Фермата 4 - Съединение - тема 9 (05.11. - 11.11.)

• 30 233
  • 710
  •   1
Отговори
# 480
А видяхте ли "сложната" работа на Милена в млекарницата , как Симо си я върши с кеф
Ами да.Даже и нов продукт беше направил.
Миленка хитро се скри.зад тази млекарница, като незаменима и като нещо супер сложно.

# 481
  • София
Аз и предния път, когато някой защити Милена, че се занимавала по цял ден с млекарницата, го казах - това е работа за точно 5 минути - да се подкваси мляко, да се подсирят сирене и кашкавал и да се сложат да се отцеждат. За последните две дори млякото не трябва да е сварено. Намери тя на хляба мекото, но се чудя защо другите оставят да й мине номерът. Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 09 ное 2018, 21:41 от Reinа

# 482
Аз и предния път, когато някой защити Милена, че се занимавала по цял ден с млекарницата, го казах - това е работа за точно 5 минути - да се подкваси мляко, да се подсирят сирене и кашкавали да се сложат да се отцеждат. За последните две дори млякото не трябва да е сварено. Намери тя на хляба мекото, но се чудя защо другите оставят да й мине номерът. Rolling Eyes
Ами минава и номера защото на другите не им е ясно, а и не им беше позволен достъп до млекарницата за да видят че не е нито сложно нито изискващо време.

# 483
  • Другата България
Намери тя на хляба мекото, но се чудя защо другите оставят да й мине номерът. Rolling Eyes
Ето това и аз се чудя. И не го разбирам. Защото номерът определено минава, и то от самото начало на  предаването. Единственото ми обяснение е, че толкова са се вторачили в останалите дразнители - Христина и Росица, че не изместват фокуса от тях и затова не забелязват явния мързел и бездействие на Милена.
И снощи - клекнала, с цигарката, Сашето стои като наказан до нея и пита " Съдовете ли да измия или да доим първо?". Вместо като жена да каже - "Аз ще ги измия", тя отговаря "Измий съдовете, ще доим като стане Христина", и си пуши необезпокоявана. Сашо ще измие, Хриса да издои, тя да си пуши - то и за това трябва усилие.... Mr. Green

# 484
  • London
Милена пари накрая няма да вземе, та общо взето и нейната работа е една без особен смисъл. Нека се пъне.... като избумтиш накрая е най-горчиво с един пръст и зиро в джоба.

# 485
  • София
Джоли, ами то не е нужно кой знае колко да са наясно. И с невъоръжено око се вижда, че Милена по цял ден нищо не прави.

Единственото ми обяснение е, че толкова са се вторачили в останалите дразнители - Христина и Росица, че не изместват фокуса от тях и затова не забелязват явния мързел и бездействие на Милена.
Ако е такава причината, "браво" на големите играчи, че я оставиха пушейки да стигне почти до финала, докато много по-свестни си отидоха.
А това с изнудването на Христина не ми се коментира просто. "Ама аз за теб го правя. Обещанията... бла-бла". Мазна лицемерка!

# 486
  • Другата България
За нея го правела, трънки. От мързел го прави, щото така е най-лесно. Кой изобщо може да си помисли, че за три дни ще превъзпиташ човек на 28-29 години, с изграден характер, и то при положение, че вече си го видял този характер? На тъпи ли ни прави, останалите фермери ли прави, ама пък те ѝ се връзват, това за мен е странното.
Не знам има ли някой, който да вярва, че Хриса за няколко дни коренно ще се промени? Самата тя си казва, че едва се сдържа, не смее да направи на никого забележка, щото ще гракнат като свраки срещу нея, то затова и фермерството ще е провал. Но да смята някой, че за една седмица ще промени друг, това е мега смешно. И фалшиво отвсякъде.

# 487
   Много тъпо накрая стана това с гейовете-за или против.Не можеше ли просто да се похилят,посмеят, и те така.
     Сашо изкърти с мнение просто.
   Когато Цецо каза на Роси,че мястото на жената е в кенефа,никой не я защити.А сега,да се лекуват гейовете.За мен това е болестта на ума.Аз не одобрявам ,когато ми се навират в очите и държат на всяка цена да ги забележат.Но    също така не одорявам и разнополови двойки,дето ми се награбват по улицата,в ресторанта,в киното.Еднакво гнусно ми е.
    В градчето,в което живея знам за гей-двойка     жени,на много престижна работа,отглеждат две деца,родени от едната мацка.Страхотни са и те и децата им.За мен,дете ,отгледано с любов,научено на основни ценности,уверено и любопитно към света,е супер.В колко разнополови семейства децата са свидетели на какви ли не извращения.За домовете пък да не говорим.Но това е извън темата.
     Опосумите като че ли искаха да отклонят коментарите от стрина.
     На тая Милена,как пък не се намери един да направи забележка да не виси с тоя фас над млякото и храната?!

# 488
Кой според вас момичета ще бъде на пайката на Сашо?

# 489
  • София
Много тъпо накрая стана това с гейовете-за или против.Не можеше ли просто да се похилят,посмеят, и те така.
И пак Гошо разбута жабуняка. И аз съм на мнение, че деца е по-добре да растат в едвополови семейства, отколкото в такива с физическо и психическо насилие.

# 490
Не беше само Гошо, Дидо повдигна темата, че е против гей-двойки да отглеждат деца.

# 491
  • София
Не беше само Гошо, Дидо повдигна темата, че е против гей-двойки да отглеждат деца.

Мдаа и е напълно прав.

# 492
  • София
Но Гошо я подхвана, преди това си се забавляваха  и шегуваха по повод сватбата.

# 493
Дааа,и ни в клин,ни в ръкав-"Абе ние тук се смеем,ама и навън е така,в реалния живот...бля-бля"
   Честно,не мисля,че беше предаването,мястото и времето за тази тема.Виж,ако някак си спонтанно  започне разговор,разменят се мнения-да.А така малко,като по задължение се изказаха все едно.Мое мнение.

# 494
Гошо каза само,че извън фермата, където е като шега, това си се случва. И защо да не го каже? Каквото и да каже той, все се тълкува,разнищва, все грешен.Все пак и той е човек. Има право на мнение, понякога ок, понякога не популярно. Вчера болшинството там го споделяха,други не. И това също е ок.

Последна редакция: пт, 09 ное 2018, 14:03 от mrav4ica

Общи условия

Активация на акаунт