VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 272
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 1 770
  • София
Някой да направи гифче как цецо се тряска в чистата стъклена врата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 1 771
Джулката е страшно тъпо парче. Спомням си миналия сезон как побесня, че я мислят за бедна, сега май пак споменаваше някакви ..... неща свързани с пари. Отделно и тия "пръстове" дето ми бръкнаха в мозъка
Гани: Как ще ми показва среден пръст, да не ми е баща?

# 1 772
Добро утро!
Джулиана е простовата, но поне не е злобна, за разлика от някои други.

# 1 773
  • Испания
Гутен уагабунген, дет съ вика!

Ако не сте пренесли нЕкóлко жени, но сте се "сборили" на канадска борба с нЕкóлко съседки, сте от нашите.

Само като се сетя за Стоян в изповедалнята, ме напушва смях.

Усмихнат ден и Карузо да е с вас!

# 1 774
Вулева не знам на колко години е, но изглежда като стара жена в лицето, подпухнала и ....странна.

# 1 775
Над 40г е Вулева. Медена питка е станала и тя

# 1 776
Я-Я не е завършил Бъркли. Започнал го е само.

# 1 777
  • Испания
Вулева не знам на колко години е, но изглежда като стара жена в лицето, подпухнала и ....странна.

42 години
16 декември 1975 г.

# 1 778
Проспах среднощното издание, но ще си го върна днес да го изгледам, задължително след "На кафе". Но в просъница видях и чух как Жени въртеше два пръста и говореше нещо за някакви планети май. То ако е така - рЕзко са вдигнАли летвата нашите випчета. Големи акъли са станали. Може и да изобретят нещо до края на брадъра.
Джулката е силиконова ходеща граматика. Джулка, тия пръстове откъде ги извади, бе момиче?! Що си мислех, че само със силикон в устата може да ги ръси такива, обаче - не, можела и без него да ги съчини. Учителките й по БЕЛ да си посипят главите с пепел, не - направо с въглища!
Към неприятните ми Гъмов и Уош прибавям и Я-я. И преди не му бях фен, ама ми идва в повече неговата екстравагантност. Както и тази на Вулева, която с годините все повече заприличва на маман. Ама то ген - какво да го правиш?!
Емануела и Златка направо ме сразяват с какви заучени физиономии се пулят на елементарни неща от бита!
На нашия телевизионен приемник всички, с изключение на Жени, Весела, Никита, Стойчо, Джулката и Цецо, изглеждат с много лоши кожи. Странно!
На Златка роклята ми хареса, но ми става тегаво от това непрекъснато повдигане на бюста. Напомни ми за забележката на Галена Димова към Николета в едно танцувално шоу да облече по - голям и по - подходящ размер трико, защото е неприятно за гледане. Иначе самата рокля пък ме препрати към сватбената рокля на НиЛо с тази все изсухляща се горна част. При слабички раменца, които между другото харесвам и при двете, тези големи цомби подчертават не добрата пропорция.
Златка как ли се е прехапала заради по - дългите крака на Емануела... И Златка като Николета се криви насам - натам, може би защото краката й не са много хубави. И двете все ги кълчат и замятат.
Все още продължавам да се чудя какво дири Златка при тоя съдран чувал Блажко. И за него се чудя какво го е хвърлило в обятията й. Струва ми се, че тя не ревнува, просто иска да му напомни кой води играта и кой определя правилата. И да внуши на всички, че тя е № 1 и няма как някоя да я засенчи. Така че за какво да се притеснява жената?! Ама и тя вече тича към последните вагони на влака... И й е притеснено, колкото и да иска да покаже обратното.
Ей, голям чаршаф сътворих!

