VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 96 607
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 480
  • в рока
То и на мен ми харесва част от Истанбул /Цариград, Константинопол/, но да си "смениш" религията заради това вече е в повече.
Абсолютна поза.
Колкото знае за христянството, толкова и за исляма.
А я харесвах и то много, някога.
Къде е казала, че я е сменила, и то заради това? Тя не е била вярваща, християнството не ѝ е повлияло, ислямът-да. Какво лошо има, пак не разбрах... Откъде знаеш какви са ѝ знанията за Християнството и Исляма. Ти доколко си на "ти" с трактовките на двете религии, изчела ли си от кора до кора Библията и Корана, обсъждала ли си с богослови написаното. Питам те, защото даваш оценка на нейните знания, не за друго..
Разбирам, че ви е противен даден човек, не го разбирате, не ви харесва, не е вашия тип личност, с която ще общувате и т.н. Но се опитайте да гледате безпристрастно на някои негови действия.. Дразни ви, че българка е приела ислям, или че тя е Вулева.
Щото Дони примерно е увлечен в будизма, ама такъв присмех и недоверие не съм срещала.

# 3 481
  • Испания
Ти доколко си на "ти" с трактовките на двете религии, изчела ли си от кора до кора Библията и Корана, обсъждала ли си с богослови написаното. Питам те, защото даваш оценка на нейните знания, не за друго..

Тя не участва в обсъждания формат, Вулева - да. Затова и обсъждаме Вулева.

Никита е Милена.

# 3 482
  • в рока
Това на снимката тя ли е, бе хора?
Не ми прилича на нея, тюот редакцията също не твърдят на 100%...Ама не е невъзможно, де

# 3 483
  • тук, на мястото си
Не е дразнещо, че една българка приема  исляма, поне мен не ме дразни. Не харесвам това, че такива жени като Вулева и майка и само заради една известност са готови и на извънземни да заприличат. Аллах я извикал, потребност имала,  дрън - дрън,  една вярваща мюсюлманка  няма да се разсъблече дори и заради мисия. Може да се интересува от религията, нормално, но всичко  останало е медийна показност.

Това на снимката не може да е Никита. Ако е тя просто е направила нещо ужасно.
Какво  е известното на нея и на Стоян Уагабунгов, че не се сещам?

# 3 484
Пурко, изобщо не съм запозната с Албена, нито предаването ѝ съм следила, нито сезона на ВБ с нейно участие. Споделям си мнението на база видяното до тук в сегашното издание. Това, че припознава някои идеи на исляма, не я прави мюсюлманка. Същото важи и за Ваня християнката с нейното редене на молитви и прегръщане на библията. Тя сама си каза, че още не е приела официално тази вяра както си му е реда ако не се лъжа. Дори не е само до спазването на благоприличие и определено облекло.

# 3 485
То и на мен ми харесва част от Истанбул /Цариград, Константинопол/, но да си "смениш" религията заради това вече е в повече.
Абсолютна поза.
Колкото знае за христянството, толкова и за исляма.
А я харесвах и то много, някога.
Ако знае за религиите, колкото знае за магнитните полета и телепортацията, евалата. :DDDDD

# 3 486
  • Варна
Пурко, Албена каза, че чула как пеят иманите в Истамбул и това било толкова въздействащо, че не можала да помръдне. Тогава решила за исляма. Утре може да чуе тибетска мантра и да се кандидатира за Далай Лама, вдругиден да чуе Марсилезата и да вдигне революция!

Мария, не си причинявай нейно предаване. Имаше едно за един паднал самолет, повтори "вмирисани трупове" 57 пъти(примерно) и то съвсем целенасочено и с ирония. Влече я тъмното ...

# 3 487
От снимките на Блажко още повече ми се опъна маската на лицето, Божке, до какво се е докарал, вярно като магарето на последната. Joy
Споделям част от мненията за Вулева, аз също я харесвах преди.

# 3 488
Помня Албена от Сигнално жълто, няма как да харесам човек, който обиждаше, злословеше и съзнателно предизвикваше, така наречените известни личности с една единствена цел-увеличаване на рейтинга на нейното предаване и печалба на дивиденти.За мен тя няма морал и не е добър човек.Не мюсюлманка, каквато ще да стане, същността и няма да се промени  Peace

# 3 489
Това на снимката тя ли е, бе хора?
Не ми прилича на нея, тюот редакцията също не твърдят на 100%...Ама не е невъзможно, де

Аз също не мога да преценя.... Тази снимка, беше пусната от съфорумка, когато Никита участва в ББ за първи път.
Ето го поста..
http://www.bg-mamma.com/?topic=868145.msg31493743&utm_source … tlink#msg31493743

А статията според мен е написана, когато са видяли горния пост.
За съжаление, снимката е само една, с лошо качество...и ми е трудно да реша, тя ли е, или не..

# 3 490
  • София
Очите на двете жени са различни... Абсурд да е Никита това.

# 3 491
  • Испания
Архивите говорят.

# 3 492
  • София
Да се направиш зорлем на маймуна, ето това говорят архивите.
Не знам вече и къде да плювна Joy

# 3 493
Да се направиш зорлем на маймуна, ето това говорят архивите.
Не знам вече и къде да плювна Joy

Аз до сега едно корито напълних и два леХена....плювам яко, че бая се наплаших...Fearful

# 3 494
Очите на двете жени са различни... Абсурд да е Никита това.

Подкрепям. Това са съвсем различни жени.

Общи условия

Активация на акаунт