Фермата 4 - Съединение - тема 9 (05.11. - 11.11.)

• 30 227
  • 710
  •   1
Отговори
# 540
Към цигарите пристрастяването може да е същото, но не действат като алкохола, нищо общо нямат като въздействие, тютюнът не опиянява.
Няма лечебни свойства алкохолът, в никакви дози.
Алкохолът и наркотиците (липсата им) променя мисленето. Зависимостта е по - страшна от никотиновата.

# 541
Не харесвах особено Милена, но тя се постара съвсем да ми стане антипатична. Супер нагла и арогантна жена. Трябваше миналия сезон да я изберат, да им покаже на онез девойки бледолики какво е то туй нещо скатаване.

За разлика от нея, Сашо ми беше симпатичен доста дълго, но в последно време се постара момчето, с всички сили се постара да ми опротивее. Не очаквах уж начетен човек като него да бъде толкова тесногръд. Срамота!

В неделя твърдо съм за Дидо. Чакам да видя какви ще са игрите, но засега мисля, че Дидо ще победи с лекота.

# 542
Сашо що е сам в обора.Къде е другия ратай.
Еее яд ме е че Хриса можеше да я махне Милена, ама Ваня и повлия.

# 543
Ехх, че сладкиии, много яко с това караоке Simple Smile

# 544
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Според мен,от продукцията са казали на Христина да прави мъжки дуел,тъй като мъжете са мнозинство,но въпреки това,нямаше никаква логика да прати Сашо.
И я върнаха като техен човек,инструктиран.
На всички там им треперят гащите за предстоящи дуели.Мен единствено ме вълнува Нури да си печели имунитетите,а колкото до Росица - според мен може да бие всяка една от тях.

# 545
Александра искаше искаше, а сега вдигма ръце, нямала тя такава отговорност. Ама ако бяха де справили щеше са се бие в гърдите..пууу, че злобно и криво създание, баш като устничките си тънки. Баш баш умишлено и тихомълком си бойкотираха тази седмица и това е...

# 546
  • тук и там
Милена беше права-фермата може да работи и без фермер-както даде пример със седмицата на контузения Митко,просто тази седмица хората нямаха желание и не положиха усилия.Това е !

# 547
Наистина мързелуваха.Често ги даваха как дремят.
Фермерката искаше да спи и да порка.
Ратаите, особено единия не го видях да работи кой знае колко , да не кажа хич.
Другите и те го караха по лежерно.
Митко го видях как разбърка два пъти мармалада и изплете 2 реда
Симо поне с мандрата се справи супер...и Нури с половината чорап ..и това е.
Даже много кошници им дадоха.
Ако беше Бети я им дадеше една , я не.

# 548
Тази седмица почти не гледах дейли епизодите, но се информирам набързо от темата какво, кой и как. Ами, скучно ми стана /и то не само от тази седмица/. Като цяло съм разочарована от този сезон - кастинга /с някои изключения/, противопоставянето на групите "емигранти" и "българи" - дори и тази тема не беше развита добре, вече е писано за това, показването на фермерската работа - "на парче", акцентирането върху Нури и Росица /неговото мнение за история и нейното "пиене"/ само и само да се създава шумене в нета, бабите, обичаите /за това нямам против, ама аз съм на 100 г., колко от младите хора ще се загледат и проявят интерес/, исторически филмчета - интересни, ама скучно поднесени...

За връщането на Христина - жив "Биг Брадър" - хем малко да ѝ се поизчисти имиджа, ама защо и да не прави скандални "етюди", а и да прокарва вижданията на продуцентите за развитието на нещата.

За дуела съм за Дидо, още от музикалния формат преди години го харесвах, сега също ми допада донякъде. Сашо май е от този схоластичен тип мъже, които могат да имат и много положителни качества, но като цяло ми се струва  доста ограничен от някакви рамки на възпитание, което е получил. Не че е лошо, но може да си интелигентен и сръчен, и с по-модерно и отворено мислене, преценяване на реалностите и поведение.

# 549
  • София
Мъжете не ме дразнят, никак даже. Пускат си тъпи лафчета, но не се сдърпват, макар и просташки понякога, са забавни. Жените са друга бира. Георги ми е симпатичен, когато не прекалява с патриотизма и част от изказванията си.

# 550
Отвратителна седмица!!! Такова лентяйство и скука беше... Дано дуелът си струва и Дидо да се върне, че поне става за лаф.
Христина си е чисто недоразумение.
Но къде беше Милена да помогне на Сашо, а не да дудне на Хриса? Оправяла е на малките животни. Айде да ги нямаме тия. Свила е 5 цигари и е мрънкала и после Хриса и виновна.

# 551
  • русе
Вече са изморени и храната им все не е достатъчна...
Мързелът ги е налегнал.
Те още колко седмици ще бъдат вътре?

# 552
  • London
В крайна сметка не може всичко на макс да е, нормално е да има и някоя такава седмица, да не говорим, че размяната на ролите според мен си даде своето. На мъжете не им идеше отръки да вършат женски неща, на жените още по-малко мъжки..... хилежа беше в повече и разпускането, няма лошо.

Кои кошници им отнеха? Ако е пиене и цигари не виждам голяма загуба.

# 553
На мен честно казано ме дразни назидателният тон на наставниците.  Да, участниците са там за едни пари, но наставниците се държат с тях все едно са феодали. Ясно е , че трябва да ги критикуват, когото има недостатъци, но малко множко ми идва размахването на пръстчето. В крайна сметка участниците си подаряват труда, много от тях го правят доста професионално.

# 554
  • Другата България
Няма да "хейтя"  Милената. Ще я похваля - за това, че ѝ го рекна на Хриса за Сашо - как тя, когато била ратай дуелист отказала да дои, за да си щади ръцете, а сега, видиш ли, Сашо сам дои и рине л@йн@.
Ами ти къде си, моме? Оправяла "дребните" животни. WTF? Едни гъски, патици, зайци и прасета, да им се сипе храна, това ли е? Егати и трудоемката работа, направо си е работа за часове. Stop
Ама и Хриса, направо ми скри шапката. 'ич ѝ не дреме, тя да се е наспала, кафенцето, мастиката, и пей сърце. Те това е фермер. ГолЕмо важно, че не взели някакви кошници. Седмицата ѝ свърши, сега ще я видим другата като ратайка как ще се справя. Подозирам, че няма да е по-различна от тази, горко му на мъжа ратай.
Караокето ми хареса, много повече от тъпия ритуал сватба. Има нужда и от такива моменти, разтоварващи. Те не, че са се натоварили много де...
А Роска си е дразнител, и вчера се видя. Разбирам вече защо на я харесват всички.

Общи условия

Активация на акаунт