VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 302
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 2 580
А ако искате да НЕ ви гледат и да е лично..посланието, защо се татуирате по видимите части на тялото ?
Да кажем име на детенце...разбирам, ама трябва ли да е изпляскано на челото непременно...примерно ? Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 08 ное 2018, 18:17 от teta75

# 2 581
Отвратителна работа. Хора на по 30+ години не могат да се сдържат. Майки, бащи ги гледат.

Назад съм със страниците, затова се извинявам, ако е било отговорено вече.

Аз не видях никакъв секс между Благо и Златка - еднакво предаване ли гледаме?
Охкането и пъшкането си беше чисто и просто натискане, не секс.
Най-вероятно е просто заради камерите.

Нито движения, нито нищо, наподобяващо дори бегло на секс не видях аз.
А и двамата не са толкова изпаднали че да го направят точно в ББ.

Всичко е шоу, за да могат такива като нас да пишат и да се чудят по темите.

# 2 582
  • София
А ако искате да НЕ ви гледат и да е лично..посланието, защо се татуирате по видимите части на тялото ?
Да кажем име на детенце...разбирам, ама трябва ли да е изпласкано на челото непременно...примерно ? Rolling Eyes

Не ми пречи да ме гледат, аз също гледам хората, без значение дали са татуирани или не. Етикетите са ми интересни. Simple Smile
Все тази, не искам да отвеждам темата в друга посока! Сори! Simple Smile

# 2 583
Аз етикет не видях. Освен ако вие сами не се етикирате...

Карузо, карузооо....вървим напред тогава...☺

# 2 584
  • Варна
Animal ChickenAnimal Chicken
Крем пита!

# 2 585
И аз не видях кекс,бре...Сал се понатискаха, а Златето се беше разгорещила нещо..Може топло да е станало на девойчето Joy Едно се убедих обаче-такава артистка ееее...лисица отвсякъде. Много и е грешен подхода и хода за/на "връзка"..Но пък щом все още и се връзват,да дерзае.. На мен ми е смешна. И определено се разграничавам от нейната зодия Козирог. Моят Козирог е по-добър от нейния Joy
Уош, постъпи ок,спрямо Гъмов,но нещо още не мога да го захаресам...може би,защото все го свързвам с баща му, а във въпросния бях влюбена,преди сто години като ученичка Stuck Out Tongue Winking Eye
Изобщо, нещо не ми активират музата участниците, но ги гледам, де,май само заради темата..

# 2 586
Весела е дъщеря на Георги Костов-бивш ректор на Музикалната академия, ако не се лъжа. След конфликт с баща си, Весела решава да се представя с фамилията на майка си- Нейнски.
Преди години загуби бебе в клиниката на д-р Мазнейкова. Весела беше гост в "Горещо" и обвиняваше д-р Мазнейкова в нещо си. Дадоха право на отговор на д-р Мазнейкова и тя показа документи/епикризи и там пишеше Весела Георгиева Костова.
Весела беше възмутена, че първият въпрос след загубата на бебето не бил "Как си?", а "Васил Петров ли е бащата на детето?".

# 2 587
Ако някой  е решил да те съди и да се мисли за в пъти по-морално извисен, няма да се спре пред нищо... Simple Smile

# 2 588
  • София
Ако някога си татуирам нещо то ще е една свинска вратна пържола на една буза на задника, на другата халба бира.
Това е любов, за цял живот  Joy

# 2 589
Ако някога си татуирам нещо то ще е една свинска вратна пържола на една буза на задника, на другата халба бира.
Това е любов, за цял живот  Joy

Ан тъй...туй се вика приказка!
Кефиш ме...

Ще се помоля за теб...

# 2 590
  • София
На следващата литургия ще обсъдим задължителното татуиране на великия Карузо за всички изповядващи нашата тайна религия

# 2 591
На Карузо няма да му понесе...

Весела искала невролог. И айдокат. Нещо е станало...сега мина промото...дано не й пратят дребни злобари Joy

# 2 592
Сигурно иска да каже психолог, не невролог Purple Heart

# 2 593
Може.
Ама може да й се е схванала нещо - лява шия, дясно лумбаго....то си е за невролог.
Ще видим...☺

# 2 594
Едно време си поВнехме имената на децата и мъжете, както и съществените емоционални моменти, затова сега ни е странно, че се налага да си ги записвате по телата. Grinning
Иначе всеки може да се окепезява колкото му душа иска. Само не разбирам защо татуираните се присмиват на ъпгрейднатите, нали такова... себе си и те изразяват?!

Общи условия

Активация на акаунт