявам...

Общи условия

Активация на акаунт