VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 333
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 2 790
  • София
И на мен ми се струва, че ББ има целенасочено негативно отношение към Весела. Кулагин също правеше гладна стачка, но нямам спомен да му е казвал, че е забранено.
А Златка и Благой са толкова противни с тези постоянни мимики с уста - то не беше облизване, зъбене и т.н.
Кулагин не гладуваше, имаше си запаси под леглото. Joy Joy Joy  Интересно ми е, от тези никой ли не си е включил клауза за храна отвън да му доставят?

# 2 791
  • софия
Благо дали защото беше толкова гладен така изфорсира молитвата Simple Smile

# 2 792
Сигурно си имат храна отвън - в склада, до който нямат достъп. Като ги слуша човек (лелеее, от кога не сме яли салата), ще каже, че са поне от половин година затворени в тази къща.

# 2 793
Преигра много Весела. Даже да не вижда без очилата, не мисля, че щеше да е проблем да ги свали, все пак само си седеше. Мисля, че добре е осъзнавала преди да влезе, че ще провокира с тъмните стъкла и се е опитала да надскочи правилата. Беше егоистично това заинатяване - всички плащат, а тя го ползва да бъде в центъра на събитията. Омазването и гладната стачка на масата пък бяха направо детински. Добре, че другите са пердета, та хич не им се наруши апетита. Grinning Колкото и да не харесвам Вулева, в случая беше права.
И ЯЯ ме разочарова - можеше креативно да я провеси само за ръцете и да я пусне, вместо да подмята чорли на висилката и да повтаря едно и също.
Интересно е до сега, факт, че не пишем, докато тече епизодът.

# 2 794
Предлагам да им вкарат малко спанак с татулче.

# 2 795
  • София
Интересно ми е, от тези никой ли не си е включил клауза за храна отвън да му доставят?
Май никой няма кошничка. За това и са  интересни - някак са задружни и се забавляват. Не го приемат на живот и смърт.  В последните сезони имаха куп претенции и договорки- то не бяха кошнички, достъп до компютър, Мира и предаването си записваше  и реално стана боза, която ни излъчваха почти два месеца - нищо общо с формата.

# 2 796

И аз имам диоптрични слънчеви очила. И да, скъпи са. Но за Брадъра не е болка за умиране, защото и някои от другите носят тъмни очила, но с кафяви стъкла. А ние, които имаме диоптри и не носим лещи, си правим слънчеви очила с диоптрични стъкла. Сега, Весела малко се направи на примадона, щото можеше другите очила да си сложи - тези, които носи в къщата. Или пък да беше дала някой лев, да й направят тъмни диоптрични очила с кафяви и по-светли стъкла - има ги под път и над път. Вярно е, че отиват към 300 лв., но пък и хонорарите им са добри и си заслужава човек да похарчи тези пари. Още повече, че очилата са аксесоар, който е като обувките, поне за мен - колкото повече, толкова по-добре. Така че, ВБ се заяде и Весела се заяде. Игра на нерви.

Това не са слънчеви очила с диоптър, а диоптрични с фотосолар - с тях си ходи и в къщата, където стъклата стоят бели. Та докато досега за всички бяха разрешени слънчевите, изведнъж диоптричните на Весела станаха проблем.   Златка и Емануела защо бяха с очила навън, и гримьорчето май?
Та в случая съм на страната на Весела, аман от двойни стандарти.

# 2 797
Не знам дали някой го е споменал, но да се наричат жени "пич" е адски грозно, а като излезе от устата на жена - още по.

# 2 798
Другите бяха с "академичните" очила.

# 2 799
Весела се заинати, защото усети, че ББ преекспонира проблема с очилата й. Според мен тя усети, че ББ иска да я накаже за нежеланието на нея и Я-Я да се включат в мисията (тя заради физическа неспособност в ръката, той заради религиозни причини).

Но ББ е преценил, че Нейнски е относително по-несиматична от ЯЯ и повече зрители и участници могат да се настроят против нея и я подхвана. Освен това тя има леко неприятен глас, потенциално неприятен нрав....

Според мен ББ просто се опитва да види къде ще мине номера с виктимизирането на даден участник - къде с причина, къде без (тук не ми се струва основателно очернянето на певицата - не е прегрешила толкова).
Ако стане, стане, ако не стане - пак е шоу, и те така...

# 2 800
Бяха с тъмни стъкла - академичните такива ли бяха?

# 2 801
Е, до тук и ВБ има пръст в лекотата на играта - не ги дразни много, не ги форсира, така да се каже, не ги е подпукал истински. И това ме радва, защото поне сега, докато не са почнали номинации и разни гаднички игри, купонът тече.

# 2 802
Бяха с тъмни стъкла - академичните такива ли бяха?
Не знам, но никой от тях не реагира, като ББ напомни правилото, явно са били те.

# 2 803
Скрит текст:

И аз имам диоптрични слънчеви очила. И да, скъпи са. Но за Брадъра не е болка за умиране, защото и някои от другите носят тъмни очила, но с кафяви стъкла. А ние, които имаме диоптри и не носим лещи, си правим слънчеви очила с диоптрични стъкла. Сега, Весела малко се направи на примадона, щото можеше другите очила да си сложи - тези, които носи в къщата. Или пък да беше дала някой лев, да й направят тъмни диоптрични очила с кафяви и по-светли стъкла - има ги под път и над път. Вярно е, че отиват към 300 лв., но пък и хонорарите им са добри и си заслужава човек да похарчи тези пари. Още повече, че очилата са аксесоар, който е като обувките, поне за мен - колкото повече, толкова по-добре. Така че, ВБ се заяде и Весела се заяде. Игра на нерви.
Това не са слънчеви очила с диоптър, а диоптрични с фотосолар - с тях си ходи и в къщата, където стъклата стоят бели. Та докато досега за всички бяха разрешени слънчевите, изведнъж диоптричните на Весела станаха проблем.   Златка и Емануела защо бяха с очила навън, и гримьорчето май?
Та в случая съм на страната на Весела, аман от двойни стандарти.

Не обърнах внимание, че са едни и същи очилата (рамките). Сега вече ще обърна внимание. Реших, че тя разполага с два чифта - един за вътре, с прозрачни стъкла и един за вън - тип слънчеви очила с тъмни стъкла с диоптер. Интересно, обикновено фотосоларите не стават чак толкова тъмни, колкото бяха нейните. Аз затова си правя отделен чифт слънчеви с диоптер. Техните стъкла не изсветляват, а си стоят тъмни през цялото време, точно като тези на слънчевите очила.

# 2 804

Общи условия

Активация на акаунт