VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 378
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 2 565
На свинЦкото се моля бе...да стане крехко и вкусно.
После си изпирам бялата манта, че ще е накапана....гладя, обличам и оооп...на диванчето Joy

# 2 566
  • София, България
Аз да попитам на кой викате Яя?

# 2 567
  • Испания
На свинЦкото се моля бе...да стане крехко и вкусно.
После си изпирам бялата манта, че ще е накапана....гладя, обличам и оооп...на диванчето Joy

Ааааа, така можИ. Дано даН станИ и да тиЙ кротко, че моето е много палаво!

# 2 568
сложихте ли водката във фризера?
яяя гномчо и гномчо
Скрит текст:

очаквам да видя и Пепа гримиран от този  ... Дара може да му уреди един грим

# 2 569
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз пък откакто съм над нещата с новата религия, вече нищо земно не ме вълнува. Мятам 5 чаши розе и кот' - такоа. Важното е да се купонира нонстоп.  newsm68

# 2 570
  • София
Въпросът е все едно да попиташ защо се подстригваме или лакираме ноктите, шарят се, защото им харесва и значи нещо за тях, не за да бъдат интересни на някого.

А не бе...
Баш искат да ги гледат и да цъкат с език.

Тихо, че ще се моля People Bow

Колко татуировки имаш и как точно ни разбра защо се шарим?
Половината ми тяло е нарисувано, със сигурност не съм го направила в чест на човечеството - да гледа и да цъка.
За гледането - и преди и след татуировките, все си ме гледат. Wink

# 2 571
  • София
Половината ми тяло е нарисувано, със сигурност не съм го направила в чест на човечеството - да гледа и да цъка.

Мисля, че ще е в пъти по-градивно, ако просто разкажеш /може да е в скрит текст, за да не пречи на тези, които не искат да знаят/ защо хората се татуират. Така и тези, които не го правят ще могат да погледнат нещата от съвсем различен ъгъл. На мен лично би ми било интересно Hands V

# 2 572
  • Испания

Не са ти точни цитатите.

Big Brother: Most Wanted - коментар на последните събития в къщата (08.11.2018)

# 2 573
Рейне...ламбада ли друсаш ?

И аз тръпна да разбера причините поради които се татуира този или онзи персон.

Смайлс...кво откри..пак ли трол имаме? Че и татуиран ...

# 2 574
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Тете, в момента съм на блусове, че от вчера ми е схванат врата и много боли. Сигурно вятърът ми е надухал душата на плажа.  hahaha

# 2 575
  • София
Нямате трол, просто ми е интересно защо се слагат етикети на хора, които са различни от вас.
Скрит текст:
Защо съм татуирана - защото ми харесва. Първата татуировка бяха имената на дъщеря ми и баща й, скрити в текст на любима песен. След това в различните периоди от живота си, допълних други неща, всяко от които има своята символика. На пръв поглед хората виждат геометрични фигури, но значенията им ги знаят малко хора. Та, така. Емоционална арт натура явно, знам ли Simple Smile
Имам чувството, че колкото и да навлиза в обществото, хората с татуировки в България все още не се приемат добре, ама донякъде нормално, предвид всичките батки, които са си напердашили кръстове и всичките Златки с пеперудите.
Както и да е, все тази.
Не сме лоши хора татуираните! Simple Smile

# 2 576
  • софия
Не е баш по темата, ама от 2015 че даже и края на 2014 не съм си правила нови татуси(имам малко и са надписи), то стана такъв комерс поне за мен татуирането, виждам разни ученички с ръкави и малко ме отказва това.

# 2 577
  • София
Скрит текст:
Нямате трол, просто ми е интересно защо се слагат етикети на хора, които са различни от вас.
Скрит текст:
Защо съм татуирана - защото ми харесва. Първата татуировка бяха имената на дъщеря ми и баща й, скрити в текст на любима песен. След това в различните периоди от живота си, допълних други неща, всяко от които има своята символика. На пръв поглед хората виждат геометрични фигури, но значенията им ги знаят малко хора. Та, така. Емоционална арт натура явно, знам ли Simple Smile
Имам чувството, че колкото и да навлиза в обществото, хората с татуировки в България все още не се приемат добре, ама донякъде нормално, предвид всичките батки, които са си напердашили кръстове и всичките Златки с пеперудите.
Както и да е, все тази.
По какво съдиш, че не се приемат татуираните хора в България, по форум БГ МАМА ли? Joy Изобщо не се връзвай. Мъжа ми е много татуиран по ръцете и гърдите и от няколко години изобщо не им прави впечатление на хората даже. Аз нямам нито една татуировка и не сме усетили различно отношение. Преди години имаше проблеми, сега по-скоро може би само част от старите поколения не възприемат хората с татуировки.. или може би някъде в провинцията.

# 2 578
А..що. ...да имам против. Нямам.
С Кактусче си говорихме за причьоси и лак по ноктите на пръстовете...аз това коментирах.

# 2 579
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Както и да е, все тази.
По какво съдиш, че не се приемат татуираните хора в България, по форум БГ МАМА ли? Joy Изобщо не се връзвай. Мъжа ми е много татуиран по ръцете и гърдите и от няколко години изобщо не им прави впечатление на хората даже. Аз нямам нито една татуировка и не сме усетили различно отношение. Преди години имаше проблеми, сега по-скоро може би само част от старите поколения не възприемат хората с татуировки.. или може би някъде в провинцията.
Скрит текст:
А, не се връзвам на никой, просто ми е странно.
С мъжа ми и двамата сме татуирани, той доста повече от мен. Случвало се е да седнем да вечеряме навън и от заведението да ни донесат вино каго комплимент, само защото сме им харесали, случвало се е и да ни гледат като пълни изроди Simple Smile
Хора всякакви!
Преди мислех, че ще имам проблем да си намеря хубава работа, но и там не ми попречи, вече 3 години съм на ръководна позиция в доста голяма компания, та надежда има.
Няма да разводнявам темата повече, сори, лейдис! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт