VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 96 638
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 465
Ми защото тя така влезе и на това наблегна

# 3 466
Много от нас са кръстени не по личен избор или осъзнаване още като деца. Когато го правиш на зряла възраст и афиширайки го, се очаква поне базово спазване на традициите, в които сам си се посветил така сърцато. Но то ще се окаже, че май не се е прекръстила, а е само театър.

# 3 467
Не мога да разбера, ако Никита гледа тази снимка и после се погледне в огледалото, кой образ повече ще хареса и дали съжалява за обезобразенето си? Визирам не само нея, а и другите подобни.

# 3 468

Тук е с Боби, но не е заприличала на дзвер още. Те всъщност след нейното участие в ББ ли се запознават или преди това?

# 3 469
# 3 470
  • Варна
Уау, приемаш исляма и автоматично научаваш бейли денс! Впечатлен съм! Simple Smile))

# 3 471
  • София
Тук е с Боби, но не е заприличала на дзвер още. Те всъщност след нейното участие в ББ ли се запознават или преди това?
Преди това.  Peace

# 3 472
  • Варна
Уау, приемаш исляма и автоматично научаваш бейли денс! Впечатлен съм! Simple Smile))

Това е Жени.

Всъщност снимките, които показвате на Никита са сравнително нови и тя е с пластични операции. В темата от предното й участие имаше снимкА преди корекциите - еми въобще няма да я познаете.

# 3 473
  • в рока
Чудно е как без да познавате Албена, без да я следите в личните ѝ социални мрежи, в които се обсъждат различни аспекти на живота, включително надълго и широко темата за религиите, без да сте общували с нея, макар и виртуално, отсъждате, че е театър.
При нея има дозата провокация, както при много от влизалите в къщата, визитките, знаете, че не са изцяло идея на участниците. Има го преекспонирането. Но Албена се интересува живо и е запозната с Исляма, обяснявал е кои идеи ѝ допадат, защо и т.н., любопитен ѝ е Близкия изток, чете, разглежда, учи турски език, харесва много Истанбул.. Ей такива неща. Това не е от днес за вчера и специално за ББ.

# 3 474
Ми да го покаже, да покаже тази дълбочина
Аз коментирам каквото виждам в момента. Не съм длъжна да й знам интимния свят. До тук само поза и претенция, без нещо особено. Нещо като Гани- плеймейтка, ама с целулит Simple Smile Едно голямо нищо

# 3 475
  • Варна

Това е Жени.

Всъщност снимките, които показвате на Никита са сравнително нови и тя е с пластични операции. В темата от предното й участие имаше снимкА преди корекциите - еми въобще няма да я познаете.

Хексе! Flowers Hibiscus
Не е Жени, нея я "целува" Уош. Това са Цецо и Албена.

# 3 476
  • София
То и на мен ми харесва част от Истанбул /Цариград, Константинопол/, но да си "смениш" религията заради това вече е в повече.
Абсолютна поза.
Колкото знае за христянството, толкова и за исляма.
А я харесвах и то много, някога.

# 3 477
Скрит текст:

Това е Жени.

http://www.kliuki.net/milena-na-bobi-ragbista-e-istinska-krasavi … predi-operaciite/

# 3 478

Тук е и без татуси по ръцете...както и другите две снимки, които качих.
С Боби се запознават преди НЕЙНОТО участие в ББ.
Като цяло в нета няма много снимки преди участието й в ББ...

# 3 479
  • София
Скрит текст:

Това е Жени.

http://www.kliuki.net/milena-na-bobi-ragbista-e-istinska-krasavi … predi-operaciite/

Милена?!?

Общи условия

Активация на акаунт