VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 285
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 2 835
  • Испания

А такааааааааа!

Ей, аман от тази чалга! Да става Стоян и да смени ритъма.

# 2 836
Обаче кака Жени...защо така се е занемарила? Не е толкова стара - доста по-млада е от мен, а аз никога не бих си позволила да ходя по този начин. А тя е ВИП уж, пък и я дават по телевизията...ццц

# 2 837
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох, като запя Блажко с тия зъби, със сълзи се смях 😂

# 2 838
  • Испания

Не може да си затвори устата с тези 64 зъба.

# 2 839
  • София
А защо нямат право да обсъждат?

Не зная, но си спомням, че в "All Stars" 2013 Черната Златка още на първата вечер им каза да не обсъждат предишни сезони, защото ще ги глобят. Мисля, че се набляга на това правило, откакто я има възможността да влезеш за втори път. При сезони, в които всички са бивши риалити звезди, има голяма вероятност да говорят само за това и всеки да си се сеща за своя сезон. Grinning Те и сега правят сравнения, неизбежно е.

# 2 840
  • София
А с брекети дали не могат да му ги приберат малко.

# 2 841
УДжаст! Половин час дълбокомислен анализ на тема чалга, щедро подкрепен с примери. Scream Смятам се доволно просветена, дано сменят жанра. Моля брадърчето да се намеси и пренасочи нощните изяви!

# 2 842
  • София
Златка с предишния си любим в Big Brother: All Stars 2013 (заглавито е неточно). С този не се отнасяше толкова наставнически и не беше толкова "пренавита", но всяка връзка е различна:

Последна редакция: пт, 09 ное 2018, 01:10 от La Vikinga

# 2 843
  • София
Златка с предишния си любим в Big Brother: All Stars (заглавито е неточно). С този не се отнасяше толкова наставнически и не беше толкова "пренавита", но всяка връзка е различна:

Тази жена няма риалити, в което да не се натиска с някой, явно. Горките ѝ родители.

# 2 844
  • Испания
Ама тя не чака от реалити на реалити. Хич не ги бави мъжете.

# 2 845
  • София
Тази жена няма риалити, в което да не се натиска с някой, явно. Горките ѝ родители.
Може и да греша, но този е същият (?), който ѝ е предложил брак тази година, т.е. били са заедно 5 години.

# 2 846
Той е - Георги Валентинов.

# 2 847
Злтка е с различни мъже, но ги третира еднакво, всенещо не й достига като я гледам и обича да им мачка самочувствието на мъже, удря директно, с тоя малкия е вървяло, ще върви още малко и ще му писнв на оная работа на Блажко, тя като мъж бе, дай ся тука да направим тая работа, йоп йоп, и ай бегай, леле няма грам емоция на жена в нея! Не я бях гледала 2013 година. Ужасно отношение към мъжете, тва ще й изяде ушите. Силно его има и нз кой ще я търпи, втори Валентинов трудно ще намери.

# 2 848
На мен ми изглежда много долно и безскрупулно да зарежеш някого, като се хванеш с приятеля му и тутакси да влезеш в реалити да си развяваш новата любов. Ама поне са се намерили. Както казваха бабите ни - да гори само една къща. Лика - прилика са си.

# 2 849
Айде за лека нощ да Ви поздравя с с един от най-гадните периоди/визии на Ема... пухкава и жълта... реакцията на Трифонов... култова...
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт