VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 317
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 1 740
Стойко иска да е фараон горкия ... любопитно му е.

# 1 741
  • Варна
Напиках се от смях с Цецо тъпото, как се тресна в огледалото. 😂😂😂

# 1 742
  • Испания
В тълковния речник от Я до Я за напреднали, най-накрая ще разберем смисъла на думи като:

уагабунги, теферича, телимоди, индофтела, както и цели фрази от рода на „Га и джанам ики не сомбайе”, „Пика биги бок чик пок”, „Аджибада Виолета каманджи” и много други.

Ако отворим 3-та страница на тълковния речник, четем следното тълкувание:

"Уагабунга.
Представете си, че душата ви е избягала от вкъщи, без дори да остави бележка. Стигнала е на стоп до морето, изпила е 5 текили и сега танцува до припадък. Такова състояние на душата обикновено се описва като „уагабунга”.
Различните езици се опитват да преведат „уагабунга” като „мега-еуфория”, като „пролет” и дори като „сладолед”, но уагабунга си е уагабунга и толкова."

28.03.2008

=========================================================================================

16 юни 2016

Стоян Роянов - Я-Я: Неспокоен, справедлив, търсещ

Въпреки че е дипломиран кларинетист от престижния колеж „Бъркли“ в Бостън, Стоян Роянов - Я-Я се справя със завидно майсторство и с други инструменти, сред които саксофона и зурлата. Името му нашумя преди повече от десетина години с двата си опита да се класира за „Евровизия“. Днес някой едва ли си спомня този факт, защото за разлика от много свои колеги, Я-Я не си изгуби времето да се жалва от несправедливостите на живота, а успя да натрупа завиден музикален бекграунд. В творческата му биография личат съвместни проекти с „Ъпсурт“, Мария Илиева, Невена Цонева и др. През 2008 г. той издаде и самостоятелен албум „Yes or No“.

От 2009 г. Стоян Роянов живее със семейството си във Варна, където веднага стана любимец на местната джаз публика. Участва в различни формации, но най-често е в компнаията на Страцимир Павлов (клавири) и Валери Ценков (барабани). 

# 1 743
"Уагабунга.
Представете си, че душата ви е избягала от вкъщи, без дори да остави бележка. Стигнала е на стоп до морето, изпила е 5 текили и сега танцува до припадък. Такова състояние на душата обикновено се описва като „уагабунга”.
Различните езици се опитват да преведат „уагабунга” като „мега-еуфория”, като „пролет” и дори като „сладолед”, но уагабунга си е уагабунга и толкова."

Преди няколко часа значението на думата си беше все същото. Simple Smile

# 1 744
Тея хороскоп ли ще си изготвят, пренареждат планети, магнитни полета, учена работа.
Женя, с нейните 46год, без никакъв грим, прическа, джуки,и с  бременно шкембе,изглежда пъти по-добре от останалите жени в къщата. Много добра кожа има.

Това ли било, аз тая религия я знам.

# 1 745
  • Испания
"Уагабунга.

Преди няколко часа значението на думата си беше все същото. Simple Smile

Поздравления!

# 1 746
Взеха да говорят за Хитлер и ги мютнаха.

# 1 747
  • София
Хайде лека нощ, до утре!

# 1 748
Чакайте сега, "Ла мигра де естетика" какво значи, щото за другите работи разбрах и вече съм спокойна. Канадска борба с жени ли е това?

# 1 749
  • София
Женя, с нейните 46год, без никакъв грим, прическа, джуки,и с  бременно шкембе,изглежда пъти по-добре от останалите жени в къщата. Много добра кожа има.

Жени е на 43. Присъединявам се, че изглежда най-добре от всички вътре. Весела Нейнски е най-възрастният съквартирант - на 46г.

Последна редакция: ср, 07 ное 2018, 14:03 от La Vikinga

# 1 750
Сега пък картина имаше, ама говор не. Уволнявка! Laughing

# 1 751
Тея хороскоп ли ще си изготвят, пренареждат планети, магнитни полета, учена работа.
Женя, с нейните 46год, без никакъв грим, прическа, джуки,и с  бременно шкембе,изглежда пъти по-добре от останалите жени в къщата. Много добра кожа има.

Това ли било, аз тая религия я знам.
Женито не е ли на 43 год.?

# 1 752
Де да я знам, снощи чух, че някоя е на 46, явно другото куки е на толкова и съм се объркала.
 Нейнски също изглежда добре.

# 1 753
  • густо майна Филибето
Какво беше това лудо препускане от магнитните полета и посоката на въртене, през извънземните, Хитлер, свастиките... Мозък,интелект, чак ми е неудобно да ги слушам. Sad Добре, че намерих едно клипче на Ла Мигра, към края нашия човек отправя гореща молитва към своя бог Joy

# 1 754
Оф, тая педераскиня, кво полудява, заради 2 чалга песни? Аман от ман*али!

Общи условия

Активация на акаунт