Фермата 4 - Съединение - тема 9 (05.11. - 11.11.)

• 30 475
  • 710
  •   1
Отговори
# 690
Браво на Дидо.Но и Сашо беше много добър и Дидо беше прав- ако Сашо редеше игрите , развоя щеше да е друг.
И по въпроса за спойлерите и тръпката- въпреки че знаех, че Дидо печели, когато Сашо поведе 5:1 започнах да се притеснявам, та на 4 и 5 игра доста се напрегнАх.

# 691
  • София
Е вече знаем 1-вия финалист. Grinning

# 692
Ензимчето я няма 🙁
Smile, ти май искаш да разбереш кои са 😉
Аз ще Нам след като затворят вратата, до тогава си чакам дуелите и се нервя на тях.

# 693
  • София
Е вече знаем 1-вия финалист. Grinning
Защо да е първи финалист? Нали накрая остават шестима, от които на финал отиват четирима.  Thinking

# 694
И двамата са ми фаворити, съжалявам, че бяха заедно на дуел.
Аз бях от тези, които вярваха, че Александра харесва Сашо, поне в началото така се държеше, направи ми лошо впечатление, че не го подкрепи.

# 695
  • София
Ензимчето я няма 🙁
Smile, ти май искаш да разбереш кои са 😉
Аз ще Нам след като затворят вратата, до тогава си чакам дуелите и се нервя на тях.

Е аз ако исках, щях да питам и аз. Grinning Просто от написаното си вадя такива изводи. Но както и да е.

# 696
Това че Дидо е победил в дуела не значи че е финалист.
Как си правите изводи не знам.
И двамата са ми фаворити, съжалявам, че бяха заедно на дуел.
Аз бях от тези, които вярваха, че Александра харесва Сашо, поне в началото така се държеше, направи ми лошо впечатление, че не го подкрепи.
Не само че не го подкрепи, но и открито му се пидиграва.

# 697
Кой ли ще е фермер? Моля се да е моят любимец Роман и Нури ще ходи на дуел, ако не вземе имунитет.

# 698
  • София
Почти съм сигурна, че Сашо ще посочи Милена за фермер. Т.е. убедена съм, че ще е някой от неговата пейка и Милена е най-подходяща измежду четиримата.

# 699
  • София
Дано не я изберат. Искам да е Дидо и смятам, че ще гласуват за него.

# 700
  • София
Дано предложи Роман, Милена е ужасна, а само ѝ отдават чест. Симо показа, че и без опит изкара много повече продукция от мандрата, че и обгрижваше животните.

# 701
Мисля, че ще посочи Дидо за фермер. Време му е да се покаже и като такъв Simple Smile

# 702
Резултати от анкетата:

Много се радвам за победата на Дидо! Дано успее да стане и фермер тази седмица.

# 703
И аз искам Дидо фермер.
Милена дали ще си вземе мандрата от Симо.Ако съм на негово място няма да и я дам.

# 704
  • София
Е Дидо нали по подразбиране отива като кандидат. Сашо ще посочи Милена, примерно, или ако още е заблуден - Александра.

Общи условия

Активация на акаунт