Фермата 4 - Съединение - тема 9 (05.11. - 11.11.)

• 30 222
  • 710
  •   1
Отговори
# 555
Караокето много ми хареса  newsm68 Христина големи танцувални възможности показа при песента на Симо  Laughing Иначе Георги наистина си беше топа в изпълненията  thumbsup

# 556
  • Другата България
 Grinning Да, и мен ме впечатли Христина на песента на Симо. Някой неща ги умее тя, то това не е като онова. Laughing

# 557
И аз се чудих как може цял ден да се хранят животни, ноо после видях , че Милена ги храни индивидуално с лъжицата. Държеше въжето на кравата докато тя пасеше, а пастирката пушеше. После на кацата зелето гребна с разбиране и се изказа , че било добре. Дразни ме това, ме Христина отиде да я пита, тя уж много знае, но не каза да го претакат. Изобщо с това тяхно празно самочувствие ми вдигат кръвното

# 558
  • Другата България
Не съм видяла, че ги храни индивидуално. Това пък ако е така, е голяма тъпня, от какъв зор? newsm78 Thinking
За игрите пропуснах - според мен Дидо добре ги нареди, от 1 до 3 са за Сашо, но дано вземе 4 и 5.
Сашо дава сериозна заявка за победа, та ще видим кой кого.

# 559
Христина както каза Сашо е страхлива, и гледаше да се подмаже на Милена.
На мен ми хареса най-много песента естествено на Роман.
Чудя се кой ли ще предложат за фермер Сашо или Дидо. Мисля,че ако Сашо излезе може да предложи Дидо, но ако Дидо излезе кой ще предложи не знам.

# 560
  • Другата България
Залагам на Гошето аз, който и да излезе. Само Сашо да не се полъже да предложи Милена, ако той е отпадналия.

# 561
  • London
Какво е сторила Росица, я кажи Мери, че аз вече гледам оттук-оттам и изпускам доста неща.

Според мен Сашо би посочил мъж, а не жена за фермер.

# 562
  • Другата България
Нищо конкретно, но от миналия епизод я даваха /снощи също/ как тя основно диктува как да се оразмерява, реже, сглобява и напасва покриването на лятната кухня, и накрая имаше проблеми. И всички роптаеха срещу нея колко била досадна, защото все тя знаела, можела, била го правила, имала мъже на подчинение, фирма и такива алабализми.

# 563
Мисля,че който и да излезе ще предложи Георги за фермер

# 564
  • София
Притеснявам се за Дидо, въпреки че добре нареди игрите. Ами ако Сашо се окаже някоя скрита лимонка и досега само се е преструвал на охлюв?  Laughing

# 565
  • London
То тук да не кажа голяма дума, но строителството е много различно. Ползват се различни материали, има различни техники и да е видяла нещо не знам защо е решила, че ще е от полза. Мен лично ме съмнява да има личностен принос в строенето.....където и да било, колкото с УесмиНИстър….. толкова и с това е наясно. хахах

# 566
  • Другата България
Притеснявам се за Дидо, въпреки че добре нареди игрите. Ами ако Сашо се окаже някоя скрита лимонка и досега само се е преструвал на охлюв?  Laughing
Именно, нали и той самия каза нещо такова снощи - че ще видят, че не е такъв, за какъвто го смятат. Аз затова не съм оптимист за Дидо... Confused

# 567
  • София
Да, да, точно това ме притеснява, Мери. Замислих се дали наистина един бърз и сръчен човек би могъл да се прикрива успешно и да играе толкова време, че е бавен и флегматичен. Аз примерно съм нервозна и припряна, само ако бях около Сашо, щяха да ме хванат здраво нервите, камо ли да се налага да правя нещата едва-едва.  Rolling Eyes

# 568
  • London
Човек може спокойно да е бавен и прецизен когато не е в състезание и да забърза темпото ако е в такова. Аз съм далече от мисълта, че ще е чак толкова лежерен и бавен като се състезава. Хич да не е ще има градация.....в темпото. И все пак не вярвам да спечели дуела.

# 569
Изглежда аз съм от малкото, които смятат, че Христина изпрати Сашо на дуел не по свое желание, а по волята на продуцентите. Сашо пък, по същата воля избра Дидо и утре ще го победи, но не защото е голяма нинджа, а защото просто на Дидо му е време да излиза вече. Мисля, че и за това наблегнаха толкова на кадрите от дуелът им за фермер на седмицата и ни напомниха, че Сашо го е победил. А аз дори бях забравила, че двамата са се дуелирали. Така ми изглеждат на мен нещата, но като нищо може да се окаже, че греша. Иначе и аз съм за Дидо. Много ми е симпатичен и ми хареса поведението му през целият му престой във Фермата.
Караокето беше страхотно! Всички се забавляваха истински и от сърце.

Общи условия

Активация на акаунт