VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 355
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 2 775
За мен нещата които каза Вулева са си точни.  Наистина Весела се държи като пълна лигла. За 10 мин няма какво да и стане ако не е с тъмни очила. Че пък и гладни стачки.

# 2 776
  • София
Разбирам Весела и аз съм с диоптрични очила, които освен диоптъра коригират и астегматизъм и без тях съм като къртица. Лещите не ми оправят проблема, както очилата и това от страна на ББ беше много просташко заяждане. Не ми харесва, че всички като в типична глутница я нападнаха и то когато тя не беше при тях, а на речта й преди вечеря ръкопляскаха. Двулично.

А Никита защо се бута да гладува? Пак жертва да е и тя, пък после Весела я изоставила. Да не я е карала да й е компания? Не я помня в такава светлина Джонсън, но и не съм гледала изцяло сезона с нея. Май не се вписва тук. Нали всички се имат за ВИП, само тя е от "обикновените".

И най-накрая разбрах защо гримьорът на звездите участва този сезон. По договор е на Емануела и Златка. WinkJoy

# 2 777
В този сезон си личи, че ВИП-овете са в някаква степен силни характери и се оправят в живота. А Никита, която се е проявила като силен човек между равни в обикновения ББ, с ВИП-овете няма да може да повтори успеха си, защото всички в къщата на ВБ са уверени в собствените си сили, постижения и контакти. А и вече са достатъчно обиграни в живота.

# 2 778
Извинявам се, че на предната страница ми се събраха 3 последователни коментара. Пиша като нещо ме развълнува, и си мисля, че има голяма активност в темата, пък то няма чак толкова, и се получават последователни коментари.

Верно днес много плюя ББ, но ме дразни гласа му и неприятното, нечестно поведение. Angry Предполагам и това е част от сценария и част от причината ББ да е толкова гледан формат - масово хората обичаме да съскаме срещу нещо, ама все пак гледаме...

Напълно съм съгласна

# 2 779
За мен нещата които каза Вулева са си точни.  Наистина Весела се държи като пълна лигла. За 10 мин няма какво да и стане ако не е с тъмни очила. Че пък и гладни стачки.
Ами то и на Златка нищо нямаше да й стане, ако Блажко си останеше екип с Емануела, ама ББ й угажда да ги събира, нищо, че  я нарича лигла.
А сума ти и народ е бил с тъмни очила и не е имало проблем. Точно заяждане си беше с Весела.

# 2 780
  • София
1. Албена изглежда потресаващо. Едно време, като беше гадже с Недик поне тренираше и се поддържаше. Сега е заприличала на средностатистическа лелка, опитваща се да се прави на млада. Но грам не й се получава

2. Гримьорчето - докато беше в изповедалнята пак беше докарал онази мъжкарска визия от снимките му. Но, като стане и цялата му мъжественост се изпарява

3. Джулката според мен не е лицемерка - просто бързо й минава и не обича да се забърква в скандали. Затова гледа да претупа нещата, ако не са прекалено дълбоки

4. Никита - мисля, че прекалено много се натиска да подкрепя някого. Дори без никой да е търсил подкрепата й. Това ходене да се набутва на хората без да са я молили ме дразни много.

5. Весела за мен тази вечер беше абсолютно права! Подкрепям я напълно. Особено в спора с Албена.

6. Групата, която вечеряше и с музика тръгнаха да викат Весела от спалнята ми бяха много забавни, и позитивни. Наистина напомняха на цигански катун тръгнал да си взима булка  Joy

Лека нощ от мен момичета и до утре  Simple Smile

# 2 781
Весела беше права, но и Албена беше. Ако Весела просто си седеше зад позицията - аз без тези очила не виждам, те са с диоптър и точка, щеше да е чудесно. Но последващите циркове не ги подкрепям. Албена е права, че е голяма жена, знае къде е, да си го беше уточнила в договора, като не се е сетила - 10 минути може да седи без очила, ако ли не - да не го превръща в чак такъв проблем. Албена каза какво мисли. Въобще не ме дразни, не ме интересува дали си е сменила религията, личен избор и право е, това не я прави по-малко точна в оценките.

# 2 782
  • София
Весела освен проблем с ръката, има и проблем с главата.
Тия хора за 3 дни вече тотално сдадоха багажа, а още даже и мебели си нямат.
Гладна стачка за едни очила! Господи, като знам в първите сезони какво ги правеха.. онзи Пеньо сигурно още има нощни напикавания от Панайот.

# 2 783
  • София
За сега този сезон се усеща атмосферата в къщата все едно тези хора си живеят заедно от много време. Или поне от това което дават. За сега ми харесват Емануела, Стойко, Джулиана, Албена, Уош.. даже и Уагабонгото ме кефи.
Понякога са като от някой комедиен сериал, като говореха за гравитацията например.

# 2 784
Според мен, за сега Златка води в резултата.
Строи ги всичките в една редица - къде с морков, къде с тояга.
Само така, Злате, мачкай! Hands Plus1
И е кралица и е сив кардинал. За сега ми е лидер в класацията.

# 2 785
Хареса ми как Вулева каза на Мрънкалто Весела това което каза и на ББ, точно и кратко, не го омекоти, а директно

# 2 786
  • София
А аз се замислих, понеже очилата на Весела са скъпи, а може да ги счупи по време на играта, сигурно затова и брадъра настояваше да ги свали, под предлог ,че правилата са такива. А това за торбичките под очите, останала съм с впечатления, че повечето хора, носещи очила имат, та няма защо да ги крие. Просто брадъра май ги настройва един срещу друг.

# 2 787
  • Варна
Имам някакъв спомен, че Петко искаше очилата си от ББ и после вземаше очилата на Папи. Дали тогава не са измислили правилото ,,без тъмни стъкла"?
Хареса ми, как Албена попита дали сама е подписала декларация, че е годна за формата.

# 2 788
А аз се замислих, понеже очилата на Весела са скъпи, а може да ги счупи по време на играта, сигурно затова и брадъра настояваше да ги свали, под предлог ,че правилата са такива. А това за торбичките под очите, останала съм с впечатления, че повечето хора, носещи очила имат, та няма защо да ги крие. Просто брадъра май ги настройва един срещу друг.

И аз имам диоптрични слънчеви очила. И да, скъпи са. Но за Брадъра не е болка за умиране, защото и някои от другите носят тъмни очила, но с кафяви стъкла. А ние, които имаме диоптри и не носим лещи, си правим слънчеви очила с диоптрични стъкла. Сега, Весела малко се направи на примадона, щото можеше другите очила да си сложи - тези, които носи в къщата. Или пък да беше дала някой лев, да й направят тъмни диоптрични очила с кафяви и по-светли стъкла - има ги под път и над път. Вярно е, че отиват към 300 лв., но пък и хонорарите им са добри и си заслужава човек да похарчи тези пари. Още повече, че очилата са аксесоар, който е като обувките, поне за мен - колкото повече, толкова по-добре. Така че, ВБ се заяде и Весела се заяде. Игра на нерви.

# 2 789
И на мен ми се струва, че ББ има целенасочено негативно отношение към Весела. Кулагин също правеше гладна стачка, но нямам спомен да му е казвал, че е забранено.
А Златка и Благой са толкова противни с тези постоянни мимики с уста - то не беше облизване, зъбене и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт