Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 5 /28.09. - 04.10.2020/

 • 42 029
 • 1 107
 •   1
Отговори

Анкета

На кои участници жени симпатизирате?

Опции:

* Може да изберете максимум 3 опции.

 • Испания
 • Мнения: 28 328
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, моля те, сложи на първа страница молба, пишещите в темата да не коментират инстаграмите и фейсбук на участниците в игрите без да са сложени в скрит текст. Много моля да се уважават ВСИЧКИ пишещи в темата, да не се гонят по един или друг начин от тук.
Кой с кого е на финала да се слага само в скрит текст и да се предупреждава какво съдържа той. И няма нужда да се добави "Май са Николай и Владислав." Много моля!
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, можеш ли да редактираш първа страница, така че това условие да е видимо за всички?
„Игри на волята“ /световноизвестният колумбийски риалити формат Desafío/ е екстремно предизвикателство за зрителите на NOVA – едно вълнуващo състезание, което ще изпита ума, волята и физическата устойчивост на 24 смели българи, които влизат в битка за надмощие, а победителят ще грабне голямата награда от 100 000 лева.

Във втория сезон на „Игри на волята: България“ всичко ще се решава на Арената.„Предаването се съобразява с желанията на зрителите как да бъде определен големият победител и ви обещаваме, че ще бъде грандиозно. Тежките сблъсъци са моята задача и почти винаги тествам всички игри, за да имам поглед над това, което случва на участниците. От един момент нататък определено става ясно защо предаването се казва така“, разкри Димо Алексиев.

Риалити форматът ще бъде надграден от още по-мащабни и трудни изпитания, а племенните съвети ще имат ключово значение за новия начин на номиниране на участниците. „Племенният съвет ще бъде отделен сегмент в предаването. Номинациите няма да се осъществяват на терена както до момента – веднага след битката. Всичко ще се случва на едно много място, където ще коментираме личните взаимоотношения на участниците – кой какво е направил по време на битката, кой носи отговорност за конкретна загуба или победа“, коментира Ралица Паскалева за „Събуди се“.

Според информация на продуцента Витомир Съръиванов

Визитки


Визитки


Визитки


Отборът на Рибарите черпи сила от дълбините на морето и живее в ритъма на приливите и отливите, този на Жътварите събира гордите потомци на на хората, които превръщат трънливата пустош в райска градина, а Ловците са първите, които покоряват природата и подчиняват зверовете на своята воля.  
Оглавилите племената /след изпитания на арената за капитанското място в трите племена/ разполагат с огромна власт – те ще взимат всички важни решения, ще имат двоен глас при номинациите и тяхна ще бъде последната дума при споровете в племето.Във формата ще има валута - златни грошове, които в един момент ще се окажат много решаващи.  Колкото повече битки печелят участниците, толкова повече грошове ще спечелят. Всяка битка има различна стойност. С тези пари могат да си купят и лични предимства.Скрит текст:Локациите на игрите: Варвара/Дарданелите, плаж Силистар, Попският плаж в Царево, Попската поляна.Всичко от първия сезон

Добрин НиколовОфициална страница

ФБ

Инстаграм

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 08:40 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1
 • Мнения: 1 261
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, благодаря за новата тема.


Ето и регулярното седмично обновяване на статистиката.
От тази седмица ще я обновявам и публикувам три пъти - в понеделник с новата тема и в сряда и петък след излъчване на епизодите.СТАТИСТИКА ИВ Сезон II (актуална към 28.09 )


Битки между трите племена :
Ловци - 4 победи ( 6 играни битки )
Жътвари - 2 победи  ( 6 играни битки )
Рибари - 0 победи ( 6 играни битки )


Битки между две племена :
Ловци - 1 победа ( 3 играни битки )
Жътвари - 1 победа ( 2 играни битки )
Рибари - 1 победа ( 1 играна битка )


Индивидуални битки
битка за спасяване от елиминационен дуел - Тодор 1 победа ( 2 битки ),  Алекс 1 победа ( 1 битка ) ,Екатерина 1 победа ( 1 битка ), Ивана 0 победи ( 1 битка ), Ева 0 победи ( 1 битка ), Ивайло 0 победи ( 2 битки ), Лазаринов 0 победи ( 1 битка ), Елена 0 победи ( 1 битка ), Любомир 0 победи ( 1 битка ), Димитър 0 победи ( 1 битка )
елиминационен дуел - Лазаринов 1 победа ( 1 битка ), Ивайло 1 победа ( 1 битка ), Любомир 1 победа ( 1 битка ),Елена 0 победи ( 1 битка ),Ева 0 победи ( 1 битка ),Димитър 0 победи ( 1 битка )
битка на съюзниците - Вайс 1 победа ( 1 битка ), Станимира 1 победа ( 1 битка ), Джералдин 1 победа ( 1 битка ), Милен 0 победи ( 1 битка ), Тодор 0 победи ( 1 битка ), Сюзън 0 победи ( 1 битка )
битка за определяне на капитан - Ваня 1 победа , Ивана 1 победа, Ивайло 1 победа


