VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 97 294
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 300
Eвгения като пийне и я избива на философстване и логорея. Задава въпрос на Стоян, а не го оставя да се изкаже, че и на другите се озъби що им влизали в разговора.Smiley И като адвокат на Нова и Брадъра - продукцията, екипа, рекламите, ехе...
Албена обяснява на Я-Я, че Брадъра е игра на характери, а не просто правила и задачи, които трябва да изпълняват. Да приемат, че Стоян е такъв играч и да си стоплят вода на котлона, нали им върнаха тенджерите.

Ама много тъпо да се номинират в петък. Сега два дена ще сглобяват несгодите и сръдните. И кога ще отворят линиите за гласуване, хич не им се печели от смс-и Wink

Щях нещо и за епизода да пиша, ай като се сетя.

# 3 301
  • Бургас
На мен ми е странно,защо не излъчиха номинациите?

А за мисията и жените по бански,....само Златуна е с хубаво тяло! Другите са,майка плаче!

# 3 302
Емануела също е с хубаво телце.Изумих се от Албена.

# 3 303
Златуна като роди две деца и изглежда като Емануела, тогаз ще я призная. Сега не ме впечатлява.

# 3 304
  • София
Аз пък от Джогани, как може младо момиче да изглежда така? Нейнски май е най-възрастната? А има по-хубаво тяло..
Някой да има картофено олио, да омажа детето?

# 3 305
Аз май съм доста по-малко критична към телата, даже този супер перфекционизъм и стремеж на всяка цена да се вкараш в някакъв калъп, който не е твоя, води до сериозни извращения и до често пластмасов вид.

# 3 306
  • Дюселдорф
Аз пък не намирам тялото на Джулиана за "майка плаче" или пък не виждам нищо нередно една млада жена да изглежда така - има абсолютно нормално тяло. Това, което казахте за обработените снимки, го разбирам, не възприемам това масово използване на фотошоп, но пък при наличието на подобни коментари и аз бих изпитвала неувереност. Та вие я изкарахте слон...

# 3 307
  • София
Значи тя първо не е дебела, тя е отпусната с целулит. А пък и за човек дето си изкарва прехраната със снимки и танци, да, за мен не е нормално.

# 3 308
  • София
Не изглежда добре в тялото малката Джулка.
Вместо да си слага гърди да си погледне дупето и краката.
И ако другите имат някакъв поминък, тя точно с визия си изкарва парите.
Смях в залата за този задник Joy

# 3 309
  • Пловдив
Хареса ми епизодът снощи, забавен беше.
Дано запазят тая линия, че предният сезон мнооого доскуча след излизането на Кулагин.
Сакалиев ми е най-симпатичен. Отделно, че изглежда и доста добре. И има голяма разлика между неговите "лагерни номера" и тези на Папи, Наско и сие.
Надявам се да дадат мисията с театъра/филма.

# 3 310
До сега, много забавен сезон. Умирам от смях на дейлитата. Такъв каст са събрали, че никой не ме дразни.
Я-Я ми е фаворит. Мисля че той ще спечели.
Има пак къси (exclusives) видеа, пускам линк, на който му е интересно., и без това до понеделник сме на "сухо".
https://www.vbox7.com/user:bigbrotherexclusives

Последна редакция: сб, 10 ное 2018, 14:11 от Cersei

# 3 311
Смешното е, че Джулка се е барнала с бански с прашки. Заради голямото самочувствие. Ми вземи си нормално долнище като си напълняла/отпуснала. В ефир си.

Емануела е най-женствена. Златката като си облече тея екипчета, ми прилича на някое добиче. Не знам защо, иначе супер стегнато тяло. И едни физиономии като почне, няма го това женственото излъчване, както например Емануела си има (според мен).

Яя много готин Grinning

# 3 312
  • София
Когато Златката роди две деца тогава да се слага до Емануела.

# 3 313
Емануела наистина изглежда добре в тялото след две раждания и този живот който води, обаче не ми е идеал за женственост въобще. По-скоро има конструкцията на Жени - малко момчешко тяло, дългокрака и слабовата. Обаче краката й са чак като клечки. Фейса й няма да го коментирам - прилича ми на Майкъл Джексън след пластичните операции. Златка и Благо са ми много смешни с еднаквите екипи, явно има обсъждане и координиране всеки ден какво да облекат. Смях!

# 3 314
  • София
То идеала за жена излезе преди две седмици.
Заоблена, цицореста , кака ви Добринка Simple Smile))))))

Общи условия

Активация на акаунт