VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 97 147
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 375
  • София
Чудя се колко ли му струват кастанетите на Блажко. Уникат.
Това няма как да се повтори.

# 3 376
  • Viena
На скъпички ми тракат

# 3 377
Нещо не са му удобни изглежда ,все се ближе и облизва...

# 3 378
Снощи Стоян каза, че е номинирал само един съквартирант и ББ го е изгонил, защото не е могъл да се обоснове. От промото се вижда, че лепи снимката на Джулианка.
Скрит текст:

Ето тази снимка -

Не знам защо на таблото Злата и Благ-ОЙ са на една снимка, след като при представянето се появиха като отделни играчи и във ФБ са с две отделни снимки.

На таблото още са Никита, Евгения, Весела, по цвета на блузата - Стойко.
[/spoiler]

Гледайки тази снимка мисля, че като са накарали Стоян да номинира, избирайки хората от таблото, той си е затворил очите и е изтеглил някоя снимка. И после...като ги е отворил и Брадъра е поискал обосновка на номинацията, Стоян не е можал да измисли. И те така.

# 3 379
  • София
Голям автогол ще си вкара ББ ако изгони Стоян.
Дано да си е научил урока от миналия сезон.

# 3 380
Голям автогол ще си вкара ББ ако изгони Стоян.
Дано да си е научил урока от миналия сезон.

Няма да го изгони. Ще изгони Никита и Джулс.

# 3 381
Гримьорът също не знам какво прави там, така че и той може да бъде изгонен.

# 3 382
  • София
Джулката да си ходи с 200, Никита по може да остане.
Интригант ми се струва, за първи път я гледам. Няма нищо общо с външния и вид, но не ми е симпатична тази жена.
А в началото на нея заложих Simple Smile)))
Заедно с Блажко, от него няма да се откажа Joy

Може да си тръгне и Цецо, с него и без него все тая.

# 3 383
  • Испания
Гримьорът също не знам какво прави там, така че и той може да бъде изгонен.

Ама преди това трябва да го номинират, но едва ли ще го направят. Той е в групата на мнозинството.

# 3 384
  • Варна
Е, чак пък двама да изгони още в началото - не ми се вярва. Ако иска да си осигури спокойствието ВБ като едното нищо ще си го извади Стоян. Щото ако го остави - хич не се знае дали ще му играе по сценарий, а пък после трябва да се измислят нови линии, ще се озорят сценаристите, едва ли имат толкоз потенциал.
Предполагам ДжуГани ще остане, поне докато мине мисията ,,коя е най-красива на земята?".
Предполагам, че номинирани ще са Стоян, Весела и Никита.

# 3 385
  • густо майна Филибето

Стоян - в никакъв случай. За шоуто е супер.
Весела си я харесвам, а и с Вулева ще има още сблъсъци. Албена трябва да разгърне цялата си язвителност, засега само се весели.
Никита изглежда разумен човек, затова и не ми се връзва с компанията. Няма да ми липсва, в тоз исмисъл .

# 3 386
  • Ню Йорк
Дано изгонят тоя малоумник с идиотския измислен прякор и още по-идиотска и измислена религия  ooooh! Да не е рода на някой от продукцията, че са го довлачили там  newsm78

# 3 387
Вероятно е бил за пълнеж, като Рози и Ричи, но пък засега обира овациите Wink Свеж и забавен е. Много по-забавен от набедения за забавен Гъмов.

# 3 388
А Гъмов кой го обяви за забавен? Според мен е скучен и сдухан чичи, забава не виждам нито сега, нито в първия му сезон.

# 3 389
  • Ню Йорк
Гъмов е всичко друго, но не и забавен. Противен е основно. Ама като ще се прави ВИП, ако може да не си вкарват роднини и приятели известни само на тях.

Общи условия

Активация на акаунт