VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 97 176
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 210
Е, лека нощ, ако не обичате телепортацията като Албена, не ща и да ви знам. Simple Smile))

# 3 211
  • Пловдив
От първия сезон на ВБ не се бях забавлявала толкова.  Убийствена комбинация от хахо съквартиранти. 👍🏻 И мисиите бяха весели. Това трябва да се случва, а не да ги забравят по цял ден да си бъркат в носа.

# 3 212
  • София
Аз само го слушах, но ми хареса, такъв трябва да е брадъра, да разсмива и забавлява, не да скарва хората.

# 3 213
  • София
Емануела изглежда страхотно и това никак не ме изненада... ако бяха още в екип с Благо, щеше да настъпи Трета световна... на мига...  Joy

# 3 214
Емануела изглежда страхотно и това никак не ме изненада... ако бяха още в екип с Благо, щеше да настъпи Трета световна... на мига...  Joy

Най-вероятно щеше да му се наложи пак да посещава зъболекаря си Laughing

# 3 215
Скрит текст:
Ех тази Албена каква сладурана е била. И с хубаво, тренирано тяло. А не е възрастна жена - дори не е раждала. Защо се е изпуснала така

Скрит текст:

п.п. Ето така трябва да изглежда жена, чието гадже е фитнес инструктор. А не, като Джулката

То даже не е нужно да имаш гадже фитнес инструктор, за да изглеждаш така!
И аз харесвам, че засега сезона е много весел.

# 3 216
  • София
Щеше да е изцяло в негов интерес... можеше да е с нови зъбаци... Joy

# 3 217
  • Испания

И щеше да е за добро.

# 3 218
Браво! Много свежарско! Дано запазят това темпо. Имам си фаворити- Яя и Весела, но нямам никой , който да ми е отврат. Значи можело и така. Добре, че Гъмов и Жени не ги бутат напред- те са ми по- анти. Лека нощ, пандишпан чета!

# 3 219
  • Стара Загора
Може да сте писали, ама нямам време да ви изчета ... Rolling Eyes Кога започват да се номинират и гонят?

# 3 220
Тези академици Яя и Весела-уникален тандем,много се смях.
Колко е забавно с мисии и без скандали,или е рано още.Но обстановката е много приятна и разтоварваща Simple Smile

# 3 221
Този Я Я е уникален, цяла вечер умрях да се хиля с него!!!
Ако му бяха вкарали Фънки, щеше да го спука от бъзици 😂😂
Те бъзиците на Фънки са като на Гъмов - дебелашки.

# 3 222
Този Я Я е уникален, цяла вечер умрях да се хиля с него!!!
Ако му бяха вкарали Фънки, щеше да го спука от бъзици 😂😂

НЕмаше. Щото е доста по-добър музикант от Фънки. Не е конфликтен и не е глупак. Играе го умен луд и е голям сладур, с тия физиономии неговите. То нЕма за кво да се хване човек да го заяде - душа камбана е той, мда.
И кара хората да се смеят, което в днешно време е мнооого трудно. Плюс тва е висок.

# 3 223
Много се смях днес! Как настоятелно ги попита дали абсолютно всички е успял да събуди в спалнята с кларинета! Ама пък и нежна мелодия беше избрал. Всички мисии и реалните и измислените от Саката бяха много добри.

# 3 224
  • Испания
Много е старателен.

Скрит текст:
От първия ден забелязах, че има витилиго.

Общи условия

Активация на акаунт