Фермата 4 - Съединение - тема 9 (05.11. - 11.11.)

• 30 234
  • 710
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Аз честно казано и Лилия не харесвам.Така че,ако Лилия и Христина отидат на дуел,все тая ще ми е коя ще си замине. Но като цяло искам да гледам вече мъжки дуели и фермер на седмицата да е мъж. Стига вече все жени Smile

# 526
  • Другата България
Прочетох ,че някой от вас е за Христина.Аз пък не.И мисля ,че ще е много нечестно да избере Лили и представяте ли си да я отсрани
Ако цитираш мен, не съм казала, че съм "за" Христина, а затова да стои вътре колкото се може повече и да ги дразни.
Разликата е огромна.
И ако я изберат за дуелист, си е в реда на нещата да избере Лили и ако е по-добра, да я отстрани. Не виждам кое е нечестно. То самото ѝ връщане на Хриса не беше честно, но ... 33uu.
Прочетох ,че някой от вас е за Христина.Аз пък не.И мисля ,че ще е много нечестно да избере Лили и представяте ли си да я отсрани
Нечестно е че я върнаха.Сега като нищо може да поиска реванш и да викне Лили.И в зависимост от игрите може и да я отстрани.
smile3521 newsm10

# 527
Дано да не се стига до нов дуел между Хриса и Лили.
Не за друго, но вече ще ми е скучно, след като веднъж съм гледала дуел между тях двете.

# 528
Не цитирах никого, а просто си мислех😀😀

# 529
  • Другата България
Прочетох ,че някой от вас е за Христина.
Не цитирах никого, а просто си мислех😀😀
newsm78 На база това, което аз прочетох, коментирам.

# 530
Лошото е , че ако Хриса извика Лили и я отстрани , тотално ще се обезличи победата на Лили.Ще излезе така че не е имало никакъв смисъл от първия им дуел.
Още повече, че опосумите вече знаят силните и слабите страни и на двете и могат да сложат игри в полза на която си решат.
Ние си предполагаме че Хриса ще е ратай и дуелист, но а представете си ако Ваня е фермер.Няма да я сложи ратай и ще направи мъжки дуел.

# 531
  • Другата България
Да, единствено Ваня не би я сложила фермер. Но аз не вярвам да стане.

# 532
  • София
Ами и те като плетоха мъжете, се събраха няколко да си дават акъл и почти никаква не я свършиха. Защо очакват жените да подходят по-различно?
Ами защото плетенето е статично занимание. Докато жените точно в тази задача със затварянето на кухнята не направиха почти нищо. Не че мъжете ще успеят да си изплетат чорапите.  Laughing То цялата тази седмица е един грандиозен провал. И не е защото задачите са трудни.
Ако Ваня е фермер, със сигурност ще направи женски дуел и приятелските й чувства към Хриса няма да я спрат ни най-малко.

# 533
Не разбирам как се дразнят на Росица която все пак работи, а не се дразнят от Милена дето много се страхува да не се мине и да вземе да изработи нещо. Направо бяс я хваща тази жена като се налага да свърши и много избирателна справедливост изтъква. Никога не се мери с тези дето много работят, а с тези дето хич не им се работи и следи да не се мине.

# 534
  • Другата България
Ваня се страхува много от Росица, стане ли фермер и има ли възможност, ще я прати ратай и дуелист, и няма да се замисли, че Росица може да дръпне Хриса. Докато Хриса, когато се чудеше мъжки или женски да е дуела, Ванчето така я обработи тъничко, че Милена ще я викне нея, та Хриса клъвна като златната рибка на кукичката. Laughing

# 535
  • София
Ваня по принцип много се страхува от дуели, не само от Росица.  Mr. Green Видя, че не е кой знае колко силна и пъргава, както сигурно си е мислила, и че една дребна и слабичка жена падна от нея на косъм. И сега я е страх до смърт да не я прати някой втори път на дуел.

# 536
И аз мисля, че Хриса направи мъжки дуел , защото Ваня я обработи.
Не знам само ако Ваня е фермер дали Хриса ще и го напомни.
Мнооого искат да са фермери. Снощи , Роман чак на дуел искаше да ходи за да е претендент за фермер.

# 537
  • Sunshine state
Да, обработи я Ваня добре. Заигра на съжалителната струна и отърва Милена.
Митко и аз смятам, че е мързел. Не подхваща нищо и само подпира пейките и леглата да не паднат. Сега има и извинение, ама да видим до кога. Хич не го виждам като дуелист. Може и да е бил някога в добра форма, но сега е гола вода. Като нищо и един Сашо може да го бие.
Той пък така се е спекъл от предстоящия дуел, че е готов да се предаде, само и само да не играе. Странна птица е и не ми е приятен.

# 538
  • София
Аз пък си мисля,че ще е " всяко чудо за три дни".Отново Роси и Симо ратаи и т.н.
По темата за алкохола-и той мирише,мирише ми от чаша,от бутилка,да не говорим като стои някой зад мен в магазина как ме лъхва,направо припадам.Аз съм пушач и миризмата от цигарата си ме дразни,но поне не съм потенциално опасна ,ако съм зад волана примерно и съм на колко беше -една бира Simple Smile

# 539
Не беше само Гошо, Дидо повдигна темата, че е против гей-двойки да отглеждат деца.
Мдаа и е напълно прав.
В Бг често се случва майка и майка й да отглеждат дете (майка и баба гледат дете/внуче). Ако еднополови гледат дете и то не им свети под завивките, защо не? Май е по - добра алтернатива от дом.
Темата е дълга и широка. Не е място тук да обсъждаме.

Не харесвам Сашко - флегматичен, отнесен, страхлив. За Дидо съм в неделя - симпатичен ми е.

Общи условия

Активация на акаунт