VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 97 120
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 390
  • София
Гъмов на малкият пръст на Стоян не може да стъпи.
Ако бяха в един сезон с Кулагин щеше да е епично.
Лека нощ, котарачета Kissing Heart

# 3 391
Най-вече е злобен Гъмов. Такова малко човече, пък толкова много злоба.

# 3 392
  • в рока
Изчетох цялата тема, та да си кажа тежката дума и аз Joy
Първо- 1 00000 пъти по-интересни хора от тези в свършилия сезон,който всъщност почти не гледах.
Гъмов- тотален комплексар се показва, и да ви кажа по-зле се представя даже от предния път.
Весела- изкуствена ми е, гласът ѝ ме дразни, някак си ми е бавна.
Стоенчо-забавен ексцентрик.
Джонстън-има нещо в нея от Стрина Ирина, в посока на това да проповядва и философства, заставайки на страната на онеправданите, с цел печелене на публиката. Не на нас тия...
Жени- ами не може да ми опротивее още. И въпреки очевидно на здравословни живот който води, и тоталната си несуетност, намирам я за хубава.
Емануела- имам чувството, че ѝ е тотално скучно там, апатипна ми е, влязла е наистина само да си вземе парите  и ѝ е все едно за играта.
Сакалиев- безразличен ми е, засега.
Джулката- наивността не оправдава посредствеността.
Златка-  това е човекът, който ми е тотално противен. Лигавщина, самочувствие без покритие, обсебваща... Няма да я търпя, ако съм мъж, и 5 минути.
Ченето- абсолютен пу. ьо Маринкин се проявява. Май са си лика-прилика... С тея пижами като почнат да се влачат, като някакви барбарони..
Гримьорът е като декоративно петел, или като онези, дето са на пружина, и само подскачат в кръг. Нагаждач ми се струва.
Фаворити са ми Албена и Уош.
В момента Албена се забавлява вътре, почива си, но язвителността ѝ ще се събуди.
Уош ми се струва още от предния сезон добро момче, с чувство за справедливост, премерен.

# 3 393
Мен пък обратно, Весела ми харесва,. Жени не.
Жени, Гъмов ..не харесвам шумни пияници. Ужасни са.
Албена лежи на стари лаври и нищо особено все още.

# 3 394
Уошкото и аз го харесвам. Пурко, само за Албена не сме на едно и също мнение. Не я харесвам тази жена, като изкривена ми е и физически и душевно. А на всичкото отгоре и сега ми се прави на Али Ръза!

# 3 395
Дано изгонят Гъмов, освен дружка-пиянка на Жени, с друго нищо не допринася за шоуто.
На Албена защо така не ѝ вярвам за смяната на религията, имам подозрения, че го прави само за предизвикателство, ама никой не ѝ се връзва на глупостите.

# 3 396
  • в рока
Барбарела, то не може за всичко да сме на едно мнение Simple Smile))) . Албена не е, хмм, такава, която ще се хареса масово от първата секунда.
Аз се "запознах" с нея по повод коментирането в една група на класическа литература.
Не искам да ѝ адвокатствам  тук. Само ще кажа, че е умна, с огромно чувство не само за ирония, а и за самоирония и ред други. Сега, не знам тук до колко ѝ се играе играта, доколко ще ѝ се занимава с дразнители, доколко ще ни покажат, ако има сериозни разговори и т.н.
Аз мисля, че Гъмов трябва да си ходи, ама надали..

# 3 397
  • Варна
Няма да е лошо да си тръгне Гъмов, ама не ми се вярва. ДжуГани, Никита може да го номинират, ама друг - едва ли. От Албена и преди и сега, очаквах повече като цяло. Искаше ми се да е по-голям дразнител, тя определено го може, но се пази повече отколкото е нужно.

# 3 398
  • В Космоса
Уош, ЯЯ, Жени и Албена са ми фаворити. Другите жени са подути и супер неестествени карикатури, мъжете - путьовци и Гъмов, (който от време на време ме забавлява много). Стойко ми е непонятен още. Казаха ми, че разцепвал мацките едно време. На мен не ми прилича на такъв, но може да е скрита лимонка.

# 3 399
  • На морето!
Уош и ЯЯ са ми фаворити. ЯЯ ако не изплиска легена ще е супер,  за Уош си знам, че е много готин.

# 3 400
Кой е Яя?

# 3 401
Павлине, що така с Яя-то. Внимавай, че сме много фенки негови 😉

Павлин ще бере ядове. На това ми мирише.

Поне е весело на моменти.

Идва ми малко множо, да пренавивам тези гифове и подписа ти.
Прага ми на търпимост е  почти безкраен, но все пак има край.

# 3 402
  • Испания
Никога не съм харесвала Вулева. За мен и тя, и майка ѝ са това:

С една дума - карикатури. При това на некадърен карикатурист.

Смяната на религията ѝ е пореден отчаян и неуспешен /може би донякъде успешен, щом са я поканили в ББ, за да досажда с провлачения си говор и високомерно, на какво отгоре, поведение/ опит да привлече внимание. В състояние е и перо да си забучи по същата причина. Безработна, непоносима за много хора, скучна, та и крадла на всичко отгоре /бяха я хванали да краде - в хипермаркет, бяга от бар.../. За мен тя е от типа хора, които са подтикнали Лилиан Глас да напише "Отровните хора".

Стоян Роянов.

Идва ми малко множо, да пренавивам тези гифове и подписа ти.
Прага ми на търпимост е  почти безкраен, но все пак има край.

Не мога да ти помогна. Темата е за обсъждане на участниците във формата.

# 3 403
Благодаря! Стоян на тази снимка изглежда чудесно!

# 3 404
Павлине, що така с Яя-то. Внимавай, че сме много фенки негови 😉

Павлин ще бере ядове. На това ми мирише.

Поне е весело на моменти.

От кога аз съм плъх в тоя форум, извинявай много???
Асоциацията е малко тъпичка, не се обиждай.

Общи условия

Активация на акаунт