VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 363
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 2 685
  • София
Не знам за ръката, но има проблем с контурирането-на бузите й има два правоъгълника.

# 2 686
  • Испания
И защо го излъчват това? За да знаем, че Жени е в цикъл?!

За да се разбере веднъж завинаги, че поне засега не е бременна, както писах по-горе.

# 2 687
абе, аман от болни. Окей, имам един въпрос - защо влиза в къщата и има здравословни проблеми.....

https://veganstrategist.org/wp-content/uploads/2018/02/money-heart.jpg

# 2 688
Нейнски не ми е от най-симпатичните, но не мога и да я демонизирам. Какво толкова е направила, че иска да си носи очилата.
И явно преди влизането си в къщата е казала какви здравословни проблеми има.

ББ просто иска да си я нарочи. Нещо са импотентни сценаристите, щом винаги искат да ползват една и съща формула - да изкарват някого глезан, че е отказал някаква мисия (в случая поради уважителни причини).

# 2 689
  • Пловдив
Пак интриги изкмукани от пръстите и провокации. Диоптрични очила с хелиоматик стъкла......Зящо трябва да се прявят на малоумни. Това не са слънчеви очила. Права е да не иска да ги сваля. Аз не бих ги свалила.

# 2 690
Ако Нейски се беше излигавила като Златето и Емилия, дали щеше да се заяде с нея? Или само на лиглите се връзва?

# 2 691
  • Испания
Яяяяяя и Азис мислил като мен Grinning

Азис не мисли, Азис чете написаното от сценаристите.

Не знам за ръката, но има проблем с контурирането-на бузите й има два правоъгълника.

Това не е грим. Някакви обриви са.

# 2 692
Яяяяяя и Азис мислил като мен Grinning

Азис не мисли, Азис чете написаното от сценаристите.

Буквализъмът ти е излишен

# 2 693
  • София
То  без друго Бонгото нямаше да е поеме Joy

# 2 694
  • София
Добре де, в миналия сезон Нора Недкова сума време стоеше с едни огледални слънчеви очила, но ББ нищо не й каза. Това си беше нарочно заяждане според мен. И аз да бях на мястото на Весела, и аз щях да им стопя бюджета до 0

Скрит текст:

# 2 695
А аз си мисля, че ББ нарочно е избрал нея за тази мисия, защото е наясно, че има физически проблем.
Точно. Но сега ще я изкарва лигла и несъдействаща до откат.

# 2 696
Чиста гавра си беше това от страна на ББ.Аз съм с минимален диоптър , но толкова съм свикнала с очилата, че без тях съм като ударен самолет.

# 2 697
Ох, мале, иде ми да напердаша и двамцата...….

# 2 698
  • София
Щом видя някой с жълто кафяв грим, който е заприличал на дърт индианец прегорял на слънцето, вече знам, че е гримиран от Цецо Number One... ooooh!

# 2 699
И аз не разбирам как един сезон е позволено да носят очила, а друг не

Общи условия

Активация на акаунт