# 1 779
  • Сф
Яя за мен си е чисто луд.
Педалчето мега противно.
В Гъмов виждам насилник, алкохола му е само добавка.Добре , че Жени го озапти.
Никита го докарва като Мики Рурк , Джони Хубавеца. Тя по професия татуист ли е? Гледах я в Смени жената, маниачка чистофайница, та със сигурност си е за психиатър;
Ганито - елементарна до болка! Направо и мен ме боли да и слушам "разсъжденията".Вулева империалистката по и отива ушанка, отколкото чалма, но сега е много модерно рускиня- турчин, така че не ме учудва.Стойко изглежда ок, за Уош нямам мнение, визуално не ми е симпатичен.Нейнски очаквам да изтрещи и тя не е много в ред с главата.Емануела е" джаста праста "и това ми харесва.
Изключително ме впечатли Злата баба Злата...такова държание не се вижда често, но пък винаги е неуспешно в дългосрочен план.
Благо не реагира, даже не разбра .Явно го изнасилват женките преди да е разбрал за какво иде реч..миличкия жалкар..Може би и библията не е схванал, иначе не мога да си обясня поведението му през годините.Като медуза с ченета ми е.
Амин, Иншалла, Уагабунга друзья!
Ще купонираме яко с тия образи! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 780
SmileySmiley
Скрит текст:
Блого не успя да замаже положението, това е то две жени го искат
Как две бре, я да не злословиш. 😂😂
Ще има ли звездна тройка Smiley
някакви интриги ли искаш да въртиш? постарай се повече, не ти се получава ...
А Цецо това не му ли е пореден път в огледалото, не обясняваха ли още като ги вкарваха, че пак се е забил там?

# 1 781
  • Варна
Добро утро Лагабунги!
Леле тоя човек ме притесни снощи. Един шаман го отворил на някакъв връх?!?! Ярко доказателство, че като свириш на духов инструмент от време на време трябва да си поемаш въздух за да има кислород за мозъка. Сигурно свири на саксофон и кавал, но не и на флейта, защото е в женски род. Ще спра дотук.

Благо да връща Златка на Божинов докато е в гаранция! Сдъвка го и го изплю снощи ... и  "Гушкай!"

Джулиана: "Да не си ми баща да ми показваш среден пръст!"
Ъъъ.... Аз съм баща ... нали така? И дъщери имам ... и не съм им показвал никакви пръсти. Да няма някаква нова детска психология, за която не съм чувал.

Цецо - Драма куин. Ама се чудя дали някой щеше даде половин чорап за парти на К.?

Албена не може да ме заблуди. Не е приела исляма.

# 1 782
  • Калгари, Канада
Много играчи се извъдиха нещо, някои вече започнаха играта.

Вулева с нова религия, дали и позволява хапливи коментари? Не виждам да е по-хрисима.

Бонго-бонго тотално в негов свят, религия си измисли, явно не е разбрал, че   ролята с религията е взета вече. Ще го играе дете на вятъра и водата ли, що ли?

Тоз дет игра с Джулката на топче (футболист ли беше, не помня), умишлено й каза да го пуснат, че да не са отговорни после. Знае той, че от тези избори само неприятности ще си навлекат.

Джулката и тя, нова любов имала,  жертва се изкарва, ама не каква да е, а умна, красива, богата и възпитана жертва.

Никита, съчувствие тук, съпричастност там, събира си войската.

Емануела, ще си е самостоятелен играч, нападащ с чар, но и малко хитрост. Само как си наблюдаваше скандала м/у Гъмов и Джулката. Чака си времето за нейната сцена, Брадъра ще и покаже кога.

Златка ще съжалява, че е влязла със зъбчо. Цялата игра ще и провали, ще се впуска в настроения заради него.
Междудругото, зъбчо и Емануела изглеждаха доста добре с топчето, косите им, кожите им, само зъбчо да не си отваря устата. Дано човека се покаже мъж, а не изтривалка на Златка. Така напудрената двойка ще се излага само май.

Другите са влезли за купона, хич не са там за спечелване, само за пийване, хапване, хонорарче.

Брадара как без готвач ги остави ? Сигурно всички са с угоровка за храна 
Joy

# 1 783
чесънът и библията ще са ни малко, затова

# 1 784
  • Испания
Джулиана: "Да не си ми баща да ми показваш среден пръст!"
Ъъъ.... Аз съм баща ... нали така? И дъщери имам ... и не съм им показвал никакви пръсти. Да няма някаква нова детска психология, за която не съм чувал.

Педагогика, може би?

Общи условия

Активация на акаунт