VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 96 642
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 435
Добър ден и от мен

Като става въпрос за гонене, за сега ми се иска да махнат само гримьорчето. Освен, че се прави на 12 годишен, нищо друго не виждаме от него. Весела е голямо ръчкало - мисля, че тепърва ще бърка в нервите на Албена. Никита я гледам, че и тя ще показва рога. Та, като цяло тепърва ще има сериозни сблъсъци според мен и само тази джинка Цецо ми вади очите в момента. Другите са ми супер

Редакция - може и Златка да махнат. Тогава мисля, че Благо ще се разгърне максимално  Simple Smile

# 3 436
Още повече мъка имало...плюйте си в пазвите

FrowningFlushed

Бих се гръмнала, ако това виждах в огледалото сабалям. То даже сабалям ще е по-хард...че тук е контурирано.
Грани ряпа да яде.... /от играта/...

# 3 437
  • густо майна Филибето
Малко офф, но не разбирам тия скули защо ги слагат? Какъв ефект се търси? За устните разбирам - сексуалност, при това перверзна. Изключвам леко моделираните. Но за скулите, защо?!? Аз трудно свиквам с промените на времето, въпреки, че стават постепенно, а ако ми се облещи такова чудо в огледалото някоя сутрин ей така , изведнъж, и аз ще се гръмна.

# 3 438
  • Испания

Ако плюна в чужда, а не в моята, брои ли се?

# 3 439
  • Варна
elle.n, за същия "Неморален победител" иде реч. Днес се опитваш да ме вкараш в обяснителен режим, добре ли спа? Wink

Албена Вулева приела исляма ... от Мюфтийството още търсят виновника, който й го е предложил! Joy Joy

# 3 440

Ако плюна в чужда, а не в моята, брои ли се?

Абе плювай бързо да не те стига...

# 3 441
Тя казва, че са несполучливи корекции в нейния салон, както и "увличане". Но наистина няма ли никакъв начин това да се изреже/коригира? Но то и Калина с онзи нос. .. явно понякога не може да се оправят тези поразии дори и с пари. Имаше едно предаване по тлс Последен шанс или нещо такова, с такива карикатури. Много тъжно.

# 3 442
Това с непрекъснатите пластични корекции си е диагноза - телесно дисморфично разстройство - от обсесивно -компулсивния спектър.

# 3 443
  • Испания

Албена Вулева приела исляма ... от Мюфтийството още търсят виновника, който й го е предложил! Joy Joy

Какво търсят? Тя си каза: в Истанбул Аллах я повикал. Пу, пу, пу!

Да се чуди човек за какво по-напред да преплюва!

Тя казва, че са несполучливи корекции в нейния салон, както и "увличане". Но наистина няма ли никакъв начин това да се изреже/коригира? Но то и Калина с онзи нос. .. явно понякога не може да се оправят тези поразии дори и с пари. Имаше едно предаване по тлс Последен шанс или нещо такова, с такива карикатури. Много тъжно.

Тъжно, наистина. За носа на Калина обясняваше и Китин. Галя от "Сатен" от години си блъска главата в стената, защото не може да си оправи устните.

Дано някой, който има намерение да поправя природата, да се вразуми от тези примери.

# 3 444
  • Viena
Има начини да се оправи устата, по-скоро желание липсва. Има ли снимки на Ники та преди този ужас?

# 3 445
  • густо майна Филибето
Достатъчно карикатурно е, че всички са като клонинги. Като се наклепат, ако са и с еднакви прически, само цвета на очите ги различава. А аз се чудех преди години как се различават помежду си хора от жълтата или черната раса...
И все пак - защо си слагат топчета пинг понг в скулите?

За тази Калина ли говорите? Жалка история. Сега вече са лика прилика с любимия мъж. Sad
Скрит текст:

# 3 446
  • Варна
А ако в един момент се каже баста на пластиките,  може ли да се направи една финална, с която да се сложи край на всички фатални? Имаше едно момиче в САЩ, което се гръмнало с пушка в лицето, защото я зарязало гаджето. Последиците бяха отчайващи. Обаче й присадиха ново лице и сега изглежда нормално.

# 3 447
  • Испания
Преди пластиките:

# 3 448
С нормални устни Гани много ми харесва. Миналата година беше неприятна за гледане. Ако си оправи и циците, ще я призная за хубавица. Simple Smile
Никита е била много хубава жена, жалко, че така се е обезобразила.

# 3 449
  • София
Достатъчно карикатурно е, че всички са като клонинги. Като се наклепат, ако са и с еднакви прически, само цвета на очите ги различава. А аз се чудех преди години как се различават помежду си хора от жълтата или черната раса...
И все пак - защо си слагат топчета пинг понг в скулите?

За тази Калина ли говорите? Жалка история. Сега вече са лика прилика с любимия мъж. Sad
Скрит текст:
При Калина се е получило от гноен абцес на зъб.Не е от пластична операция по желание.Същото като при този, дето беше при Слави.Изгнива костта отдолу и не може да се възстанови.

Общи условия

Активация на акаунт