Грошове
Лазаринов 100
Ивайло 100
Любомир 100
Тодор 50
Екатерина 50
Вайс 30
Станимира 30
Джералдин 30
Алекс 20


НОМИНАЦИОНЕН СЪВЕТ

ЛОВЦИТодорМиленЛазариновБориславВаняСимонаЕваЙоанна
Съвет 1ЙоаннаЕваЕваХХХХХХТодорЛазариновЛазариновЛазаринов
Съвет 2ВаняЕваЕваХХХХХХТодорЙоаннаТодорЕва
Съвет 3ХХХХХХ

ЖЪТВАРИВладиславВайсЛюбомирДимитърИванаСюзънДжералдинЕлена
Съвет 1ИванаЕленаСюзънЛюбомирЕленаДжералдинИванаИвана
Съвет 2ДимитърДжералдинДимитърЛюбомирЛюбомирЛюбомирИванаХХХХХХ
Съвет 3ХХХХХХХХХХХХ

РИБАРИЧудомирНиколайАлексИвайлоЕкатеринаМаяСтанимираХриста
Съвет 1ИвайлоИвайлоИвайлоИванИвайлоИвайлоАлексИвайло
Съвет 2ИвайлоЕкатеринаИвайлоНиколайИвайлоХХХХХХИвайлоЕкатерина
Съвет 3

Ивайло - На първия съвет на Рибарите този глас за Ивайло е даден от Иван. С решение на Иван на елиминация отива Алекс. Ден по-късно Иван напуска формата по собствено желание.

# 2
 • София
 • Мнения: 3 413
Благодаря за новата тема! 🌞
За жена ми е още по-трудно да измисля три. Ще се почудя още малко. Simple Smile

# 3
 • София
 • Мнения: 7 181
Благодаря за темата!
Гласувах за Мая, но тя едва ли ще се върне. Жалко, беше силен играч. Да видим днес какво ще се случи, но предполагам, че Ловците ще отидат в резиденцията.

# 4
 • Мнения: 1 261
Териториалната битка изглежда зрелищна,хубава и интересна на промото. Според мен Рибари и Жътвари само ще си разменят местожителството след нея. Дано тази седмица няма много екранно време за тъпотиите с двете сестри. А дано,ама надали Sad

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 08:53 от Bengun

# 5
 • Испания
 • Мнения: 28 328
Чудомир

# 6
 • Мнения: 1 340
Мерси за темата. Гласувах за Ивана.
Относно статистиката за грошовете.... Александър го принудиха да купи храна и за другите в племето. Всички други си стискат грошовете за лична изгода. Това честно ли е.

# 7
 • Мнения: 11 355
Благодаря за темата Flowers Hibiscus
Гласувах за Джералдин, защото е добродушна и за Ваня, защото е добре подготвена физически.

Тази вечер очаквам рибарите да се върнат на реката, съдейки по думите на Катя, че се връщат у дома. Grinning

# 8
 • Мнения: 1 097
Благодаря за новата тема. Гласувах за Джери, Йоанна и Станимира. Най-малко ме дразнят. Grinning Наистина ли Ивана е на 22? Мислех, че е на 30 Sad

# 9
 • Sofia
 • Мнения: 12 930
А според мен пък, както някой друг коментира в предната тема, промото е подвеждащо и, всъщност, Рибарите няма да се върнат на рЯката. Grinning

# 10
 • Мнения: 1 261
Щом си позволяват да хвърлят храна никъде другаде не им е мястото на Рибарите.

# 11
 • Мнения: 2 710
Благодаря за темата!

От думите на Катя останах с разбирането, че тя ще саботира битката и затова ще се върнат на реката. В последните им разговори на няколко пъти заяви тези свои намерения пред племето.

# 12
 • Мнения: 601
Благодаря за прекрасната тема, Смайли. Blue Heart
Гласувах за Джерито и за Ваня (за втората от липсата на избор).
Общо взето няма жени-играчи като Амелия-Мира и Марешка. Роберта не я слагам  никъде, защото я видях какво направи при Славяните - твърде много флирт и лиготия.

# 13
 • Мнения: 1 261
Аз се абстрахирах от личностните качества на дамите когато гласувах в анкетата.
За мен най-добри и комплекни играчи са Ваня на първо място, следвана от Сюзън и Екатерина. Странно се получи - по една дама от племе в моя топ3. От Ивана очаквам също добро представяне в игрите. Том е симпатяга и заедно с Мая имат моята симпатия чисто човешки.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 10:47 от Bengun

# 14
 • Мнения: 182
Благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus
Аз гласувах за Джералдин, Ваня и Мая, като се колебах за последната, защото не е ясно ще се върне ли, пък и май вече не е много редно да се връща.
В началото много харесвах Йоанна - видя ми се комплексен, силен играч. Като се почна с "мисиите" обаче тотално слезе на дъното в листата ми.
Мая бих заменила може би само със Станимира. Сюзън, Ивана, Катя, Христа, Симона и вече Йоанна са ми доста антипатични и не виждам кой знае какви умения у тях.

Общи условия

Активация на акаунт