VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 290
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Испания
Стоян Роянов Я Я и неговата 17-годишна дъщеря Виктория

https://www.facebook.com/stoyanroyanovyaya/videos/vb.20340741168 … ype=2&theater

# 1 756
Пак се ядосах заради писмото сега. Права е Джула НЕПРИКОСВЕНО е това!
Никита голяма хитруша.
Пали фитилите на Джулка, коалицийка си заформя. Очертава лагерите. Стратег е тя.

# 1 757
Ма той Яя саксофонист бил, джазмен, божкеее, това обяснява много неща.

# 1 758
Де да я знам, снощи чух, че някоя е на 46, явно другото куки е на толкова и съм се объркала.
 Нейнски също изглежда добре.
Да, да, Весела е на 46 г.

# 1 759
  • Испания
Ма той Яя саксофонист бил, джазмен, божкеее, това обяснява много неща.

Учудвам се, че изобщо не е познат, както се оказва.

Дипломиран кларинетист от престижния колеж „Бъркли“ в Бостън, Стоян Роянов - Я-Я се справя със завидно майсторство и с други инструменти, сред които саксофона и зурлата.

# 1 760
Четох, четох, но не видях да сте отделили време да изкоментирате Жени, която си мисли и Вярва, че е на някакво много високо ниво. Да не е пропуснала слуха, че моделки стават само прости кифли? Тя нали уж се води такава, м? 6та в света, м? Че и посочва кой къде стои на тази стълбичка.

# 1 761
  • София
Докато в "Женско Царство" нямах никакво мнение за мъжете - положително или отрицателно, при тяхното влизане и те ме разочароваха в продължение на сезона, с едно изключение, то тук имам толкова лоши спомени от предишните изяви на Г*мов и Wash and GO. Изключително неприятни са ми, а знам, че има вероятност да ги оставят до края на сезона.

# 1 762
  • ВАРНА
Той пък ''щото много дълъг сезона на Моуст Уонтед - цели 30 дни!  

7  декември свършва.

Тази седмица като свърши и остават 3 седмици.

Те по 3-4 човека трябва да гонят на седмица.

# 1 763
Гъмов има проблясъци, в които го харесвах, но за съжаление алкохолът не прощава...

Я-Я има много хубави песни, не съм знаела, текстът е странен, но иначе много мелодично и танцувално.

# 1 764
  • густо майна Филибето
Има смътен спомен, че се явяваше на някой от конкурсите за Евровизия.
Чета коментарите във ФБ - народа яко се е вързал на шегичката.

# 1 765
Джулката е страшно тъпо парче. Спомням си миналия сезон как побесня, че я мислят за бедна, сега май пак споменаваше някакви ..... неща свързани с пари. Отделно и тия "пръстове" дето ми бръкнаха в мозъка

# 1 766
# 1 767
  • ВАРНА
Чета коментарите във ФБ - народа яко се е вързал на шегичката.

Хлапетиите и чалгарите. 
Те са по цял ден в "мързел-книгата".

# 1 768
Това чикамонто Стоян, благодарение на линковете ви, ще вземе да ме заинтригува. Приятни са ми песните, нищо че са с откачен текст..или и затова.. Саксофона е един от любимите ми инструменти за слушане, така че ще простя на ЯЯ, невменяемото държание. Което на фона на възрастта му, хич не ми се връзва и допада.
Златка трябва да разбере, крайно време и е, че тази дума Трябва, не трябва да я употребява твърде често. И то на големи хора, па макЪр и това да е белозъбестия глупендер. Зодия ми е и не ми се вярва това нейното да е ревност. Козирозите трудно ревнуваме, да не кажа-хич Joy Толкова сме самоуверени в чара и красотата си, съчетани със сексапила, че и през ум не ни минава за изневяра Joy Почти истината казах, де. Но това на Златка е по-скоро опит и начин да му покаже на белозъбия колко е над нещата и колко е сигурна в себе си,нотколкото ревност.
Никита ми харесва. Не мисля, че е стратегия някаква. И тя е Козирог, оказа се. Може би и затова ми допада. Поне засега.
Оная джвъчка Цецо, толкова доволен от едно "Трепни", ще кажеш че държан в занданата дося.. Мега ми е противен. И внимание!!!! в този ред на мисли,до "обожаващите" Кулагин- ей ви нА гримьор педе@@@ст, моля, дерзайте! Разликата между/у двамата е оттук до Луната. Надявам се,макар че няма си признаете, че и вие сте забелязали Stuck Out Tongue Winking Eye
Останалите са ми много безинтересни, засега.
Сакалиев ми идва ту мач с неговата роля на рефер...да влиза централен нападател, че нали знае реферите къв бой ядат Joy
Гъмов, започнал е да копае дъното,мъчно ми е за него. Сякаш.
Жени наистина прилича на бременна.
Като цяло епизода не ми беше много вълнуващ..както ви се е сторил на вас. Може би не изповядвам правилната религия...Чакрите са ми на друга вълнА, явно.

Последна редакция: ср, 07 ное 2018, 02:09 от Thirteen#

# 1 769
Като цяло епизода не ми беше много вълнуващ..

Ми, то... Кво да те вълнува, като почти всичко това го гледахме снощи... Да бяха вкарали нещо и от днес, да покажа първата сутрин в къщата на ВБ... Тц, не. Не се научи този брадър да ги вкарва петък, за да има много материал понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт