VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 97 184
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 270
  • густо майна Филибето

Много добре знае къде влиза и номинациите са задължителни.
Каза си човека, че веднага вади двама. Но не може да се обоснове. И са им спряли топлата вода Joy

# 3 271
  • София

Каза си човека, че веднага вади двама. Но не може да се обоснове. И са им спряли топлата вода Joy
За кво им е, Златка и без това не мие четината 😆

# 3 272
Отне ми години да разбера този подход, но когато срещна хора, толкова потънали в себе си, като виповете и аз се правя на неразбрала и глупава и ги оставям да си плещят...и спрях да се ядосвам, започнах да се забавлявам. Сега разбра ли, Павлине?
Дано Яя успее да следва тази линия на поведение до края. Симпатизирам му.

Аха, искаш да кажеш, че се прави на ударен нарочно, защото не може да ги трае. Е, добро качество, не отричам.

# 3 273

Ми то си е така. На третия ден - пляс, номинирай някой. И как, аджеба, да номинирам някой (с обосновка), като аз тия хора не ги познавам и нито с нещо са ми навредили, нито нещо имам против тях. Така разсъждава Стоян.

# 3 274
Разбрал си на половина. Това там е един малък миг от живота му и е игра. Това са възрастни хора. Няма смисъл от войни и от обяснения на принципи, конфликти и сеир, никой там няма да се промени или да си промени мнението, което е меродавното за самия него. Оцеляването е възможно и лесно, ако намериш позитивите. Аз така го разбирам. А пък смехът - ще спаси света.

# 3 275
Разбрал си на половина. Това там е един малък миг от живота му и е игра. Това са възрастни хора. Няма смисъл от войни и от обяснения на принципи, конфликти и сеир, никой там няма да се промени или да си промени мнението, което е меродавното за самия него. Оцеляването е възможно и лесно, ако намериш позитивите. Аз така го разбирам. А пък смехът - ще спаси света.

Ами, житейски въобще не съм на неговото или твоето ниво, още съм твърде малък, че да мисля така. Ако ме питаш неща от рода какъв е интервала от ре до сол мога да ти кажа, ама от философия на живота, естетика и метафизика съм почти неук.

# 3 276

И точно защото е така, ВБ не бива да изнасилва хората душевно, обаче го прави. Има хора незлобливи, живеят си в свой свят, не мислят никому лошо. Обаче са малко тези хора и за тях ВБ е много трудна игра.

# 3 277
Само не разбирам какво  общо има факта, че той е особен с факта, че се оправдава с някаква измислена религия за това, че не искаше да направи повече целувки по Нейнски?  Аз го критикувах, че вместо да прояви търпение и самоотверженост той слага някаква измислена религия, която не съществува реално на първо място в къщата на ББ. Окей, като има религиозни съображения да не влиза там! Той не е ли наясно, че ББ слага тези хора в къщата с цел да ги изкара от зоната им на комфорт? Че идеята на играта е да покажеш дали си характер, който би устоял на изпитания, които да проверят личностните ти качества?
В България официалната религия е Православното Християнство. Би трябвало други религии в БГ да нямат никакво влияние върху обществото или ВИП персоните. След като поставя една религия, която не е официалното вероизповедание на България в шоу по телевизията не би трябвало да получава каквото и да е по-специално отношение, особено касаейки храната и чуждите нужди в тази къща. Не ме интересува колко фенки има и това няма да промени факта, че по мое мнение той постъпва неправилно спрямо другите в тази къща.

# 3 278
- Представи си, че качваш висок връх...
- Мусала
- Не Мусала, много висок
- Ботев
- Да...
Joy Почне ли много да се обяснява човек, задължително изтърсва и много глупости. Жени, пияна или трезва, е все много шумна и настоятелна. Мен не ме дразни, освен слухово. Все пак предпочитам някой като нея и Божана, дето, макар и напористо, изразяват искрено мнение и емоции, пред мазньочи, дето лицемерничат и правят тънки сметки.
Гъмов, след изцепките първия ден, се пази от алкохола, което е добре и за него, и за нас.
ЯЯ пуска тънки пързалки на моменти, което кефи, в други пък ми става направо досаден. Не ми е твърде ясен още.

# 3 279
И на мен Яя ми е неясен, готин е, но сякаш не преценя докъде да спре в играта си, а може би не играе, досега съм го гледала на няколко други места и май си е такъв, перко, в негов свят си живее. Но пък щом е в Бб значи не е толкова шматка Simple Smile
Златка дали пък не е направила бизнес предложение на Блажко, да му плаща за реклама на дрешките й и да се правят на двойка, нали се е ошушнал покрай развода с Есмер. Някак си не ми се връзва да е толкова заблуденка и да иска детето й да дели имане с още три други дечурлига, които бързо ще станат пълнолетни, и оттам също ще има яките разходи, просто не си я представям в тая роля. Затова и така държи да си спазва поведението, което са били договорили отвън, тя сама си каза, че били се разбрали какво да показват и как ще реагират.

# 3 280
  • София
Петко цял сезон се бори и се моли да му донесат едно наргиле от заведението и успя... но за следващия сезон. Satisfied

# 3 281
  • густо майна Филибето
Учудва ме, че са разрешили и на ЯЯ да си вземе инструменти.
Според мен и в живота много често е в тази "роля",  труден за разгадаване. никога не знаеш какво е намислил. Но за формата го намирам идеален, засега.

# 3 282
Религията е човешко право. Всеки може да изповядва каквото си иска, ако някой има проблем с това, се нарича дискриминация. Харта за човешките права. Ако някой ме накара да ям свинско, а съм мюсюлманка и то в ефир, ще ми плаща цял живот парички. Тъй, че почети малко.
Пък ако след 20 години брак, мъжът ми измисли религия, за да запази един интимен жест само наше достояние, ех! Любов 💖

# 3 283
Религията е човешко право. Всеки може да изповядва каквото си иска, ако някой има проблем с това, се нарича дискриминация. Харта за човешките права. Ако някой ме накара да ям свинско, а съм мюсюлманка и то в ефир, ще ми плаща цял живот парички. Тъй, че почети малко.
Пък ако след 20 години брак, мъжът ми измисли религия, за да запази един интимен жест само наше достояние, ех! Любов 💖

Абе, явно имаме различни гледни точки. Няма смисъл, млъквам.

# 3 284
  • София
И да беше най-прекрасната религия исляма, не бих могла да я приема , щото обичам свинско, а агнешко и овче не, смърди ми.Не разбрах Албена сега яде ли свинско или не?

Общи условия

Активация на акаунт