VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 97 169
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 285
И да беше най-прекрасната религия исляма, не бих могла да я приема , щото обичам свинско, а агнешко и овче не, смърди ми.Не разбрах Албена сега яде ли свинско или не?
Е, то за Албена, като лично призована, видимо правилата не са така строги.

# 3 286
  • София
И да беше най-прекрасната религия исляма, не бих могла да я приема , щото обичам свинско, а агнешко и овче не, смърди ми.Не разбрах Албена сега яде ли свинско или не?
Е, то за Албена, като лично призована, видимо правилата не са така строги.
Аз познавам български мюсюлмани, които си папкат свинско с кеф.Даже на единия баща му гледаше прасета.

# 3 287
  • София
Учудва ме, че са разрешили и на ЯЯ да си вземе инструменти.

Инструментите винаги са били позволени, във Vip Brother 2 Калин Вельов си беше взел инструменти, както и Къци след него.

# 3 288
  • Испания
ДобрЮтро, академици!

Сложихте ли снощи наливната литература във фризера, м?

Мира Добрева пред Dir.bg: Жоро Торнев си е моят човек

Цитат
Семейството ми беше от отбрана интелигентна среда...

...Всъщност сме живели повечето време в големия град. Танцувала съм и съм пяла в Младежкия дом, била съм част от известните деца на града.
- комплексарщината ѝ мачка яко.

Цитат
Дъщеря ми учи телевизионна журналистика, нещо, с което не бях съгласна. Защото мислех, че тя може да завърши, например, медицина и пак да я научим на журналистика.

https://life.dir.bg/aktsenti/mira-dobreva-ekskluzivno-pred-dir-b … si-e-moyat-chovek

Интервюто ѝ продължава линията на ужасното ѝ представане във ВБ.

Последна редакция: сб, 10 ное 2018, 08:58 от smileys

# 3 289
  • Варна
Женята трябва спешно да започне лечение за алкохолизъм

# 3 290
Добро утро! За Мира- прилича на интервю, което е дала сама на себе си след като ни е прочела тук. Лъжи и лъжи...След като е знаела за намеренията на Рози и Ричко за имитация защо вътре непрекъснато питаше правили ли са секс. Или у много глупава, или нас има за такива...Но то човек за да оцелее трябва да си живее в свой свят. Нейният не е много красив. Хубав ден, сладките ми пандишпанчета!

# 3 291
В това интервю Мира обяснява всяко нещо, което е казала в Къщата, какъв смисъл носи. ''Аз съм го казала така, ама то всъщност е друго..."  Намери оправдание за ''малките хора'' от селото, за низането на тютюн, за брака й с Жоро Торнев. Неискрена жена.

# 3 292
Религията е човешко право. Всеки може да изповядва каквото си иска, ако някой има проблем с това, се нарича дискриминация. Харта за човешките права. Ако някой ме накара да ям свинско, а съм мюсюлманка и то в ефир, ще ми плаща цял живот парички. Тъй, че почети малко.
Пък ако след 20 години брак, мъжът ми измисли религия, за да запази един интимен жест само наше достояние, ех! Любов 💖

Много съм съгласна. Има някои човешки принципи, които не са за продан. Точно на това място прекъснаха Яя, докато обясняваше снощи. Така е много кофти с това живо - прекъсват по средата на някой разговор и ние нищо не можем да разберем. Не е истински ВБ това - не можем да ги гледаме на живо през цялото време. Поради тази причина, повечето заключения, които си правим за участниците, са доста неточни.

П.С. Благодаря за кафенцето, smileys

# 3 293
  • Terra incognita
ДобрЮтро, академици!

Сложихте ли снощи наливната литература във фризера, м?

Мира Добрева пред Dir.bg: Жоро Торнев си е моят човек

Цитат
Семейството ми беше от отбрана интелигентна среда...

...Всъщност сме живели повечето време в големия град. Танцувала съм и съм пяла в Младежкия дом, била съм част от известните деца на града.
- комплексарщината ѝ мачка яко.

Цитат
Дъщеря ми учи телевизионна журналистика, нещо, с което не бях съгласна. Защото мислех, че тя може да завърши, например, медицина и пак да я научим на журналистика.

https://life.dir.bg/aktsenti/mira-dobreva-ekskluzivno-pred-dir-b … si-e-moyat-chovek

Интервюто ѝ продължава линията на ужасното ѝ представане във ВБ.
Смайлис, благодаря за кафето 😋 като една видна кафеджийка няма как да не го уважа.
Сега, последно, Мира тютюн ли е брала, ревала ли е, от известните деца ли е била? И от кога берачите и низачите на тютюн са отбрана интелигенция 😁

# 3 294
Жени започва с делириума, отвратителна е. Да се радваме, че не влезе и Тачо.

# 3 295
Ами не разбирам как може да си от интелигенцията и от изявените деца и толкова успешно да го криеш, че да не личи хич Joy

# 3 296
Уош към Яя: "Идеята е, че тук сме семейство. Всички сме семейство. Не искаш да номинираш някой, затова всички са тъжни". Simple Smile ))

Трудничко се обяснява идея (ВБ), която няма обяснение, мило семейство.

А истината за идеята е, Стояне, че вие сте гладиатори и се колите и бесите за наше забавление. Ъхм.

# 3 297
Емануела защо реши, че е в реда на нещата да се цопне на масата и да си пили ноктите, гнусно е Sick

# 3 298
Жени говори абсолютни глупости от-до.

ВБ може да се погледне по толкова много различни начини....
Жени забравя какво харесват зрителите, а то е именно играчи като Стоян, а не послушковци като нея, които се съобразяват с рекламодатели, продукции и др.

Големи тъпотии разправя. Никой не е длъжен да играе ВБ по точно един определен начин. Нали за това се рекламира като "игра на характери"?

# 3 299
Явно е взела пример от Петкан. Joy

Общи условия

Активация на акаунт