Фермата 4 - Съединение - тема 9 (05.11. - 11.11.)

• 30 272
  • 710
  •   1
Отговори
# 450
  • London
Аз приемам нещата донякъде, до момента в който са намесени деца. Това, което Дидо каза.

# 451
За дуела в неделя
Скрит текст:
Видяли са Дидо преди на пазара на техните си фермерски биопродукти в Благоевград

# 452
Аз приемам нещата донякъде, до момента в който са намесени деца. Това, което Дидо каза.
Ееей, Катрала, този път съм напълно съгласна с теб.

# 453
За дуела в неделя
Скрит текст:
Видяли са Дидо преди на пазара на техните си фермерски биопродукти в Благоевград
И аз го прочетох във фейса това.
Напълно подкрепям.

# 454
За дуела в неделя
Скрит текст:
И аз го прочетох във фейса това.
Напълно подкрепям.
Аз пък не. Децата, расли в домове за сираци, са с много по-увредена психика, отколкото които и да е други, включително тези, отгледани от еднополови родители. Според мен това далеч не е най-лошото, което може да се случи на едно дете.

# 455
  • London
Според мен е твърде рано като тенденция за да кажем дали са с по-добра психика от някой израснал в сиропиталище. Просто още няма много възрастни от тези деца за такива констатации. Аз лично следя през годините два случая в Аржентина, става дума за децата на първият сменил си законово името и пола мъж в страната....и нейният съпруг, те осиновиха и деца, но те са още сравнително не по-големи от на по 10 години. Горе долу същото е със сурогатните деца на един известен гей.....и партньора му, които загубиха баща си заради спин още малки, както знаем това е често при гей обществото. И те не са още големи хора за да знаем....кое им е повлияло, но при всички случаи обстановката, снимките и живота им не ми изглежда много ОК. От друга страна си е страшно.....дали гея не е и педофил и дали разбиранията са разкрепостени само в една посока, дали няма да има инцест или нещо подобно. Аз от свободомислещи хора дето ходят голи из прайдовете очаквам всичко, та..... съм скептична по отношение на подобно отглеждане.

# 456
Аз пък си мисля, че ако хората са възпитани, любящи и всеотдайни, то няма проблем да отгледат деца. Те едва ли у дома чупят китки, демонстрират интимност и така нататък.
Например, актьорът който обичам да следя е Нийл Патрик Харис. Има страхотни деца и видимо са щастливи и гледани с много, много любов от него и половинката в живота му.

# 457
  • Sunshine state
Аз пък си мисля, че ако хората са възпитани, любящи и всеотдайни, то няма проблем да отгледат деца. Те едва ли у дома чупят китки, демонстрират интимност и така нататък.
Например, актьорът който обичам да следя е Нийл Патрик Харис. Има страхотни деца и видимо са щастливи и гледани с много, много любов от него и половинката в живота му.
Подкрепям. Не ми хареса крайното средновековно мнение на Сашо относно хората с различна селсуална ориентация. Не сум съгласна, че са болни, това е доста архаично и смятах, че само баба ми би могла да разсъждава така. Дори и тя не смята така,но..  Също така и не обичам прекалената демонстрация и навирането на каквато и да е сексуалност.
Милена ми идеше да й нахлупя менчето на главата. Нагла и надута е и много, ама много си е повярвала. Голяма грешка беше, че не я изпрати Христина на дуел.
Сашо се чуди какво да измисли, та да излезе онеправдан. Изживява се като жертва и какъвто и довод да му беше казала Хриса, пак щеше да мрънка. Много ми е досаден. И не е зле да се избръсне или пк е да я подкастри тая брада, че е обрасъл яко. На талибанин е заприличал.

# 458
Относно децата отглеждани в хомосексуално семейство да се изкажа. В нашата фамилия имаме двойка която са приемни родители на брат и сестра, страхотни щастливи деца си растат. Много положителни неща изживяват с приемите си родители, отколкото със собствените. Но и двойката не е от гейовете които искат на всяка цена да демонстрират, че са такива. Съвсем нормално говорещи и работещи хора са си.
За мен парада е едно забавление и ги подкрепям.

# 459
Хубава беше булката - Деса Поетеса. Хубави и плътни устнички имал Гошо, ама ги крие в тия мустаци. И кумата беше красавица, кумът - още по-хубав, приличаше на бандит от анимационен филм. Най-красива жена беше Симо, въпреки грозното нещо на главата му. Повечето мъже са ужасно грозни като жени, което винаги е много забавно, разбира се.
Надявам се Дидо да победи в неделя, всъщност съм почти сигурна в победата му.
Сашко се смята за незаменим, имало нужда от него още във фермата, ах, нидЬей, и на финала имало място за човек като него. Да, ако може без дуел на финала да иде, дообре, смотаняк.
Не съм гледала серията от онзиден, добре, че е темата, та ми стана ясно какво-що, затвърди ми се мнението за Сашко - отвратяга отвсякъде.

# 460
  • London
Само на мен ли ми се видя странен избора на булката, обичайно само ергени и моми се включват в тези церемонии всички сезони. Георги е все пак женен и пресен татко..... не ми се видя правилно, а как награби да целува Александра по устата, игра, игра, но ако се случи моя мъж да го прави в ефир не бих се зарадвала. Изобщо не ми се вижда верен тоя човек..... съвсем умишлено си ги избра продукцията, явно и те четат между редовете.

# 461
  • Пловдив
Не я целуваше по устата, а по-надолу, около врата, и то вероятно е само във въздуха. Ами принципно защо да не го сложат, спокойно може да се забавляват И с цени, дори женени мъже, сякаш като са женени, та трябва да си сложат расо. Странно е наистина защо избраха него, може би защото е най-смешен като жена, а може и защото се вижда, че носи на майтап и ще се държи естествено и няма да развали шегата. Иначе, има нещо в този човек, вероятно е някаква харизма, но изглежда общуването с него кара мацките да му се лепят. Не защото е красив и умен, нещо друго е. Кефеха ме как плетоха иначе, много усърдни. Митко обаче е мързелив, а Милена е най най най голямата скатавка, как може само заради това, че човек на думи е много отворен и работлив, всички да приемат това за реално. А при нея е само приказки и нищо. Много сме глупави хората, не гледаме делата, само самохвалството, то това аз го виждам много в реалния живот, но... Явно критичност няма, само сляпа вяра. За Дидо съм на дуела, смятам, че ще победи, освен ако не му е свършил договора.

# 462
  • Бургас
Георги е все пак женен и пресен татко..... не ми се видя правилно, а как награби да целува Александра по устата,
Не по устата, по шията я целуна - даже се отбеляза червилото му. Според мен са го избрали, защото е зевзек с актьорски заложби Laughing 

# 463
Защо все трябва да се търси под вола теле? Забавляваха се, аз също.

# 464
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не успях да изгледам епизода,от вас разбирам,че Александър е избрал Дидо.Не съм изненадана.
Ще подкрепя Дидо без колебания.

Георги обаче има страхотен глас,става за певец и също така го намирам за артистичен.Ако не беше тази неприязън към българите в чужбина,бих имала много повече симпатии към него,но той много се постара това да не се случи.

Общи условия

Активация на акаунт