VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 272
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 2 850
Златка ми е неприятна още от Острова. Тогава падна голямо натискане, пъшкане, охкане и май секс с един малоумник, който не успя да си го задържи в гащите и поне да не унижава приятелката си пред всички. Мнооооого беше вулгарна. След операциите е наистина готина мацка, но очевидно има отвратителен характер и с това поведение напълно ми се вярва, че яко е яла шамари от предишните си любовници. Емануела като участваше в Къртицата ми харесваше на външен вид. В момента направо се е обезобразила и ми  прилича на траверс. Останали са й само хубавите очи. И двете със Златка имат стари снимки преди корекциите и се вижда, че скалпелът доста е играл, само че докато Златка успява да докара все още нормален вид, то Емито вече доста е попрекалила.

# 2 851
  • Варна
Ако някога си татуирам нещо то ще е една свинска вратна пържола на една буза на задника, на другата халба бира.
Това е любов, за цял живот  Joy

Гарантирам, че мъжът ти ще го оцени. Рискуваш обаче да те боде с вилица по кълката 2-3 пъти на ден! Wink

# 2 852
Това с очилата за мен е нарочно с рекламна цел. Още миналия сезон ви казах, че тия смешни очила са реклама на една оптика, която качва техни снимки и в момента във фейса. Например сега на Златка с очилата. Предния сезон Наско, Петко и т.н. И понеже явно не върви много рекламата, трябва да се насочи вниманието към очилата Wink И да има драма...две в едно...както и да е..по-интересно е от предния сезон, но пак заспах...ББ, моля размърдайте ги малко повече. Тъпо е най-голямата ни радост да е уабабунга....и да минава номера.

# 2 853
На мен ми изглежда много долно и безскрупулно да зарежеш някого, като се хванеш с приятеля му и тутакси да влезеш в реалити да си развяваш новата любов. Ама поне са се намерили. Както казваха бабите ни - да гори само една къща. Лика - прилика са си.
Аз пък не мисля, че този Валентинов ще си пререже вените за Златка. Доста по-млад е от нея, има някаква слава (благодарение на нея) и изглежда по начинът, който се котира в България, така  че и 10 Златки може да забърше. Дори си мисля, че Блажето му е направил услуга, защото на Злата биологичния и часовник вече много тиктака, а това на момче май му е рано за деца.

# 2 854
  • Варна
Тъпа мисия.

Да бяха оставили Емата с Благ-ОЙ.

Представи си шоуто: Ема виси на Благо, накрая пада и ... Благо с ерекция!!! Щеше да има " Аз не Златка, аз Хълк, УАААА!" Joy Joy Joy

Предлагам да им вкарат малко спанак с татулче.
Спанака за украса ли е? Wink

Иначе Весела реагира напълно нормално на очевадната гавра с нея. Албена е злопаметна, тя ще я храни до края заради "предателството към религията".

# 2 855
  • София
Аз видях, че е Георги това във видеото, ама имам предвид, че и в Острова, и във ВИП Брадър, сега и в този ББ - все мачка чаршафите. 😆

# 2 856
  • Испания
Гутен утрен, съкварЧиранЧИ!

Тъпа мисия.

Да бяха оставили Емата с Благ-ОЙ.

Представи си шоуто: Ема виси на Благо, накрая пада и ... Благо с ерекция!!! Щеше да има " Аз не Златка, аз Хълк, УАААА!" Joy Joy Joy

Май събудих комшиите.

# 2 857
  • София
Добрютро красавици. Смайли, данке за кафето 

И на мен ми направи впечатление, че докато тече епизода никой, нищо не пише тук. Явно наистина ни е по-интересен от предишния. На мен със сигурност. Поне е по-истински, т.е. съквартирантите си спазват правилата, никъде не излизат, нямат договори за храна и всичко си е така, както трябва да бъде. Евала на ББ този път - явно наистина е чел коментарите и си е взел поука

# 2 858
Злтка е с различни мъже, но ги третира еднакво, всенещо не й достига като я гледам и обича да им мачка самочувствието на мъже, удря директно, с тоя малкия е вървяло, ще върви още малко и ще му писнв на оная работа на Блажко, тя като мъж бе, дай ся тука да направим тая работа, йоп йоп, и ай бегай, леле няма грам емоция на жена в нея! Не я бях гледала 2013 година. Ужасно отношение към мъжете, тва ще й изяде ушите. Силно его има и нз кой ще я търпи, втори Валентинов трудно ще намери.

Не ми се вярва да е точно така. Просто си има приоритети - гони кариера като много жени. А една връзка без деца, е обречена на провал рано или късно. И да, вижда ми се властна, но то е само на фона на Зъбатко. Ако имаше до себе си сериозен, стабилен мъж на място, нямаше да е така. Мисля си, че може би използва Зъбчето, за да си прави ПР. Дано да греша, но не мисля, че това е нейния човек. А времето лети и тя трябва вече наистина да свие семейно гнездо, за да не си остане стара мома като Вулева. Другият вариант е просто да си търси расов донор. Тя е добре финансово, може да си отглежда сама дете. Зъбчо е ок за тази цел.

# 2 859
  • Калгари, Канада
Емануела излиза за участия, а Вулева си има приятел май и си живеят заедно.

# 2 860
....
И на мен ми направи впечатление, че докато тече епизода никой, нищо не пише тук. Явно наистина ни е по-интересен от предишния. На мен със сигурност.
+1
И на мен така.

Пак ви отървах, имам за дочитане, ама кот такоа, ако успея ще ви дочета, ако ли не ще чета занапред. Grinning

# 2 861
  • София
Интересно ми е следното - Златка е била с това момче 5 години, което показва стабилност и желание за сериозна връзка от негова страна. Но въпреки това тя не му е родила дете. Сгодяват се, след това се разделят, тя се запознава с Блажко и месец и половина след това тя бърза да му роди дете, като много добре го знае, че прави деца на всяка срещната, че скача от жена на жена и по никакъв начин не може да й предложи сигурност. Няма никаква логика в тези действия според мен, освен ако наистина не е луднала сериозно по него

# 2 862
Айде за лека нощ да Ви поздравя с с един от най-гадните периоди/визии на Ема... пухкава и жълта... реакцията на Трифонов... култова...
Скрит текст:

Ужас, тва не се издържа! Тя сигурно наскоро е раждала, затова е толкова пухкава.

Вулева като се е хванала с исляма, защо не е поне с покрита глава? И как така го раздава разгулно и виси по разни мъже в мисии? Ислямът не разрешава такива волности на жените...

# 2 863
Гъмов от къде извади тази блуза?
нали беше с черна тениска?
багажа ли му върнаха?

ето играеше с черна, и вчера беше с черна

# 2 864
Е може някой от другите да му е дал.
Относно Златка може бившия и да не е искал деца още и на нея да и писнало да го чака. Иначе според мен се държи така с Благо защото не се чувства в сигурна и стабилна връзка и все е на нокти. Няма да изкарат дълго

Общи условия

Активация на акаунт