VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 389
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 2 595
Златка доста ревнува и обсебва Благо. Даже за бъдеща дъщеря говори. Струва ми се несигурна във връзката с него, страхува се да не и го отмъкне някоя друга. Но с нейните претенции и постоянни фасони, скоро ще му писне до 2-3 месеца макс. Мъжете не обичат натоварващи отношения, а тя постоянно е нацупена за нещо.

Впечатленията ми за Благо е, че е " Пей сърце" , а като е с Златка ми се струва доста по- обран.

# 2 596
  • София
Много рано започнаха разговорите с адвокати и лекари.

# 2 597
  • София
Весела Нейнски си е кифла с голямо К. Направо ми е чудно, че издържа и два дни.

# 2 598
И аз преброих от средата на септември до сега месец и половина, но Златка каза три месеца. Или тя смята по друга математика, или тяхната връзка е започнала преди първата целувка.

Laughing Laughing Laughing не беееее, тя, защото е по два пъти на ден и го смята двойно Laughing  един път- един ден, два пъти - два дни...т.е за месец и половина си ги смята като за три месеца  hahaha hahaha hahaha football bombs

# 2 599
  • Sofia
Аз да попитам на кой викате Яя?
На уагабунгата СтоЯн РоЯнов-ЯЯ

# 2 600
  • София
Но с нейните претенции и постоянни фасони, скоро ще му писне до 2-3 месеца макс. Мъжете не обичат натоварващи отношения, а тя постоянно е нацупена за нещо.

Колкото и странно да звучи познавам такова семейство. И са семейство вече 20 години. Жената се сърди и дундосва сутрин от както си отвори очите вечер докато заспи. А работят заедно и през деня са по цял ден двамата. Веднъж си говорих с мъжа /като никога жена му ни остави за 5 минути сама, за да си вземе кафе/ и той каза, че се чувствал супер. Много хора го питали как издържа и си мислели, че е нещастен, но истината само двамата си я знаели и той се чувствал щастлив. Та знае ли човек - може на Блажко да си му харесва  Simple Smile

# 2 601
Може да са я накарали да си махне очилата, при което е твърде вероятно да я е заболяло глава, да се е почувствала безпомощна, най-малкото да не вижда добре. Или от това да има някакъв риск за здравето й.

ББ  е крал на неетичните мисии.

Нека не съдим, преди да сме изгледали епизода.

# 2 602
Весела и Уагабунгата не са харесали новата мисия "Учени срещу гравитацията" и са я саботирали. ББ е орязал бюджета с 40 процента и така е тръгнала драмата.
А днес в "Телеграф" пише, че крадецът, който обра дома на Мира Добрева е паднал от четвъртия етаж на някакъв блок и е починал.

Последна редакция: чт, 08 ное 2018, 19:39 от Шушон

# 2 603
  • София
Ааа, то било уагабунга с "у", не "л". Grinning Стоян май единствен е разбрал за какво е влязъл - да се забавлява и да му е през шапката какво се случва. Само това саботиране на мисии не знам защо е. Grinning

# 2 604
  • София
Каква религия изповядвате? Че моята религия не ми позволява да пиша в темата.  Joy Затова искам да кажа: Добър вечер! Искам на религиозния съквартирант да му позволят да пипа и да се докосва до мъже! Joy

# 2 605
Аз вярвам в бога на пържолите! Амин! Всяка вечер му се моля настоятелно.

А те даже закъсняха с викането на лекари и адвокати. Забавен е този сезон Grinning

# 2 606
  • София
Потърсих 'Весела Нейнски' в Google, тъй като ми е известна само с участието си в първия Vip Brother, което трая 8 дни. И доста се развеселих, четейки писмата, които е писала в отговор на публикации на клюкарския сайт HotArena по нейн адрес.

"За първи път в България (а може би не само тук) популярно лице поиска право на отговор от медии, защото е било засегнато от твърдение, че е получило.... оргазъм! "
http://hotarena.net/ekskluzivno-s-pismo-do-hotarena-vesela-neins … am-ot-52-godishen

"Певицата Весела Нейнски получи право на отговор в HotArena, след вчерашните скандални разкрития, че е отмъкнала богатия любовник на приятелката си Зорница Линдарева."
http://hotarena.net/vesela-neinski-izbuhna-s-pismo-do-hotarena-i … muja-na-lindareva

Много нелепо ми се струва стриктно да следиш публикациите за себе си, та и да опровергаваш анонимни източници и толкова недостоверни сайтове като HotArena.

# 2 607
  • Испания

Смайлс...кво откри..пак ли трол имаме? Че и татуиран ...

Нье. Ама и аз имам тату. Само едно на лЕвата кунка. Ето тук /между стрелките/:

Кунката нье йе моя. Взех я назаем от интернет.

# 2 608
Уплаших се..да не ми покажеш средни и безименни пръстове... Sweat

# 2 609
  • Ilkeston
Интересна религия изповядва Златка - в нея явно любовната игрЪ е равна на скандал. И слагайте я тая водка във фризера! Надявам се, че ще сте се научили да пиете докато почне епизода. 🧐

Общи условия

Активация на акаунт