VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 311
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 1 725
  • Бургас
Те са свикнали да седят на твърдо,не им е проблем!

# 1 726
  • Испания
Джулианка като занарежда и запее...

# 1 727
Скрит текст:
Сетих се, че и в Брадъра на Емануела имаше един такъв "въздържател", дето не се целувал с чужди жени ли, какво беше декларирал, и Емануела го сдъвка и изплю накрая. Та сега на нея й се отваря работа на няколко фронта да съблазнява, ще се озори.

Него в тоалетната, а сега може направо в "семейната спалня" Grinning

Джулс не си е дала писмото, но не са се съобразили с молбите ѝ да не го пипат. То това е като ровенето в багажа на Кулагин. Лешояди!

# 1 728
Ники мн. ме кефи като начин на  мислене, ама трябва да си оправи лицето, наистина:(

# 1 729
Никита още от началото ми прави доста добро впечатление

# 1 730
Никита има ли деца вобще?

# 1 731
Да , момче тийнейджър

# 1 732
  • София
Сетих се, че и в Брадъра на Емануела имаше един такъв "въздържател", дето не се целувал с чужди жени ли, какво беше декларирал, и Емануела го сдъвка и изплю накрая.
...

Да, Христо Живков.

# 1 733
Хареса ми епизодът тази вечер, беше забавно, смях се много. Заради Стоян ходих да си променям гласуването в анкетата. Безценна физиономия, голямо гъбаркане с брадъра Joy
Гримьорчето също ми хареса - развял изрусения перчем във всички посоки, подскача като петле и се тръшка, че няма денден за него. Само дето не риташе с крачка в леглото. Пък после като трепна... JoyJoyJoy
Гъмов - очаквано добра комбинация с Жени. Поркан, елементарен, прост до степен опростачен. Смях се с претенциите му за благодетел и интелигент.
Джулката ми хареса как си намила неотклонно, провлачено и спокойно, докато той подскача насреща й. И естествено, в аргументацията успя да презентира височайшето ниво на семейството.
Накрая много се смях с разговора на влюбените.
Гледам сега Никита и се сетих, че разпрата между Гъмов и Джулка тръгна от нейна провокативна забележка към гримьорчето да се закопчае. Търси си тя нервак, дето да я нападне.

# 1 734
Ето при кого спи Стоян

# 1 735
  • Испания

Да, син.

# 1 736
  • 221B Baker Street
Трио "Ла Мигра", групата на Я-я, изпълнява авторска музика...на бонго-бонго... Joy

# 1 737
Тези двенките се надушиха - от една порода са. Никита, горката...може ли човек така сам  да се съсипе ццц
Това тяхното е направо психично разстройство.
Има изследване в САЩ  показващо, че при жени, които са се подложили на уголемяване на бюста, се увеличава рискът от самоубийство.

# 1 738
Пак се ядосах заради писмото сега. Права е Джула НЕПРИКОСВЕНО е това!
Никита голяма хитруша.

# 1 739
Ахаха, тези се опитват да водят разговор. Всички планети имали магнитно поле, иначе щели да се блъскат. Нямало значение от какъв материал са Joy
За моя изненада, Емилия най-адекватно се включва.

Общи условия

Активация на акаунт