Фермата 4 - Съединение - тема 9 (05.11. - 11.11.)

• 30 239
  • 710
  •   1
Отговори
# 510
Пиши, пиши Катралче.
Още малко ми трябва и ще откажа цигарите.
За алкохола ш'си помислА.

# 511
  • London
Хър и аз съм ги пробвала в гимназиалните години, знам че са краста и сладост, особено с кафето сутрин, нооооо така и не можах да глътна дима ( явно тази моя алергия хах ) и не ми понасяха поначало. Та не беше за мен, а отказването бе от днес за утре без липси.... Едно време ни лъжеха, че се отслабва от тях, така колко гимназистки пропушихме, простотия до шия. Искрено се радвам, че вече не е модерно като през 60-70 и 80..... и все повече млади хора не пушат, вижда се и във самата Ферма. Simple Smile

Какво му е точно на алкохола, ако употребата не е редовна? С какво точно може да навреди чаша вино по време на сбирка с приятели? Или пък една бира?

# 512
Тя Милена както е все с цигара, даже и в обора като нищо може и да подпали нещо.
Не знам, замислих се защо  на другите не им прави впечатление, че тя и Митко нищо не правят.И си мисля че както някой писа заети са да се заяждат с други- Хриса, Роси, Нури.
Ако обаче се стигне до избор на дуелист сега вече ако Сашко отпадне , Митака ще върви.
При Милена може да се получи същото.

# 513
  • Другата България
Не знам, замислих се защо  на другите не им прави впечатление, че тя и Митко нищо не правят.И си мисля че както някой писа заети са да се заяждат с други- Хриса, Роси, Нури.
bowuu Аз. И продължавам да смятам така.

# 514
  • London
Митака според мен е следващият.

# 515
Митака да е следващият, ама той от едно затичване скъсА влакно, та ако се наложи да се катери, подскача, пази равновесие на греда или тегли каруца къде го пращате Вие Mask направо в болница Mask
Аз пък искам да видя Сашка на дуел, ей така да преценя колко е пъргава, колко съобразителна...

# 516
  • Другата България
И дано да е следващия, че доста се заседя покрай групата на Шаро, пардон, на Гошо, ако не се беше подврял там, вече да е аут.

# 517
  • София
Според мен Митко, Роман, Сашка, Христина и Милена са наред за дуелите в непосредствена близост. И Дидо евентуално, в зависимост как се представи в неделя.

# 518
  • Другата България
А според мен който и да е следващия фермер Хриса ще е ратай и дуелист, ще викне отново Лили/или Сашка и тогава не се знае какво ще стане.
Но аз вече съм "за" Хриса да стои вътре. И да започне отново да ги дразни. Mr. Green
Между другото снощи за първи път започна да ми се изяснява защо ги дразни Росица. Mr. Green
В момента, в който търчеше сама да ...каквото правеше там това ...платно? и нареждаше как тя това може, онова може, това прави сама, онова прави сама...може и друг път да го е правила, но снощи ми се наби в ушите и се замислих ако това е система дали не би ме дразнило и мен. Предполагам, че да. Laughing

# 519
На Милена никой не смее нищо да й каже,защото се води "майката" на фермата,а и като се развика няма равна. Пък и другите сигурно и се дразнят,но някак си са ,свикнали" да я гледат все с цигара,все да плюе по другите и да е със силните на деня,лицемерка голяма е.
Аз съм за Дидо в неделя,Сашо си показа какъв е и как носи злоба,но се дразни на чуждата.
Сватбата беше голяма пародия,май само Сашка беше доволна, не знам как не поиска и брачна нощ да имат Grinning

# 520
  • София
Между другото снощи за първи път започна да ми се изяснява защо ги дразни Росица. Mr. Green
В момента, в който търчеше сама да ...каквото правеше там това ...платно? и нареждаше как тя това може, онова може, това прави сама, онова прави сама...може и друг път да го е правила, но снощи ми се наби в ушите и се замислих ако това е система дали не би ме дразнило и мен. Предполагам, че да. Laughing
Мен пък не ме издразни снощи, приех го като констатация за това, че жените се събират по няколко и никаква не я вършат в крайна сметка. Което си е самата истина точно в този случай.

# 521
  • Другата България
Да, да, това е така, но си представих ако това е 24/7 и така някой да ти намила нон стоп дали няма да е дразнещо.

# 522
Ами и те като плетоха мъжете, се събраха няколко да си дават акъл и почти никаква не я свършиха. Защо очакват жените да подходят по-различно?
Отделно, че женските дейности са такива, че предполагат това да се събират на групи. Типично женска характеристика си е това да търсиш контакт със себеподобни, да обменяш мнения, размисли, страсти. Все едно да се надсмиват на жените, че са жени.
Но на Жоро трябва да му призная, че се справя добре с плетките. Със сигурност по-добре от мен.

# 523
Прочетох ,че някой от вас е за Христина.Аз пък не.И мисля ,че ще е много нечестно да избере Лили и представяте ли си да я отсрани

# 524
Прочетох ,че някой от вас е за Христина.Аз пък не.И мисля ,че ще е много нечестно да избере Лили и представяте ли си да я отсрани
Нечестно е че я върнаха.Сега като нищо може да поиска реванш и да викне Лили.И в зависимост от игрите може и да я отстрани.

Общи условия

Активация на акаунт