VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 285
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 2 820
  • Испания

Умопомрачително.

# 2 821
По къвто и сценарий да са в Бб, не могат изиграят някой друг като реакции. Ся тая Женя е гледам, съща Катерина Евро ми е, тотална лелка, клюкарка. Май Златка е по неубедителна в двойката, не ми идват влюбени вече. Тва което става с тоя Цецо, щвше и с Кули да става, ако не беше Кулинс характер, а имвнно, всяка да го ползва за възглавница или диван..

Еми...гейове са все пак. При мъжете не са уелкъм, а при жените...всъщност за какво друго да ги ползват жените?
Те затова си имат общности от себеподобни и най-добре е да си стоят в тях - в зоната си на комфорт.

# 2 822
Ох, аман от чалгари.

Като гледам празните погледи на тези "ВИП"-ове, няма как да не се запитам: защо простите хора са толкова известни в БГ?

# 2 823
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тоя Джуджан всички чалга песни знае 😄
Струва ми се, че за Капките се натиска 🤔

# 2 824
Саката и той милия някак е станал чичак, гримьорът е окепазил хубавите очи на Емануела, не мога го харесам и тва е. А тя много си отива верно с Благой по цвета на косата и как я зализва, също нвго Simple Smile

# 2 825
  • Испания
Женски глас компетентно се изказа, че само 2 % от хората в света са със светли очи и никой не възрази. Но това се отнася за хората със зелени очи /и аз в това число /.

На Цецо ми харесват само имитациите.

# 2 826
Гримьорчето добре е направил Емата. Харесва ми.

# 2 827
  • София
Гримьорчето добре е направил Емата. Харесва ми.
Тъкмо я гледам и си мисля, че по-гадна нямаше как да я направи..

# 2 828
  • София
Big Brother как ги е наплашил - всъщност, те нямат право само минали сезони на Big/VIP Brother да обсъждат, това не се отнася до други предавания. Петко, Папи, Наско, Божана и Ричард обсъждаха "Като две капки вода", "Master Chef", "На Кафе", "Господари на ефира" не веднъж. Чак и участия във въпросните си уговаряха.

# 2 829
  • София
Женски глас компетентно се изказа, че само 2 % от хората в света са със светли очи и никой не възрази. Но това се отнася за хората със зелени очи /и аз в това число /.

И аз! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 830
  • София
Аз мисля, че първо ще изгонят Никита. А ако са двама - Никита и Весела.
Никита си каза снощи, че този път сигурно тя ще е първа.

# 2 831
  • София
Big Brother как ги е наплашил - всъщност, те нямат право само минали сезони на Big/VIP Brother да обсъждат, това не се отнася до други предавания. Петко, Папи, Наско, Божана и Ричард обсъждаха "Като две капки вода", "Master Chef", "На Кафе", "Господари на ефира" не веднъж. Чак и участия във въпросните си уговаряха.
А защо нямат право да обсъждат?

# 2 832
Сигурно за да не правят аналогии с мисии от др.сезони, или да аргументират позиции, базирайки се на предишни сезони, или пък да откриват някакви шашми.
След като е забранено е много трудно да се създават и групички срещу самия ББ, защото дори всички да си го мислят, няма как да ти е ясно дали не си само ти, който си забелязал определена тенденция/сходство или нещо друго, свързано с минали сезони.

pp. Сигурно го обясних прекалено сложно Joy Спи ми се и мозъкът ми и той е полу-заспал.
Изводът е, че ББ яко си е вързал гащите, мисля, че има клауза участниците да нямат право да обсъждат самата продукция с друг участник/участници.

# 2 833
Сори, но много ми харесва Емата. Отваря я това бордо червило. Най-накрая класически грим да видя. С една вечерна червена рокля, това е страхотен грим. Жена-вамп.

# 2 834
  • София
Имат вече маса и столове, явно са ги спечелили с някоя мисия.

Общи условия

Активация на акаунт